Istanbul ici honda bayi onerisi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar yeni motosiklete basliyorum ve motor almama cok az kaldi. Ekipmanlar tamam sayilir ufak tefek eksikler var.
Istanbul ici bir Honda bayisi onerebilirmisiniz? Hem satis hem servis.. biliorum herkes bu bayilerden cok sikayetci ama yapicak bisey yok gibi
anes motor hakkinfa bilgim var sadece kendimde gitmistim ve nispeten iyiydi
Tesekkurler
Reklamlar
-
Honda Mototal'i öneririm ben oradan aldım ve gayet memnun kaldım servisinide aynı şekilde tavsiye ederim.
-
Tesekkur ederim hocam kesinlikle ugramayi denerim
-
honda otosever şirinevler satışı bilmemde servisi çok iyidir
-
Anadolu Yakası için;
Satış Pendik Güngör Motor,
Satış Maltepe Konşuk Motor
Servis Kadıköy Mototal
Avrupa Yakası için;
Satış ve Servis Halkalı Anes motor
-
Maltepe konsuk motor tavsiyemdir
-
Benimde honda motosikletim varken şirinevler otosevere gidiyordum, hiç bir sıkıntım olmamamıştı.
-
kocaeli darıcada oturoyurumm...hiç üşenmeden şişliye honda esengüle gidiyorum
-
pazarbaşı honda'dan hiç başım ağrımadı çok memnundum , Şimdi Yamaha'ya gectım servis'ten dolayı çok mutsuzum
-
02 Temmuz 2015, 12:48
Dogu bati honda umraniyede herzaman ilgililer serviste motorunuzun yaninda duruyosunuz herturlu sorularinizi cevapliyolar..
-
02 Temmuz 2015, 13:21
pendik güngör motor... atilla ilgilenir sağ olsun... selamımı ilet...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
02 Temmuz 2015, 18:39
Bem Yenibosna Anes Motor'u tercih ediyorum.
-
02 Temmuz 2015, 20:04
tesekkur ederim arkadasla. Bahstettiginiz bayilere kesinlikle ugriycam
-
02 Temmuz 2015, 21:15
kivancern adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar yeni motosiklete basliyorum ve motor almama cok az kaldi. Ekipmanlar tamam sayilir ufak tefek eksikler var.
Istanbul ici bir Honda bayisi onerebilirmisiniz? Hem satis hem servis.. biliorum herkes bu bayilerden cok sikayetci ama yapicak bisey yok gibi
anes motor hakkinfa bilgim var sadece kendimde gitmistim ve nispeten iyiydi
Tesekkurler
Satış heryerde aynı ,fakat Servis'te Ali Esengülü tek geçerim....Anes,Otosever büyük makineden anlamıyo (250cc üstü)...
-
13 Temmuz 2015, 17:01
Arkadaslar motor bulamiyorum... butun bayileri aradim cogu bu sene daha gelmez diyor. Bazilari ise agustosta gene ara diyorlar. Nasil belli oluyor? Honda kafasina gore mi dagitiyo motorlari
-
13 Temmuz 2015, 17:06
Arkadaslar motor bulamiyorum... butun bayileri aradim cogu bu sene daha gelmez diyor. Bazilari ise agustosta gene ara diyorlar. Nasil belli oluyor? Honda kafasina gore mi dagitiyo motorlari
hangi model bir motor arıyorsun ?
-
13 Temmuz 2015, 17:06
Moderatör
Özenden kask aldım, sahibi elit birisi, gayet samimi buldum.
-
13 Temmuz 2015, 17:11
zapalka adlı üyeden alıntı
hangi model bir motor arıyorsun ?
600rr ariyorum
leopessia adlı üyeden alıntı
Özenden kask aldım, sahibi elit birisi, gayet samimi buldum.
ozen motor honda bayisi mi acaba? Hondanin websitesinde adi gecmiyor
-
13 Temmuz 2015, 17:19
Moderatör
600rr ariyorum
ozen motor honda bayisi mi acaba? Hondanin websitesinde adi gecmiyor
Yani resmiyette bayi mi bilmiyorum ama eşek kadar Tabelası ve içeride sıfır km hondalar, dışarıda da envai çeşit motosikletleri var. Honda Yetkili Satıcısı imiş.
-
13 Temmuz 2015, 17:31
leopessia adlı üyeden alıntı
Yani resmiyette bayi mi bilmiyorum ama eşek kadar Tabelası ve içeride sıfır km hondalar, dışarıda da envai çeşit motosikletleri var. Honda Yetkili Satıcısı imiş.
Honda yetkili bayisi deil. 2007 de birakmislar suan aksesuar sattiklarini soylediler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)