Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni motorum

REKLAM ALANI

arkadaşlar ben motor alıcam herkes madem yeni deneme yapıyorsun ikinci el al diyor ama güvenmiyorum bana yardımcı olun bir tane ucuz karizmatik olsun yavaş olsun yeniyim

madem deneme göz alıcı olsun ikinci el fiyat aralığı 2000 5000 daha fazla ikinci ele vermem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    hocam tam anlamadım ama, sanırım yeni motosiklet için etrafındaki insanlar 'ikinci el al' diyor. haklılar. zira ilk motor acemiliği atmak için, düşüp kalkınca çok masraf çıkarmayacak bir şey olursa daha iyi olur. karizmatik kısmını anlamadım, hem ucuz hem karizmatik hem göz alıcı olsun diyorsanız yorum yapamam, göz alıcılığı kişiye göre değişen bir durum. bana kalırsa ybr bu kriterlerin hepsini sağlıyor.
    mehmetfaruk bunu beğendi.

Alıntı kordinaryus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam tam anlamadım ama, sanırım yeni motosiklet için etrafındaki insanlar 'ikinci el al' diyor. haklılar. zira ilk motor acemiliği atmak için, düşüp kalkınca çok masraf çıkarmayacak bir şey olursa daha iyi olur. karizmatik kısmını anlamadım, hem ucuz hem karizmatik hem göz alıcı olsun diyorsanız yorum yapamam, göz alıcılığı kişiye göre değişen bir durum. bana kalırsa ybr bu kriterlerin hepsini sağlıyor.
    motor önermedin

uykuluyum tam yansıtamıyorum anlamşsın zaten bana güzel bir motor lazım

Motosikleti
    Alıntı mehmetfaruk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor önermedin

uykuluyum tam yansıtamıyorum anlamşsın zaten bana güzel bir motor lazım
    önerdim üstat. sondan 5. kelime.

omer2to - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr 150
    kesinlikle 2. al hocam bende cbr125 alacaktım sıfır sonra düşer dediler ikinci el bir motor aldım 2. haftasında düşürdüm bence ikinci el al

önerdim üstat. sondan 5. kelime.
    pardon uykuluyum ikinci el alacağıma sıfır alırsam daha karlıyım çünkü 3 yıl falan kyllanırım uzun yol için gidermi bu gitmiyosa biraz farklı önerbelirsiniz

Motosikleti
    pardon uykuluyum ikinci el alacağıma sıfır alırsam daha karlıyım çünkü 3 yıl falan kyllanırım uzun yol için gidermi bu gitmiyosa biraz farklı önerbelirsiniz
    üstat, ybr ile dünya turu yapan var. bisikletle de yapan var. bana sorsan, hayatta gitmez. 250cc altı uzun yola gitmez. ama bi kriterden vazfeçmek lazım. hem uzun yola gitsin, hem karizmatik, hem ucuz, hem göz alıcı, hem 5000 liranın altında bi motor yok. yok yani.

üstat, ybr ile dünya turu yapan var. bisikletle de yapan var. bana sorsan, hayatta gitmez. 250cc altı uzun yola gitmez. ama bi kriterden vazfeçmek lazım. hem uzun yola gitsin, hem karizmatik, hem ucuz, hem göz alıcı, hem 5000 liranın altında bi motor yok. yok yani.
    bu hem sıfır hem fiyatı 5 bin süper yamaha olmasıda ayrı güzel aydın istanbul arası yaparım belki 580 Km düşüncen nedir

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    bir mondial drift al parala onu sonra japona geç

Alıntı sezgingulmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir mondial drift al parala onu sonra japona geç
    onuda çok beğendim buda bir avantaj mondial olması ayrı güven verici karizmatik de bakalım allah hangisini kesmet edecek param hazır 5 bin hali hazırda kartımda

başka varmı

Motosikleti
    bu hem sıfır hem fiyatı 5 bin süper yamaha olmasıda ayrı güzel aydın istanbul arası yaparım belki 580 Km düşüncen nedir
    'motosiklet modelleri' konusunda kendi başlığında sorarsanız çok daha doyurucu cevaplar alırsınız. ben ybr'yi yıllar yıllar önce abimin motosikletine 1-2 tur binme harici kullanmadım. motosikletle uzun yol da yapmadım. o yüzden net bir şey söyleyemem. ybr'nin zorlanmadan gideceği hız 80-90 en fazla. ennnn fazlası bu. o hızla, durup dinlenerek, büyük araçlardan kaçınarak, saat başı mola vererek gidilir mesela. senede 1 defa belki. sürekli o yol yapılmaz ybr ile. ben tavsiye etmem en azından.

asde06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    ikinci el motor alacağına mondial drift, vulture veya z one 150-180 sıfırını al, hem parça bol, hem ucuz..

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Benim matoru 2000 liraya sayarım.

'motosiklet modelleri' konusunda kendi başlığında sorarsanız çok daha doyurucu cevaplar alırsınız. ben ybr'yi yıllar yıllar önce abimin motosikletine 1-2 tur binme harici kullanmadım. motosikletle uzun yol da yapmadım. o yüzden net bir şey söyleyemem. ybr'nin zorlanmadan gideceği hız 80-90 en fazla. ennnn fazlası bu. o hızla, durup dinlenerek, büyük araçlardan kaçınarak, saat başı mola vererek gidilir mesela. senede 1 defa belki. sürekli o yol yapılmaz ybr ile. ben tavsiye etmem en azından.
    hım hız yapmaması iyi yeniyim bende istemiyorum araçlardan kaçınmak önemli gerekli eğitimi birinden alıcam listemin başında yer alıyor yamaha olduğu için birde yakışıklı bakalım birşeyler daha bulursam incelerim mondial var 3 bin tl oda güzel yeni olduğum için belki onu alırım avantajlı olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Alıntı asde06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci el motor alacağına mondial drift, vulture veya z one 150-180 sıfırını al, hem parça bol, hem ucuz..
    evet mondial beni ortada bıraktı sence ne alayım açık net karizmatik olsun mondial sen hangisini alırdın

asde06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    ben de vulture var, tipi hoşuma gidiyor, 120 km hıza rahat çıkıyor,fiyat performans yönünden beklentiyi karşılıyor bence, zevk ve tercih meselesi biraz da..

Alıntı asde06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de vulture var, tipi hoşuma gidiyor, 120 km hıza rahat çıkıyor,fiyat performans yönünden beklentiyi karşılıyor bence, zevk ve tercih meselesi biraz da..
    güzel yakışıklı karizmatik dağa yokuş yollara girmi bildiğimiz yok ağa dağ yolu bilirsin toprak falan buda olabilir beğendim temiz bakarım

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    onuda çok beğendim buda bir avantaj mondial olması ayrı güven verici karizmatik de bakalım allah hangisini kesmet edecek param hazır 5 bin hali hazırda kartımda

başka varmı
    http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/149054-kanuni-gt-170-satilik.html bunu satayım sana çiçek yaptım onu ama başka buldum onu alacam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)