Cuma günü uzun yol yapacağım 700 km cik
Bugün ehliyetimi almaya gittim sigortayı da yaptırayım dedim günü geçmiş diye sigortacı 400 tl den aşağı bulamadım dedi 34 plaka yaş 23 ?
Cuma günü uzun yol yapacağım 700 km cik
Bugün ehliyetimi almaya gittim sigortayı da yaptırayım dedim günü geçmiş diye sigortacı 400 tl den aşağı bulamadım dedi 34 plaka yaş 23 ?
benden de bugün 858 tl istediler. Sadece 1 ay geçti.Başka bi sıkıntı yoktu. Sövdüm çıktım.
ben uzun yola çıkacağım mecbur bağlatmamaları için yaptırmam lazım ne yapcam bilmiyorum
İstanbul plaka pahalı ewt, ben balıkesir plaka 60tl yaptırdım.
abi hayat beni sınava sokuyor :D
İman varsa imkanda vardır :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
İstanbul plaka mı peki hocam ?
Yarın gidip sigorta şirketlerini dolaşırım olmadı.18 yaşımdan beri trafikteyim hiç kaza yapmadım. Bir kere motorsiklet den düştüm oda kimseye çarpmadım.
34 plaka kardeşim 460 tl ye yaptırdı... En ucuzu oydu axa
anadolu sigortaya da bakın
bana en ucuz fiyatı orası vermişti
Çok dikkatli olmak lazım. Geçen senenin en ucuzu ergo bu senenin en pahalıları arasında. Bu moto sohbet bölümünde sigorta haberleşmesini sürekli en üstte tutmak ve bu sigorta paralarını sıkı bir biçimde takip edebilmek için bir çare üretmemiz lazım.
Pulsarın sayfasında en ucuzun Ziraat sigorta olduğunu söylüyor arkadaşlar.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Gününde yaptırsaydın keşke dostum yapacak bir şey yok daha geç olmadan yaptır. Apache 150 motor sanırım çok fazla aslında ama ödemek zorundasın. Bir kaç sigortacıya daha bak en ucuz fiyatı verende yaptır
dıger fırmalar 350 den 1500 e kadar sacma sapan rakamlar cıkardı.
şairsıgortadan 200 tl ye yaptırdım.tavsıye ederım.
Kesinlikle normal değil.
Ben 3 senedir halk sigortadan yaptıyorum ve hep diğer sigorta şirketlerine göre çok uygun fiyata yapıyorlar.
En son dün yaptırdım sigortamı. 750 shadow için 204 TL ödedim.
Gerçi yaşımın 27 olmasından ve 5 senedir herhangi bir vukuata karışmamış olmamın da payı vardır bunda.
Yine de bir araştır derim. İstersen özelden acentenin numarasını gönderirim
Normal değil. Sigorta şirketi size güvenmiyor.
Kriterlerle İlgili Bir Konu.Bende 585 Tlye Yaptırmıştım.
aslında yüzü temiz birisi değilim ondan galiba sigorta şirketi böyle yaptı :D
Memlekete gönderdim satış belgesini çekip birde orda baktıracak abim haber veririm mutlaka kaça yaptırdığımı ^^
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)