Yunanistan Maliye Bakanı Makam Aracı olarak Motorsiklet kullanıyor.
Reklamlar
-
Paylasildiysa konu silinebilir arkadaşlar.
Yunanistan'ın Maliye Bakanı Yanis Varoufakis makam aracı olarak motorsiklet kullanıyor.
[IMG]www.4gp.tw/ba3e/1435914506418.jpg[/img]
[img]www.4gp.tw/ba3e/1435914583638.jpg[/img]
[img]www.4gp.tw/ba3e/143591463033.jpg[/img]
Reklamlar
-
yav bizimkiler hızlı gitse konvoylarına tank filan koyacak ne motosikleti =)) bir ilçe belediye başkanı bile en az 2 koruma arabası ile gidiyor =))zaten bir motosiklet sürmeye başlasalar anlayacaklar bizi de işte =))
-
onların iyi günleri at arabası günleri de gelecek
-
-
Adamların bakan'nuna bakıyorum genç 35 yaşlarında
Bizim bakanlara bakıyorum ayakta zor duruyorlar Bırak motoru arabaya zor oturuyorlar
-
Yazık fakir bunlar bunlarda şimdi saray maray da yoktur.
Not:Şu anda batmakta olan Yunanistan'ın batık haliyle bile kişi başına milli geliri bizden daha yüksek.
-
Allah'tan başka kimseden korkmuyoruz deyip 30 tane koruma aracı ile gezmek.
-
Gerçekten bu söylediğinizi kınıyorum milli gelirleri yüksek olsa ne yazar bizim mis gibi duble yapılmış yollarımız var.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Adamlar işini şerefiyle namusuyla dürüstçe yaptığı için halktan da korkmuyorlar buradakilerin işi gücü kahpelik çalmak çırpmak bundan dolayı ki halkın arasına girmekten korkuyorlar kanı bozuk şerefsizler asırlardır bu coğrafyada yaşayan halklara zulüm ediyorlar ne yazık ki halkın büyük bir bölümü bu zulme ortak oldukları için bu zulme göz yumdukları ve destek oldukları için susuyorlar
-
03 Temmuz 2015, 13:11
F54 adlı üyeden alıntı
Bizim bakanlara bakıyorum ayakta zor duruyorlar Bırak motoru arabaya zor oturuyorlar
Atatürk'ün Cumhuriyeti gençlere emanet ediyorum sözü tam da bu manaya geliyor
okullarda tören yapmaktan marş okumaktan öte bir şey bu
gençliğe fırsat verilmeli
gençlerin hayatları hakkında en ufak bilgi sahibi olmadan şöyle kalkındık böyle ilerledik demekle olmuyor
halka ramazanda peygamberlerin sabrını anlatıp programlardan 600.000 TL alanları görüyoruz
Arabasını çerez parası görenleri de
(yalnız motor Yamaha XJR kullanması hiç kolay değildir)
-
03 Temmuz 2015, 13:11
-
03 Temmuz 2015, 13:18
Thracian adlı üyeden alıntı
Yazık fakir bunlar bunlarda şimdi saray maray da yoktur.
Not:Şu anda batmakta olan Yunanistan'ın batık haliyle bile kişi başına milli geliri bizden daha yüksek.
el olarak kişi başına düşen milli gelir den pay alıyorlar
bir kişi çıkıp desin ki bu ülkede ben de milli gelirden pay alıyorum çıkamaz çünkü öyle birşey yok bırakın pay almayı devletin vermek zorunda olduğu hiç bir hizmet de yok hastaneye de kendi paramız ile gidiyoruz okula da kendi paramız ile sokağımızı temizleyen çöpcünün parasını da biz veriyoruz camide ki imamin da
-
03 Temmuz 2015, 14:30
Motosiklet Eğitmeni
Motosiklet bizdeki makamlar için pek pratik değil. Bir kere ayakkabı kutularını koymaya yer yok. Bu nedenle kullanılmıyor.
Yunanistan'da ki bakanlar fakir oldukları için ayakkabı kutuları da yok doğal olarak.
Bu nedenle bisiklete de binseler fark etmiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
03 Temmuz 2015, 14:38
Her halk hakettiği kişiler tarafından yönetilir. Meclise yolladıklarımız da bizim yansımalarımız. Çok idealist bir halkmıyız da, idealist politikacı bekliyoruz?
-
03 Temmuz 2015, 16:18
F54 adlı üyeden alıntı
Adamların ülkesine bakıyorum yiyecek ekmekleri yok, bizim ülkeye bakıyorum benzin 5 lira ama hala her geçen sene daha fazla araba piyasaya çıkıyor, toplu taşımaya rağbet azalıyor. Belki de sağlam ekonomi için ayakta zor duran tecrübeli ihtiyarlar gereklidir.
-
03 Temmuz 2015, 16:29
Bune adlı üyeden alıntı
Adamların ülkesine bakıyorum yiyecek ekmekleri yok, bizim ülkeye bakıyorum benzin 5 lira ama hala her geçen sene daha fazla araba piyasaya çıkıyor, toplu taşımaya rağbet azalıyor.
Belki de sağlam ekonomi için ayakta zor duran tecrübeli ihtiyarlar gereklidir.
onlarda halk zengin devlet yoksul
bizde devlet zengin halk yoksul (bir de vergi yükü)
kısacası bizde devlete sırtını veren işi götürüyor
esra erol örneğine bak jip kullanıyor günde 100.000 TL kazanıyor rating için yapmadığı yapamayacağı şey yok
ama insan bir şüphelenir bu para nereden geliyor diye
ben söyleyeyim izdivaç programları işsiz güçsüz kitleyi uyutmak için devletin elinde bir silah
-
03 Temmuz 2015, 16:33
F54 adlı üyeden alıntı
yaş 35 olsa nolcak, ülke batmış gidiyor. önemli olan tecrübe ! maksat işleri yürütmek karizma para etmiyor bu mevkide
-
03 Temmuz 2015, 16:36
İyi ki batmış YUNANLILAR.. Yani bi de batmasalar kimbilir ne olacak..
-
03 Temmuz 2015, 16:39
Bune adlı üyeden alıntı
Adamların ülkesine bakıyorum yiyecek ekmekleri yok, bizim ülkeye bakıyorum benzin 5 lira ama hala her geçen sene daha fazla araba piyasaya çıkıyor, toplu taşımaya rağbet azalıyor.
Belki de sağlam ekonomi için ayakta zor duran tecrübeli ihtiyarlar gereklidir.
Kişi başına gelir;
Yunanistan:24.389 Euro
Türkiye :8000 Euro
Asgari ücret;
Yunanistan :684 Euro
Türkiye :300 Euro
Ev Sahibi olma oranı;
Yunanistan :%75,8
Türkiye :%67,5
Çok haklısın fakir bunlar,yemeğe ekmek bulamıyor,ağızları kokuyor bunların açlıktan.Bu fakir salakları,bir poşet makarnaya bir torba kömüre bile kandırırlar.Oysa ki bizim ülkemizde böyle mi?
-
03 Temmuz 2015, 16:46
Thracian adlı üyeden alıntı
Kişi başına gelir;
Yunanistan:24.389 Euro
Türkiye :8000 Euro
Asgari ücret;
Yunanistan :684 Euro
Türkiye :300 Euro
Ev Sahibi olma oranı;
Yunanistan :%75,8
Türkiye :%67,5
Çok haklısın fakir bunlar,yemeğe ekmek bulamıyor,ağızları kokuyor bunların açlıktan.Bu fakir salakları,bir poşet makarnaya bir torba kömüre bile kandırırlar.Oysa ki bizim ülkemizde böyle mi?
Valla ben kişi başı milli gelir filan bakmam döner kendime bakarım, maaşımın kaç katına motosiklet alıp yine borç harç içinde benzin, ekipman alabiliyorsam bu ekonomiye olan güvenim yüzündendir. Adamlar bankaları kapattı geçen hafta millet para çekmesin diye gsmh kişi başı bir milyon dolar olsa ne olur o para cepte olmadıktan sonra? Bizim halkımız çok şükür fakir değil, asgari ücretli de bile iphone var o yüzden kimse bana fakiriz edebiyatı yapmasın. Gidin avm' leri dolaşın ne kadar fakiriz orada daha iyi anlarsınız, hepsini geçtim sadece kaç tane avm işsizlikten batmış bu ülke de ona bakın hergün yeni bi avm açılıyor ve çatır çatır iş yapıyor hortum gibi çekiyoruz, tüketiyoruz, tüketiyoruz, tüketiyoruz, halk tüketici toplumu oldu yine de bitmiyor yoğurdun bolluğu. Bu zihniyetle yunanistan dan daha fena patlayacağız ama şuan ki anlık görünüm paranın bok gibi olduğu yönünde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)