Bu tarz scooter önerirmisiniz sadece bu modelleri biliyorum.
Bu tarz scooter önerirmisiniz sadece bu modelleri biliyorum.
Peugeot Django
Fiyat önemli değilse tabii ki vespa.Diğer türlü fiddle çünkü delight epey küçük duruyor.
thekurufasulye
kymco like 125/200
çinlilere girersek
asya nostalji
mondial znu
yuki bilmemne
aslında çinlilerin hepsi aynı tek farkı üzerindeki yazılar.
scooter olarak delight commuter olarak bajaj discover 125 düsünüyorum sizce hangisi ile daha iyi öğrenirim ve gelistiririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
pardon delight demisin fiddle ll olcak
Django'ya bakmanı tavsiye ederim tam bir tasarım harikası.
http://www.luk.com.tr/django.php
Daha önce Vespa lx 150, Fiddle 2 kullandım vespa kesinlikle daha kaliteliydi her açıdan ama o para ona verilir mi tartışılır ayrıca fiddle'a göre yedek parça ve bakım olayı biraz daha tuzlu, rahatlık olarak vespa'nın koltuğu bana daha rahat gelmişti. Vespa bozuk yolda biraz daha sıkıntılı, galiba jant ebetindan dolayıydı biraz fazla yalpalıyodu. Fiddle da vespaya göre biraz daha fazla titreşim söz konusuydu. 2 kişi binmeyi düşünüyosan şayet Fiddle vespadan 2 tık daha üstün. (Bunların hepsi kişisel görüşümdür lütfen muhalefet olmayın)
Fiddle ll yakıtı nasıl 3lt - 3.5lt diye duydum dogrumu ?
Normal zamanda ninja 636 kullandığım için fiddle da hiç hesap yapma ihtiyacı duymadım ama depoyu full doldurunca 200 220 km gidiyodum şehiriçi agresif kullanımda.
fiddle II de kullanilan motor karburotorlu diye biliyorum arastirmistim biraz yakit konusunda sikayet edenler vardi. baska marka scooter dusunursen eger honda pcx'de guzel scooter
vespaya verecek paranız varsa ona vermeyin.missler gibi pcx varken. yamaha nmax getiriyoken
odstum delight rahat benim ilk motorum. aklıma gelen ilk avanjaları az yakması aralardan iyi kaçıyor , ufak tefek dezavantajı altı alçak
Delight konusunda iyi yorumlar bende duymaya başladım.
Fiddle ise bütçesi 3000-5000 arası olan için iyi olabilecek tavsiyedir başlangıç motoru için uygundur.
Aman motor titretmesin diyen ise delight tercih etsin.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Dostum dün böyle bir konu açacaktım kuzenim için arıyorduk bu tarz bir motosiklet. Sonra işlerim çıktığı için açamadım. Şimdi gördüm güzel oldu takipteyim ben de
Fiddle 1adim önde hepsinden benim icin ben vespayi örnek olarak verdim o paralari hak etmiyo bence .
yamaha delight arkadaşımda var 0 km aldık çok tatlı makina tam sıkışık istanbul trafiğinin makinası.
biraz canı yok, sürat gerektiren yerlerde dikkatli olmayı gerektiriyor
lastikleri para etmez, saat yok bunlar kusur sayılabileceklerim.
onun dışında farı güzel aydınlatıyor, malzeme kalitesi yerinde şarap gibi yıllanır dökülmez..
ama altı çok alçak tümseklerde orta sehpayı sürtüyor karter tapasının civarınıda sürtüyor. yerini bulup kaldırıma çıktınız hadi burdan ineyim dediğiniz yerlerde askıda kalabiliyor.
bence 2. el alırken altına bakılması yeterli :D
Şöyle de bir durum var eğer motor alınca ön cam, arka çanta ve yaslanma aparatı falan almayı düşünüyorsan vespa da 3000 gibi bi fiyatta onlar tutar. Fiddle da daha ucuza halledersin.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Fiddle lll ü bilen varmi hiç arka frenide disk yapmislar bide degisik renk secenekleri var fiyati fiddle ll den 600tl daha pahalı.
İş yerimde bir arkadaşımda benzer scooter lere bakıyor...
Park problemi olmasa 2nci el Aprilla Scarabeo aklına yatıyor.. Ama çalınma korkusu yüzünden delight veya fiddle alacak sanki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)