Şirket mailine gönderin bunu. Şikayet maili yazın.
Şirket mailine gönderin bunu. Şikayet maili yazın.
Hayret kimse link vermemiş
https://eksisozluk.com/34-uk-7537-plakali-kamyonetin-cana-kastetmesi--4842418?a=popular
bu kadar açık bir şekilde cana kastedilmesini "motorcu aynalarını seyir halinde düzeltemez motorcu haksızdır" diye savunanlar olmuş diyecek lafım yok
Bugün işyerinde serbest kıyafet günü, her cuma motorla giderim işe. Bugün motorla gelesim gelmedi, millet bomba gibi, özellikle sabah saatlerinde sigarasızlık akşam vakitleri ise tüm etkenler.
Video ramazanda mı çekildi bilmiyorum ama sizler Ramazanda çok ama çok dikkatli olun..
Gerekli uyarı yapıldı dedi.....
şuradan video ile şikayet etmek bu şahsı.
tehlikeli araç kullanmadan ceza keserler en az
http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
Oturmalarından camdan sarkmalarından el bilek hareketlerinden bile bildiğin züürt kekosu kıvamında adamlar olduğu belli.
Bir motosikletçi ufku geniş bir adam olarak bulaşmamanız çok yerinde bir davranış olmuş.
Ben şikayeti şirket mailine yaptım.
Bir kaç haber kanalına da yönlendirdim.
geçmiş olsun hocam, iyi ki dalaşmamışsınız. en güzelini yapıp yoluna koyulmuşsunuz. Milletin ne olduğu belli değil.
Vururdun kafa atardın diyen arkadaşlara gelsin,
2 kardeşi ne biçim vurdu o öyle ya.
cidden şeriat şart kardeşim. Allahın kurallarından başka kural aramaya gerek var mı?
Soracaksın bunların ailesine öldürün dersen idam edeceksin hemen. Tavuk keserken bile insan düşünür şuna bak nasılda sokak ortasında vuruyor
Abi hakketen helal olsun çelik gibi sinirlerin var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
Uygulamadıktan sonra şeriat kanunları gelse ne yazar. Şu an yürürlükte olan kanunlarda problem yok ki. Problem uygulanmaması. Uygulansa bu tür olay olmaz zaten. Önemli olan kanun koymak değil, uygulamak.
Şirketin ismiyle ne kadar çelişkili bir durum
Cahil, insanlıktan nasibini almamış varlıkların hatasını videoyla izliyoruz, burada daha beter cevaplar geliyor. Arkadaşlar; amacınız bu tip olayların son bulması ise döverek, öldürerek, kafa kırarak, silah çekerek amacınıza ulaşamazsınız. Sizin söyledikleriniz egonuzu tatmin edecek bir araç sadece, o an yaşadığınız öfkeyi dindirecek ya da aşağılanma duygusunu törpüleyecek bir tavır. Tabi bunun karşılığında ölebilir, yaralanabilir, istemediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Açıkçası ben de bu tip durumlarda inanılmaz öfkelenip tepki verebiliyor ama çok şükür silah çeken falan olmadı. Kimse böyle bir ölümü arzulamaz zannediyorum.
Bi de önünüze kıran ve suçlu olduğu halde bağırabilecek kadar akıl dengeleri yok olmuş insanları dövdüğünüzde ''Ya bu motorcular adamı feci dövüyorlamış'' demezler, bir dahaki sefere otobanda yakaladıkları motorcuya çarpıp araçlarından inmeden devam ederler. Bilginize.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)