Aklımda ybr lere uyacak grenaj yapmak da var zaten arkadaşım. Naked ların derdini biliyorum ben.
Aklımda ybr lere uyacak grenaj yapmak da var zaten arkadaşım. Naked ların derdini biliyorum ben.
Freni var, duruyo.
janus abicim sen imalata başlarsan eğer bende yanına çalışmaya gelirim ne dersin ? antalya uzak değil her yaz gittiğim sehir ... her türlü desteğe varım (manevi olarak ) her türlü mekaniik üretim hem ilgi hemde okuduğum bölüme giriyor
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
inanki bilgim yok olsa..
:bounce: 0546465246900
Tamam tamam bir başlayalım da buluşması tanışması kolay. Adresimiz belli nasılsa. Kapımız herkese açık.
Freni var, duruyo.
600f in grenaj takımı 3 milyar civarında diye biliyorum...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
akalteke adlı üyeden alıntı
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
kardeşim piyasayı yükseltmesene..NicemaN adlı üyeden alıntı
CBR 600 F yan ve ön grenaj kalıbı yapılabilir..
yahu janus birde dikkat ettimde mondial falan çin işi motorların binicileri daha acemi birde çok kırıyorlar motorları üstüne üstlük aylarca parça beklıyorlar bi düşün derim.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Şu zealsunun 200 lük race modeli için millet granaj dije biribirini kırıyor. Bunu ilk üreten adamda parayı kıracak.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ancak işin içine girince anlaşılıyor bence ,yan sanayinin çok olduğu
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
abi mesela cbr 125 le başlayabilirsin.. bence daha kalıplı bir yan grenaj olabilir(daha geniş) hatta kafa grenajıda..
CBR 600F Honda,
birebir aynısını üretmedikten sonra üretici firmayla başın derde girmez sanırım.
ayrıca kopyalamadan ziyade kendi tasarımın olan şeyler üretmen daha kazanç sağlayacaktır.kendininde dediğin gibi naket motorlara yönelik çalışmalar baya tutacaktır.
bu yolda ilerlemen ve başarı sağlamanı gönülden destekleriz.yolun açık olsun
Bence işe ilk sipariş üzerine başla. sipariş gelen parçanın kalıbını alırsın, öyle yaparsın. Böyle böyle arşivi genişletirsin. Fakat birebir aynısını yapma sakın, gözle görülmicek bir değişiklik yap parçada. Patent üretici firmada olduğu için sorun yaşarsın.
İstanbulda da var granaj yapan yerler. Benim bildiğim maslakta var. Atatürk oto sanayi sitesi 2. kısım 9. sokak üst katta. (fiberci bunlar ve ellerinde baya motor kalıbı var, ihtiyacı olan varsa gitsin iyi ustalardır)
vlad1462 teşekkür ederim sana dostum. Mesajlarında hep samimi bir hava bulmuşumdur en az diğerleri kadar.
Freni var, duruyo.
125lerin ngrenajı ile başlıyoruz arkadaşlar. Bilginiz ola.
Freni var, duruyo.
usta hayırlı olsun çalışmalara başlamışssın umarım hoş çalışmalar olur ve motorcular hem kaliteli hemde TÜRK malı grenajlarını kullanmaya başlarlar.keşke bu girişim ler motosiklet sektörünün kendisindede olsa diyeceksinizki var (ama yok hepsi çin).
Hadi bakalım bak koca siteyi aldın arkana ...piyasada çok olan modellerden başla..Bu piyasa daha emekleme safhasında çok ama çok ekmek var bu piyasada..sadece grenaj değil motor giyim kuşamı işindede dehşet para var..hele hele bu işi imalattan halka tarzı bişey yaparsan bence çok ama çok başarılı olma ihtimalin var ...Yan sanayi deyip geçmeyin biz almanlardan ilerdeyiz bu konuda 2-3 yıl önce tvde çıkmıştı Ankara ostimde yanılmıyosam BMW ye ait bir parça yapılıyo o kadar kaliteliki bu parça adamlar parçayı türkiyeden alıp almanyada üstüne bmw ambalajı geçirip satıyolar 10-15 € ya mal olan parça türkiyede dahi orjinal yedek parça olarak satılıyo fiyatı 150€ civarı...Valla yap bende müşterin olurum hatta burda bir çok yeri sana yönlendiririm fiyatın iyi malın kaliteli olursa yürü ya kulum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
@Janus
MSN'e beni ekle, grenaj konusunda bazı fikirlerim var, görüşelim.
msn: kutuksson@yahoo.com
Eğer düzgün işler çıkartabilirsen buralarda bir müşterin var benim makinem naked ufak bir plastik far kombinasyonu olabilir mesela benim comet önüne bu tip bir far yapabilirmisin halledersen çizimlerini yolla inceleyelim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)