motorun şeytan icadı olduğunu söyleyenlere dayağın da cennetten çıktığını hatırlatırsın
motorun şeytan icadı olduğunu söyleyenlere dayağın da cennetten çıktığını hatırlatırsın
"Şeytan ona uymamız için yalvarıyor, peki biz çok iyi insanlar olduğumuz için mi onu kıramıyoruz"
Motosiklet' için yapılan 'şeytan icadı' yakıştırmasına cevap niteliğindeki yazıma linkten ulaşabilirsiniz.
Başlangıç için biraz sert ama önce bazı konuları açıklığa kavuşturmamız gerekiyor.
Umarım keyifle okursunuz.
motoscript.wordpress.com
ŞEYTAN İNSANLARIN İÇİNDE GİZLİDİR.Eğer cahil ve yeterli eğitimi almamışsa vede cani bir ruha sahipse her türlü kötülüğü yapar.Cani ruhlu vede ehliyet almış biride olabilir.. Arkadan vuran bir sürücü zaten şeytani bir ruha sahiptir vede her türlü cezaya layıktır. Ama maalesef insanları yöneten kanun ve kurallar bazen işlemiyor.Bilerek ve kasten motosikletli sürücünün üzerine giden ve kaza yapmasına neden olan sapık adedi tahmin ettiğinizden çok fazla.Allah bu düşüncede olanların cezasını versin...
Mantik li düşünürsen " delilik " ...
Şeytan icadı olsaydı sen de binerdin...
-Senin bir motosikleti icat edecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum.
-Yav he he öyle
-İlgilenmiyorum!
-Boşver bro, Senin hakkında da pek iyi şeyler söylemiyorlar...
-Öyle mi Dersin ? ( Bu en sevdiğim cevap... karşıdaki konuşamaz lal olur... işime gelmeyen her konuda kullanıyorum)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)