Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kask Kamerası ile Çekilen Görüntü İhbar Edildi,Sürücü Ceza Aldı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

İzmir-Aydın istikametinde seyir halindeki motosiklet sürücüsünün kask kamerası ile çektiği trafik güvenliğini tehlikeye atan sürüşe ihbar neticesinde trafik cezası kesildi.

bektanist, namk ve forzaBJK bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Uhhh beybi, araçlar arasında cadı avı başlasın. Sonu kötü olacak bu işin.

Bir çok kişi kendine görev verecek, polislik yapmaya çalışacak, kamera görüntüsünü göndermek yerine olayı kavgaya götürecek yada ceza yiyen daha bi kıl kapacak. ufacık şeyler büyüyecek. Umarım düşündüklerim olmaz.

blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.
    oooo action cam işime yarar artık

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    Mevzuat değişti mi? Bu şekilde kesilen cezalara itiraz halinde iptal oluyordu. Görevli memurun bizzat tespit etmesi gerektiğini söylüyorlardı. Kamera kayıtları içinse bilirkişinin görüntülerde oynama yapılıp yapılmadığını tüm ihbarlar için tespit etmesinin olanaksız olduğunu bu nedenle özel kayıt cihazlarından alınan görüntülere ceza kesemeyeceklerinden bahsediyorlardı.
    Trafikte ihbar sistemi bildiğim kadarıyla avrupa uygulanıyor umarım bizde de başlar.
    Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    devlet gopro dağıtsa yaptığı masrafın 2 katını cezalarla çıkartır
    hfz61 ve aquarist4 bunu beğendiler.

lac1vert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z300
    Kask kamerasındaki kaydı kendi kameralariyla kontrol etmiş olabilirler mi? Gönderilen görüntülere ceza kesilmesi çok iyi olur bence. Kaç kişi sinir olduğu biri için kayıt alıp üzerinde oynama yaparki. Veyahut dediğim gibi kaydı kendi kameralariyla dogrulasinlar, yolda kemera yoksa kesmesinler cezayı.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    THE HUNT BEGINS!!!

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    istanbulda hiçbir şekilde dikkate almıyorlar ne yazık ki, daha önce defalarca başvurdum ve bimere de şikayet ettim.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bence böyle diğer araçlarla karşılıklı bir ispiyonlama yarışına girmemeli. Ondan sonra aralardan geçen motosikletler de ceza yer. Makas ata ata giden, kırmızı ışıkta geçen motorlar da ceza yer. Hangimiz yapmıyoruz. Yol bomboşken mobese kamerası falan da yokken 1-1.5 dakika kim bekliyor trafik ışığını
    MimTolga bunu beğendi.

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence böyle diğer araçlarla karşılıklı bir ispiyonlama yarışına girmemeli. Ondan sonra aralardan geçen motosikletler de ceza yer. Makas ata ata giden, kırmızı ışıkta geçen motorlar da ceza yer. Hangimiz yapmıyoruz. Yol bomboşken mobese kamerası falan da yokken 1-1.5 dakika kim bekliyor trafik ışığını
    Ben bekliyorum be kardeşim. İlk ehliyet aldığım zamanlarda sabah 05:30'da öyle bir ceza yemiş sonrasında da sürücü kursundaki hocaya saydırmıştım. O da araç yoksa kırmızı ışıkta neden bekleyeceksiniz, güvenli olarak geçin demişti, tövbe. Artık sadece güvenli duramayacağım ya da arkamdaki seyir halinde olan aracın duramayacağını anladığım zamanlarda mecburen geçiyorum.

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Alıntı aquarist4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bekliyorum be kardeşim. İlk ehliyet aldığım zamanlarda sabah 05:30'da öyle bir ceza yemiş sonrasında da sürücü kursundaki hocaya saydırmıştım. O da araç yoksa kırmızı ışıkta neden bekleyeceksiniz, güvenli olarak geçin demişti, tövbe. Artık sadece güvenli duramayacağım ya da arkamdaki seyir halinde olan aracın duramayacağını anladığım zamanlarda mecburen geçiyorum.
    Sinyalizasyon sistemi hayvanlar içindir kanımca. Tüm trafikte seyreden veya yolu kullanan kullanıcılar, kurallara uysalar sizce sinyalizasyon sistemine gerek kalır mı? Örneğin bir kavşakta geçiş hakkı kimindir? Sağdakinin? Soldakinin? Yayanın? Herkes sorunun cevabını bilse ve uysa her zaman buna, o ışıklara gerek kalır mı?
    Konuya dönersek tüm araçlara zorunlu hale getirilmeli bence bu sistem. Devlet gereken desteği vermeli. Mobeselere gerek kalmaz o zaman. Sende sabahın 5inde koca kavşakta tek başına ceza yemezsin.

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bekliyorum, bir zararını da görmedim.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    resme dikkatlice baktım ama bu resim fake arkadaşlar yazılar kopyala yapıştırla değiştirilmiş ama arkadaki ton farkını yakalayamamışlar bunun sebebide scan edildikten sonra oynama yapılmış bu yuzden beyaz gri ton farkı ortaya çıkmış ne gerek var böle fake şeylere amaç ne???

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı smiles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bekliyorum, bir zararını da görmedim.
    Benim üzerime sol şeritten kaptırmış giden Hafriyat Tır'ı çıkıyodu dikkat edin yine de. Benim gibi ankaradasınız siz de.

Motosikleti
    Hayaller PCX 125 Hayatlar Mondial 100 Loyal
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    resme dikkatlice baktım ama bu resim fake arkadaşlar yazılar kopyala yapıştırla değiştirilmiş ama arkadaki ton farkını yakalayamamışlar bunun sebebide scan edildikten sonra oynama yapılmış bu yuzden beyaz gri ton farkı ortaya çıkmış ne gerek var böle fake şeylere amaç ne???
    Fake falan değil bende inceledim.. Tarayıcı çok kaliteli değilmiş yahut resim tarama modundaymış, yazılara yakın yerlerin renk farklılığını yanlış yorumladınız sanırım..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)