Yunanistan Maliye Bakanı Makam Aracı olarak Motorsiklet kullanıyor.
Reklamlar
-
04 Temmuz 2015, 15:37
Yunanistan tatilimde Alexandırapoli (dede ağaç) gördüğüm bir şeyi aktarayım
Her kez ama Her kez Motor kullanıyordu 50cc'den 1000 cc ye kadar her türlü yılın motoru sokaklarda geziyordu ve kadınlı erkekli imrendim açıkçası bizde o kadar eski makineler parçasızlıktan hurcadılarda sökülmeyi bekliyor.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2015, 19:47
Bune adlı üyeden alıntı
Aynısını yazdım bi kaç mesaj önce çok tüketiyoruz bu yoğurdun bolluğu nereden? Hani dedim ya ben hesabımı yaptım en kötü senaryoda bile açığımı kapatabiliyorum diye, işte çoğu kişi bu hesabı yapmıyor maalesef, özellikle şu ev alan tayfa, tamam herkes ev sahibi olsun da bakalım 10 senelik krediyle aldığın evin kredisini 10 sene boyunca mütemadiyen ödeyebilecek misin? Burası Türkiye dediğin gibi bugün yapılanların acısı 5 sene sonra çıkabilir. Benim karşı çıktığım şu millet yukarda yunanistanın durumu bizden iyi demiş bu apaçık körlüktür, en basitinden bizim imf gibi bi tefeciye borcumuz yok artık önceki gün yine yunanistanda imf karşıtı yürüyüşler vardı. Bizi bu beladan kurtaran da benim gözümde bu hükümet değil kemal derviştir. Bu yaşıma geldim yapmak için kolarını sıvayıp o işi gerçekten yapan çok az siyasetçi gördüm bu adam başardı. (Her ne kadar siyasetçi olmasa da artık öyle
)
@tanertc sana cevap verirdim de anlattığın karşındakinin analtabildiği kadar demişler, yıl olmuş 2015, şurda onlarca adam toplanmış herkes kendine göre savunduğunu yazmış ki en ufak bi kavga gürültü yok (belki de mod.lar hala bu yüzden kapatmadılar bu başlığı) ordan sazan gibi atlayıp akpli misin diyorsun. Yazdıklarımdan görüşümü anlayamıyorsun, burda yazan diğer kişilerin çabasını anlamıyorsun, hani kavak ağacının bile gölgesi vardır en azından sen ne işe yarıyorsun? akpli olsam sen ne kaybedeceksin tkpli olsam ne kazanacaksın eline yaftalamadan başka bişey geçecek mi? Bu yaftalama senin olmayan görüşünü haklı çıkaracak mı? Bak yuakrıda yazan adamlar gibi bi görüşün olduğunda gel konuşalım bana göre nesi yanlış sana göre neyi haklı ayzarız ama kavak ağacı kadar bile faydan yoksa parazit yapma bari boş yere olur mu?
Akp limisin diye sordum. Evet veya hayır diye yazacaksın. Neden bu kadar alındın anlamış değilim. Ben bu soruyu sormak istedim bu kadar basit . Evet hayır dersin yada cevap vermezsin olur biter. Bu soruyu sorduğum için bana parazit ve sazan diyebilme hakkına sahip olduğunu sana düşündüren ne?
-
05 Temmuz 2015, 21:41
tanertc adlı üyeden alıntı
Akp limisin diye sordum. Evet veya hayır diye yazacaksın. Neden bu kadar alındın anlamış değilim. Ben bu soruyu sormak istedim bu kadar basit . Evet hayır dersin yada cevap vermezsin olur biter. Bu soruyu sorduğum için bana parazit ve sazan diyebilme hakkına sahip olduğunu sana düşündüren ne?
Alemin uyanığı tek sen değilsin rahat ol, belki sen bizi soktuğun lafları anlamayacak kapasitede zannediyor olabilirsin ama birçoğumuz seni cebinden çıkarır rahat ol. Sen öyle köylü kurnazı gibi laf sokarsan benden de o tip laf yersin. Herkes hak ettiği gibi kısaca.
-
05 Temmuz 2015, 22:09
Sevinin basimizdakiler musluman onlarin sayesinde yokluga kanaat getirdik,onlarin sayesinde luks araclari gorduk,OTV nedir bilmezdik,
Bize herseyi ogrettiler,dunyada zamla yasamayi,benzine gelen zamlarla,dunyada birinci olduk, siz hala begenmediniz
Onlardaki ataistlerde;luks markalardan kurtulup satiyorlar
-
05 Temmuz 2015, 22:19
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Allah'tan başka kimseden korkmuyoruz deyip 30 tane koruma aracı ile gezmek.
laf söylediğin kişilerin düşmanı kadar düşmanın olsa yüz nakli yaptırır adını sanını değiştirirsin.kötü olmak kolay.iyi olmanında böyle bedelleri var...
-
05 Temmuz 2015, 22:23
Mutlaka görmüşssünüzdür ancak ben yine hatırlatiyim...
Birde Hollanda diye bir ülke var... Hani batmak bir kenera, sadece tarım ürünleri ihracatı 90milyar USD civarında...
Buda onun bakanı....
Yani bu durumda Yunanlılar müsrif oluyor... Evet... Bırakalım motosiklet sevgimizi bir kenera.. Adamalar cidden müsrif...
Hımmmm... Ben bizi bu denklemin içine koyamadım ama ... Bir yerde bir gariplik var... Sanırım bu Hollandalılar bir acayip! Normalda uzay mekiği kullanmaları lazımdı ...
-
05 Temmuz 2015, 23:19
emrb adlı üyeden alıntı
laf söylediğin kişilerin düşmanı kadar düşmanın olsa yüz nakli yaptırır adını sanını değiştirirsin.kötü olmak kolay.iyi olmanında böyle bedelleri var...
Senin haberlerde gordugun suclularla Ben yuzyuze gelip cezaevine gonderiyorum rahat ol. Cezaevinden ciktiktan sonra gorusme tehditlerini kac kere aldim hatirlayamiyorum artik. Benim gecirdigim bir gunde yanimda olsan sen yuz nakli yaptirir kendine dagdan bir ev alir elektrik Su telefonsuz paranoyak bir sekilde yasamaya baslarsin atesli genc.
-
06 Temmuz 2015, 08:38
Bune adlı üyeden alıntı
Alemin uyanığı tek sen değilsin rahat ol, belki sen bizi soktuğun lafları anlamayacak kapasitede zannediyor olabilirsin ama birçoğumuz seni cebinden çıkarır rahat ol. Sen öyle köylü kurnazı gibi laf sokarsan benden de o tip laf yersin. Herkes hak ettiği gibi kısaca.
Şimdi ben sana akp limisin diye sorduğum için bana sazan, parazit deme hakkına mı kavuştun. Bu soruyu sorduğum için hakaret edebilme şansımı doğuyor sana? Birde "bize soktuğun laflar" kısmındaki biz, yani siz kim oluyorsunuz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:31 ----------
emrb adlı üyeden alıntı
Evet adama kaç defa suikast girişimi yaptılar, ölümlerden döndü. Hala daha konuşuyor bunlar. Ama kafama takılan bir şey var hacı. Şimdi bu Kocaeli milletvekili, bu adam için Allahın bütün vasıflarını üzerinde taşıyor dedi. Doğduğu yerler kutsal diyeni, dokunularak ibadet edebilirsiniz vs. Merak ettiğim nokta, madem bu şekilde güçleri var, Bu kadar koruma, polis yerine, düşmanlarını k.çından çıkarttığı şimşekle neden helak etmiyor, anlaşılmasın diye mi acaba? Yada korumalar vs ekmek yesin diye olabilir. Ne kadar düşünceli hakikatten.
-
03 Ağustos 2015, 12:51
-
03 Ağustos 2015, 13:39
-
03 Ağustos 2015, 14:38
yaww kusura bakmayin arkadaslar
ben bu tur “mutevazilik gosteris” lerine inanamiyorum.
bence dunyanin hic bir yerinde, milyar dolarlara hukmeden hic bir bakan, devlet adami, isadami ise, bir yerden bir yere bisikletle motosikletle gitmez.
ve de guvenlik vb. sebeplerle zaten izin de verilmez.
ancak gazetecileri, fotografcilari cagirirlar…
gosteris icin bi kac poz verirler.
sonra aynen arabaya, limuzine devam…
papa geldi normal bir arabaya bindi. tamam da kac saatligine, kac gunlugune?
bir tek vehbi koc’u bilirim, gozlerimle de gordum.
o da biraz cimrilikten, biraz da kendi arabasinin reklamini yapmak icin luks arabaya binmiyoodu, station marea’ya biniyoodu
-
03 Ağustos 2015, 14:44
Usercom adlı üyeden alıntı
Darısı bizim bakanların ve milletvekillerinin başına.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
03 Ağustos 2015, 14:47
agrasiwe adlı üyeden alıntı
yaş 35 olsa nolcak, ülke batmış gidiyor. önemli olan tecrübe ! maksat işleri yürütmek karizma para etmiyor bu mevkide
Tamam da bizimkiler sadece kendilerinin, eş, dost ve akrabalarının işlerini yürütüyorlar, halkın işlerini değil.
-
03 Ağustos 2015, 15:02
TEKNECI adlı üyeden alıntı
yaww kusura bakmayin arkadaslar
ben bu tur “mutevazilik gosteris” lerine inanamiyorum.
bence dunyanin hic bir yerinde, milyar dolarlara hukmeden hic bir bakan, devlet adami, isadami ise, bir yerden bir yere bisikletle motosikletle gitmez.
ve de guvenlik vb. sebeplerle zaten izin de verilmez.
ancak gazetecileri, fotografcilari cagirirlar…
gosteris icin bi kac poz verirler.
sonra aynen arabaya, limuzine devam…
papa geldi normal bir arabaya bindi. tamam da kac saatligine, kac gunlugune?
bir tek vehbi koc’u bilirim, gozlerimle de gordum.
o da biraz cimrilikten, biraz da kendi arabasinin reklamini yapmak icin luks arabaya binmiyoodu, station marea’ya biniyoodu
hocam hepsi halka güzel gözükmek için yapılan şeyler zaten "mütevazilik gösterileri"
ne papa ne obama ne putin veya başkası hiçbiri gerçekten mütevazi değil çünkü onlar başkan veya patron halkın sevgisini kazanmak için yapıyorlar ne yapıyorlarsa
Rotchild bir yardım derneği açıp sempati topluyor ancak derneğe bağış adı altında kara para aklıyor mesela
oysa
Lider olan biri vardı tüm mirasını milletine bağışlamış buna rağmen teknesi yıllarca konuşulmuş sonunda balıkçı takası muamelesi görmüş ve köfteci olmuştu
mütevazi olanın demek ki millet de değerini bilmiyor illa vergilerle tepelerine binecek lüks arabalarla gezeceksin
"bizim millete i*ne dersin kızar da s*kersin aldırmaz"
-
03 Ağustos 2015, 15:18
Makam aracı olarak motosiklet kullandıgına dair bir kaynak var mı ? Yoksa pantolon gomlek motosiklete biniyor diye mi bu sonuca vardınız ?
-
03 Ağustos 2015, 15:56
Kimse yazmamış, adamın motor Yamaha XJR 1300
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)