2. Motorumu aldım Kawasaki Ninja 300
Reklamlar
-
05 Temmuz 2015, 00:53
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Bilmem deneyemedim hiç Çorum'da r25 görmedim:D
Hocam bunlara takılmamak lazım. Top speed mevzusu bizde çok komik diyaloglara neden oluyor. Bakın geçtiğimiz aylarda bi konu açılmıştı mesaj şöyle ;
Duke 200 son hiz 136dir red line girer devir kesilir. Cbr 125in son hizi da Einsteinin izafiyet teorisi gibi inanan var inanmayan var 160 gordum diyen var bayir asagi 180 gidiyor diye sallayan var. Hepsine eyvallah.
Ben eski cbrimi 120-125e kadar cikarabildim kusuruma bakmayin.
Bunun verdigi gazla duke 200 olan bi arkadasimla gel bi gazlayalim dedim. Demez olaydim. Hani o arada on km fark var ya. Duke de zaten forumlarda son hiz yuzunden yerin dibine sokuluyo ya "duke alma son hiz bilmem kac olursun ist gitmez sehirlerarasini unut zaten" diye sikan arkadaslar var ya aldik motoru sahilyolunda basladik gazlamaya benim daha ucuncu vitese atmadan cocugu ufukta kaybolurken gordum. Yolun bitimine kadar da yakalayamadim -dipgaz- gitmeme ragmen. Aranizda surustendir o yada 125likle 200 mu kiyasliyosun kardesim diyen olacak ama gecelim bunlari yeri geldiginde cok guzel son hizlari kilolarini karsilastiriyosunuz. Ha bu arada dukea bok atan arkadaslara son bi anekdot daha adam artciliydi bir de . Ktm surmeyen insanlarin kendi motorlarini savunmasini diger motorlara bok atmasini sindiremedim kusurumuza bakilmasin
Ötv dilimi 350cc'den başlasa yarın gider gözüm kapalı Ninja300 alırdım. Zmoto, yedek parça fiyatı servisi umrumda olmaz. Makinenin 6bin TL'si vergi olarak kesiliyor acayip zoruma gidiyor bu durum.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2015, 12:08
berkekolik1 adlı üyeden alıntı
Benimde yas 18, uni bu sene baslayacagim. Sabanci uni dusunuyorum, sizin daha once motor tecrubeniz var mi? Veya suan motorunuz var mi?
Tiger 1000tl dediler hocam full karbon ve sesinden cok memnun olursunuz dediler, siz ne dusunuyosunuz?
Avrupa yakasindayim
youtube da r25 180 - ninja 191 olarak islenmis ama r25 cikiyorsa 190 a ninja 200 u gorecektir.
Pirelli diablo 2 hiz:w ve h var nedir hocam onlar 100 lira fark var ayni ebatlarda
Hız indeksini belirtir yani lastiğin dayanabileceği maksimum hızdır motosikletinizin son hızına bakarak neye ihtiyacınız olduğunu bulabilirsiniz tablo aşağıda:
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
-
05 Temmuz 2015, 13:19
x maxı satmıyor üstüne ninja alıyor ve ikisini de kullanacakmış.Milletteki paraya bak a.g
-
05 Temmuz 2015, 13:25
aquarist4 adlı üyeden alıntı
Daha önce Diversion'ım vardı. Orjinal egsozla gaz açtığımda bir SS gibi uzuyordu, sesi de tabii. Touring bir makineyi SS gibi kullanmanın getireceği zararı bildğim, SS gibi agresif kullanmaya başladığıım, SS makine istemediğim ve şehir içi daha kullanışlı bir makine istediğim için MT 07 aldım. MT 07'yi aldığımda rölanti ve ağır kalkış sesini beğeniyor fakat hız arttırdığım zamanki sesine bir türlü ısınamıyordum. Ta ki biraz gazı açtığım, torkunu hissetmeye başladığım zamana kadar. Bir çok siteden akrapoviç araştırıp diğer markaları da incelemiştim. Ama ben bu halini seviyorum. Düşük devirlerde bir kedi gibi mırıldanırken, devir yükselttiğimde hırçın bir kedi gibi ses çıkarıyor kükremese de. Performans egsozlarını şehir içinde sadece daha farkedilebilir kıldıkları için düşünebilirim. Bizim insanımız 4 silindir gürültülü egsozlu makineleri seviyor. Kendisine bakılsın istiyor. Kızların ilgisi de cabası. Yaşım 43. Benim beklentim bunlar değil, benim tarzım bu değil. Ben fazla gösterişli olmayıp, sırtı yere gelmeyen makineler seviyorum. Güç istediğimde MT 07'nin gaz kolu hiç hayır demiyor ve bana güven veriyor. Herkesin istediği motora sahip olmasını, herkesin motoruyla kazasız, neşeli, eğlenceli sürüşler yapmasını dilerim.
Bakalım sesi nasılmış benim makinenin yarın görücez inşallah
Djhaylaz adlı üyeden alıntı
En önemlisi tekerler teker yüzünden çok rahat durabileceği mesafede durmadı 2 ay önce güm.
Haliyle soğudum motordan ve yok parasına verdim.
Kesinlikle ilk iş tekerlek olmalı.
Pirelli rosso 2 direk almayı düşünüyorum.
Sokollu adlı üyeden alıntı
Kuyuya taş atan deli gibi olmayayım ama r25 180'de kalmıyor eğer göstergedeki rakamı baz alıyorsak. Tabi ki sürücü ağırlığı rüzgar direnci ve yol eğimi artı eksi değerdir ama ben şahsen top speed denemediğim halde 180 üzeri hıza çıktığımı hatırlıyorum.
Bu ninja300 gibi daha yüksek tork,beygir ve motor hacmi olan bi makineyle kıyaslamak anlamına gelir mi hayır . Konumuzla alakalı mı, hayır. Sadece düzeltme yapayım dedim
tabi hocam kişiye göre de değişiyor top speed ve önemli dğeil bence 5-10km fark.
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hocam bunlara takılmamak lazım. Top speed mevzusu bizde çok komik diyaloglara neden oluyor. Bakın geçtiğimiz aylarda bi konu açılmıştı mesaj şöyle ;
Duke 200 son hiz 136dir red line girer devir kesilir. Cbr 125in son hizi da Einsteinin izafiyet teorisi gibi inanan var inanmayan var 160 gordum diyen var bayir asagi 180 gidiyor diye sallayan var. Hepsine eyvallah.
Ben eski cbrimi 120-125e kadar cikarabildim kusuruma bakmayin.
Bunun verdigi gazla duke 200 olan bi arkadasimla gel bi gazlayalim dedim. Demez olaydim. Hani o arada on km fark var ya. Duke de zaten forumlarda son hiz yuzunden yerin dibine sokuluyo ya "duke alma son hiz bilmem kac olursun ist gitmez sehirlerarasini unut zaten" diye sikan arkadaslar var ya aldik motoru sahilyolunda basladik gazlamaya benim daha ucuncu vitese atmadan cocugu ufukta kaybolurken gordum. Yolun bitimine kadar da yakalayamadim -dipgaz- gitmeme ragmen. Aranizda surustendir o yada 125likle 200 mu kiyasliyosun kardesim diyen olacak ama gecelim bunlari yeri geldiginde cok guzel son hizlari kilolarini karsilastiriyosunuz. Ha bu arada dukea bok atan arkadaslara son bi anekdot daha adam artciliydi bir de . Ktm surmeyen insanlarin kendi motorlarini savunmasini diger motorlara bok atmasini sindiremedim kusurumuza bakilmasin
Ötv dilimi 350cc'den başlasa yarın gider gözüm kapalı Ninja300 alırdım. Zmoto, yedek parça fiyatı servisi umrumda olmaz. Makinenin 6bin TL'si vergi olarak kesiliyor acayip zoruma gidiyor bu durum.
Ozaman doğru karar vermişim duke de arkadaşın test ettim gayet güzel alet kimse sallamasın
Pangea adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim H işimi görecektir ozaman 210
clabber adlı üyeden alıntı
x maxı satmıyor üstüne ninja alıyor ve ikisini de kullanacakmış.Milletteki paraya bak a.g
Xmax çok keyifli şehir içinde ondan satmıyorum
-
07 Temmuz 2015, 21:56
Arakdaşlar Geldi Ninja 300 20km kullandım gerçekten beklediğimden çok daha güzel.. Herkese tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)