Vespa - delight - fiddle tarzı tavsiyeler
Reklamlar
-
19 Temmuz 2015, 22:39
Benim vespa 250 gts ie var. 2 Sene önce ilk motorum olarak sırf işte şekli şemali güzel diye aldım. Şimdiki aklım olsa o kadar parayı asla vermem he çok paran olur şirin motora binmeyi seversin alırsında işlevsellik ve malzeme kalitesi açısından pek bir kötü. Kromajları süspansiyon lastikleri hep çöp bagaj ve camda takdırdım. Bagaj kilidi lap diye göbekten kırıldı kaldı elimde...
15000 TL paran varsa bir çok güzel seçenek var bence onları tercih et derim. Her ne kadar vespanın adı ve duruşu bir ayrı olsa da cacık
Reklamlar
-
25 Temmuz 2015, 01:54
fiddel 2 nin sıfırını alacakken vaz geçip vespa et 4 aldım aldıgım motor 15 yaşında ve aldıgımdan beri her ay en az bin km yol yapıyorum ,vespadan sonra fiddelde kullandım ikisi arasında kıyaslanmıyacak farklar var .vespanın dezavantajı lastikler kuçuk ve yakıtı piyasadaki enjeksiyonlu motorlara göre kilometrede 3-4kr fazla .vespanın sıfırına bende o paraları vermem arkadaşların söylediklerine katılıyorum .şayet vespanın malzeme kalitesinin kötü olduguna bırakın beni kimseyi inandıramassınız .vespanın herşeyi tartışılır kalitesi asla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)