Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

ikinci eldeki saçma fiyatlar ve nedenleri

REKLAM ALANI

Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam,Allah'tan şimdiye kadar motosiklete koyduğu benzinin parasını,yolda giderken durup yediği yemeklerin parasını falan katmamış hesaba.Buna da şükür.
    Bakım parasını oraya yazmak nedir arkadaş?O zaman 50.000 km de motosiklet satanlar şimdiye kadar yaptıkları bütün bakımları,değiştirdikleri bütün parçaların parasını yazsınlar oraya.
    Bizim millet istiyorki araç alsın,kullansın,satsın cebinden bir kuruş para eksilmesin hiç zarar etmesin.
    abi işin ilgici şu; yazdığı miktarları toplasan yine sattığı fiyat etmiyor

14750+600+120+250+125 = 15.845 TL; yazdığı rakam 16.250 TL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha mt07
    Bir başka kardeşimiz daha

acaba motor km yaptıkça değeri artan birşeymiki sıfırı 14 750 iken 1500 km olan 2 eli 15 000 tl bilemedim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-rodajli-ciziksiz-yatmasiz-bakimli-r25-216846710/detay

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çok uzun uzun konuşmaya gerek yok; bu topic'te asıl anlatılmak istenenler aşağıdaki ilanlarda anlatılmıştır zaten ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17061133/detay

"UZUN UZADIYA ANLATMAYA GEREK YOK.
    KAPALI GARAJDA DURUYOR SIFIRDAN FARKSIZ RODAJI BİTTİ, İLK BAKIMI YAPILDI,
    ALARM TAKDIRDIM
    MOTOR 14750 RUHSAT PLAKA SİGORTA 600 MTV 120 ALARM 250 İLK BAKIM 125 HESAP ORTADA,
    HERKESİN VAKTİ KENDİNE DEĞERLİ
    GEREKSİZ SORU VE PAZARLIK İÇİN ARAMAYIN FİYAT SONDUR"

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16347856/detay

Motorum çok temizdir, rodajı yeni tamamlanmıştır. 2015 model Tri-color modelidir. Nisan 2015 trafiğe çıkışlıdır. Yedek anahtarı ve kitapçığı vardır.
    Çizik, düşme, çarpma, devrilme kısacası nokta hatası yoktur. Plaka açıktır, sorgulatabilirsiniz.
    Kapalı garajda branda altında muhafaza edilmektedir.
    CC yükseltmek amacıyla satılıktır.
    Takas olarak üzerine bir miktar para da koyabileceğim temiz Kawasaki 250r, Hyosung GT 250, CBR 250r olabilir.
    Satış fiyatım pazarlıksız 8800 TL'dir. Bayi'den aynı motoru 9100 + 600 TL plaka masrafı ile alabilirsiniz. Tek farkı rodajının tamamlanmış olmasıdır.
    Şuan 1550km'dedir ve günlük olarak sürdüğümden kilometre artmaktadır.
    Takdir edersiniz ki, böyle temiz bakılan bir motora her almak isteyeni bindiremeyeceğimden motoru sadece Honda Bora’da usta kontrolünde görebilirsiniz.
    Ölücüler aramasın, satma aciliyetim yok.
    NOT: İş yoğunluğumdan dolayı aramalara cevap veremem fakat mesaj ile ulaşırsanız mutlaka geri dönüş yaparım.
    Herkese kazasız, belasız sürüşler. Tekeriniz düz bassın…

arkadaşlar bakın anlamak istemeyen anlamıyor işte.
    bu alıntı yaptığım arkadaş gerizekalı bir adam arıyor kendine soyacak mesela.
    taktırdığı alarm aliexpresde 25 tl dir maximum
    sigortayı zaten alan kişi yapacak

adamın niyeti adil alışveriş değil.
    adamnın niyeti keriz bulup sövüşlemek.

ben kızmam bu adama. bunu yapıyorsa demek ki ihtimal görüyor. demek ki bu kadar keriz adamlar var etrafta.
    işte o zaman bu adamın sonuna kadar haklı.

e ilanda da keriz arıyorum yazamayacağına göre..

bunları tartışmak çok ama çok saçma gerçekten.

keriz misiniz? değilseniz boşuna gocunmayın.
    adamın hakkı istediği fiyatı yazar.
    akteni bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Arkadaşlar ben bir motoru sıfır alıp bindim ya, totom o koltuğa değdimi değeri artıyor motorun siz bilmiyosunuz.

R25 yoktu bir ara, hala yok sanıyorlar. Aynını bir ara otomobil camiasında da görmüştüm. VW Pololarda.
    Millet bilmiyor ya, hele bir de hiç araştırmamış ise, kekleriz diye deniyorlar şanslarını. Sahibinden sıfır gibi diye satılan 2006 model mct gördüm, 6 bin km diyordu. Lan 10 yıl olmuş, ne sıfırı.
    Millet zannediyor ki ikinci el alınca sigorta masrafı falan çıkmayacak. Bir de ilanlara yazıyorlar "sigortasını bile yeni yaptırdım" diye. Lan satınca gidip paranı geri alcan acenteden, banane senin sigortandan?

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı ayns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir başka kardeşimiz daha

acaba motor km yaptıkça değeri artan birşeymiki sıfırı 14 750 iken 1500 km olan 2 eli 15 000 tl bilemedim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-rodajli-ciziksiz-yatmasiz-bakimli-r25-216846710/detay

R25 ekstrem durum bayiler en erken ağustosa gün veriyor ellerinde yok, ben bugün satsam güle oynaya 15.500' e satarım (rosso 2 lastik, yan ped, koruma takozu ve orjinal lastiği var ekstra) insanlar beklememek için alıyorlar R25' leri bu fiyata, ama sezon bitip tatlı su motorcuları çekilince fiyatlar düşer.

al bitane daha var ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19793813/detay

ciziksiz ..
    ekstralar
    egzoz 730 tl
    lastik şeridi 45 tl
    depo pedi 45 tl
    rizoma ayna takımı 170 tl
    elcik rizoma 110 tl
    disk kilidi çelik 90 tl
    bir adet kask vericem 120 tl
    orjinal parçaları yoktur ciddi alicilar arasin ...
    takas sadece 2014 ve üstü pcx ile ..

sıfırı 9100 tl olan motora 10.000 tl yazmışlar.5700 km kullanmış,egzos değiştirmiş,ne olduğu belli değil, ama 10.000 tl. helal olsun,ne diyelim.

bir tane daha ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20638781/detay

Üstünde ekstra olarak amerikan stop , zenon performans egzoz koruma takozları var GÜN İÇİNDE İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GÖREBİLİRSİNİZ

TOK SATICIYIM.

kısaca,"enayi arıyorum" diyor.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)