Hayatında kaç kere bayiden sıfır motosiklet aldın Allah aşkına? Ben sana diyorum sigortaya kadar adamlara yaptırdım onlar buldu buluşturdu muameleciyi de sigortacıyıda sen bana kalem kalem yaz diyorsun, benim bildiğim tek kalem var şuan sigorta onu da 340 liraya yaptırmışlar, biliyorum çünkü bi tek onun faturası var elimde, muameleci fatura kesmiyor, plaka basılırken de al sana faturan demiyorlar, diyorlarsa da bende yok, alırken isyan ettim bayii inan bizim cebimiz de girmiyor dedi eyvallah dedim çıktım, seve seve çıkmasam başka türlü çıkacaktım o bayiden mecburum çünkü sonuçta bu işler yapılacak. Ben yapamayacağıma göre yaptıran adam da ne isterse mecbur verdim.
Senin paran yoksa verme kardeşim ama burda tutup ta 200 liraya bu işleri halledersiniz demeyin, varsa halleden özellikle istanbul içinde kaç günde hallettiğini de yazsın. Bu benim ikinci sıfır motr alışım ikisinde de muameleci işlerimi yaptı ilkinde noter parası vermemk için ben gittim emniyette imza attım o an bile keşke 80 liramı neyse verseydimde notere keşke buralara kadar gelip yine binbir zahmetle işe geri dönmeseydim dedim.
Başından beri dediğimiz sıfır motr almak ikinci el almaya göre daha çok uğraştırıyor inatla bunu anlamak istemiyorsanız gidin bi doktora gözükün.
Ve yine inatla söylüyorum motorun fiyatı çok çünkü sıfır aldım o yüzden diyen adam palavra atıyordur motorun fiyatını aksesuarı belirler ben sadece ilk mesajda anlatılan 200 verin iki dakkada halledin mantığına karşıyım.
Evlatlarınız da inşallah arkanızdan böyle düşünür, ya bizim peder çok rahatına düşkünmüş karnını doyuracak akdar çalışmış yan gelip yatmış helal olsun derler umarım
Borç harç içindeyim ne borç yapıyorsam keyfim için ve geleceğim için yapıyorum. Bugün aldığım motosiklet benim sermayemdir yarın bi gün elden ayaktan düştüğümde bugün alamadığım üç gün izinli işin parası yarın beni elin eline bakmaktan kurtarır.
Ve yine tekrar ediyorum ki izin benim kanuni hakkım istesem alırım ama onu kullanmanın daha mantıklı yolları var, mesela sizin o yapmam dediniz borçla aldığım motorla inşallah tatile gidip 2 hafta sonra kumsaldan keyif çatarken telefonumdan bağlanacağım foruma.