Bugünü motoruma ayırdım. (İc-dis bakim icerir)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Honda iki üç seneye pılını pırtını toplayıp kapattık beyler diye Japonya'ya kaçmasa bari İstanbul'a özgü değilmiş demek.
İmzadaki yazınızı çok beğendim
-
serviste ne sıkıntı yaşadınız?
-
-
Şeritleriniz çok güzel olmuş motor ayna gibi parlamış maşallah
-
ruthsims adlı üyeden alıntı
serviste ne sıkıntı yaşadınız?
Önceki gün randevu alırken saat 15.00'e istedim. Randevuyu veren bey, o saatte randevularının dolu olduğunu, kurumsal firma oldukları için dolu saate randevu veremediklerini, ancak saat 14.00'e verebileceklerini söyledi.Tamam dedim napalım öyle olsun dedim, kabul ettim. Bakın yemin ederim bugün 13.45 de oradaydım. Saat 15.45 olmuştu hala motoruma bakılmamıştı. Neyse sesimi çıkarmıyorum ben hala. Ama birde ne öğreneyim? Yanımdaki adam saat 11 de gelmiş hala işi bitmemiş. Ben tabi şok oldum saat 16.00 olmuş nasıl olur diye ama oluyormuş. Neyse bir müşteri yukarıdan spacy almış, alırken koruma demirinin parasını da ödemiş, 5 dk da takarız demişler buna. En son o adamda yalvarıyordu iftara gidicem Korkuteli'nde oturuyorum lütfen malzemeleri verin ben takayım diye.
Neyse benim motora bir usta zahmet edip bakarken, bırakıp başka bir motora geçince benim şalterler attı. O an kavga kıyamet koptu. Motoru alıp çıkacaktım ama varyatörü temizlemek için içini açmıştı öyle bir imkanımda yoktu. Daha neler neler. Birde öyle bir davranıyolar ki gelirsen ekime, gelmezsen kasıma dermiş gibi. Daha anlatmadığım neler neler. Uzun lafın kısası ANTALYA HONDA ATABERK servisi benim gözümde bitmiştir.
Benimle batmazlar ama en azından zenginliklerine katkı yapmam.
Saygılar
-
abi kahveye fazla takılma :D
-
omer2to adlı üyeden alıntı
abi kahveye fazla takılma :D
Hahaha kahve değil orası yahu dönerci. Ben markete gitmiştim market çıkışı karpuzu sele altına koydum da bir de burda çekeyim dedim. Marketin yanı orası
-
Zaten şu servisler tamirciler ne zıkkımlarsa müşteri kaçmasın diye hemen motoru söküyorlar. Suratlarına tüküreceksin akıllansınlar.
-
02 Temmuz 2015, 04:13
Mexico adlı üyeden alıntı
Hahaha
kahve değil orası yahu dönerci. Ben markete gitmiştim market çıkışı karpuzu sele altına koydum da bir de burda çekeyim dedim. Marketin yanı orası
şaka yapmıştım zaten hocam yoksa ne haddime kazasız belasız sürüşler :D
-
02 Temmuz 2015, 11:05
06serhat adlı üyeden alıntı
Zaten şu servisler tamirciler ne zıkkımlarsa müşteri kaçmasın diye hemen motoru söküyorlar. Suratlarına tüküreceksin akıllansınlar.
Anlayacaklarini bilsem ah ah
-
02 Temmuz 2015, 11:24
çok tatlı dikkat edin kaçırmasınlar bu güzeli
-
02 Temmuz 2015, 12:11
Mexico adlı üyeden alıntı
Anlayacaklarini bilsem ah ah
Motoruna çok iyi bakıyorsun Allah kazadan beladan korusun
-
02 Temmuz 2015, 12:39
MD.Murat adlı üyeden alıntı
çok tatlı dikkat edin kaçırmasınlar bu güzeli
Geceleri uyanıp sürekli kontrol ediyorum. Çok şükür bugüne kadar bir şey olmadı. Çalınırsa gerçekten arkadaşımı, ailemden birini kaybetmiş gibi olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)