Honda cbf 150 bakim fiyati...
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle s.aleykum. 2013 model cbf aldım yeni 45.000 de motor yol yapmış ama temiz motor. İstanbulda honda servisine goturcem bakim için. Yağ değişimi , buji değişimi ve sibop ayarı yaptırmayı düşünüyorum ek olarak hava filtresi falanda duruma gore değiştirebiliriz.bütün işlemler yapıldıktan sonra acaba fiyat ne kadar tutar yardımcı olursanız sevinirim . Bu arada gösterge panelindeki boş lambasının ışığı yanmıyor ve motorun kısa fari da yanmıyor sebebi ne olur acil yardim...
Reklamlar
-
Raskon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle s.aleykum. 2013 model cbf aldım yeni 45.000 de motor yol yapmış ama temiz motor. İstanbulda honda servisine goturcem bakim için. Yağ değişimi , buji değişimi ve sibop ayarı yaptırmayı düşünüyorum ek olarak hava filtresi falanda duruma gore değiştirebiliriz.bütün işlemler yapıldıktan sonra acaba fiyat ne kadar tutar yardımcı olursanız sevinirim . Bu arada gösterge panelindeki boş lambasının ışığı yanmıyor ve motorun kısa fari da yanmıyor sebebi ne olur acil yardim...
ne kadar aldın hafifmi ağırmı güzelmi yokuşlarda nasıl
-
Çekişi çok iyi ama hız yok.yani kardeşim hız konusunda bi sorun olabilir cunki daha y100 u görmedim 2 hafta oldu . Sesi falan çok güzel çalışması motor ses falan da . 4000 tl verdim
-
Çekişi çok iyi ama hız yok.yani kardeşim hız konusunda bi sorun olabilir cunki daha y100 u görmedim 2 hafta oldu . Sesi falan çok güzel çalışması motor ses falan da . 4000 tl verdim
şehirde işe git gel için kullanılırmı dağa yookuşlar var yol toprak sert çıkarmı bunlar önemli benim içni her hafta gigicem alınca
-
Kardeşim sen motor alacaksın yoksa yani sorularima pek cvp alamadım yanlış anlama ...
-
Kardeşim sen motor alacaksın yoksa yani sorularima pek cvp alamadım yanlış anlama ...
tamam özrü dielrim ben motor bakıyorum her ayrıntı önemli
-
Anladım kardeşim tamam.Arkadaşlar konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum
-
servisi arayıp bilgi almayı denemelisin. ya da gidip önceden fiyat konuşman lazım.
-
Hava filtresini de yağ filtresini de değiştirin. Boş lambasının altında piyasada dipsiz ampul olarak bilinen 50 kuruş değerinde minnacık bir ampul var, o patlamıştır. Kısa far için de, muhtemelen far ampulündedir sorun.
Fiyat kısmına gelince, onu hiç bilemiyorum.
-
01 Temmuz 2015, 18:40
yag değişimi 25, sibob ayarı 10 buji 5-10 arası hava filtresi yanılmıyorsam 10 lira iç kısmı , bu şekilde 55 tl gibi 10 da işçilik alsa 65 gibi fiyat verir sana,
-
02 Temmuz 2015, 09:18
Çok tesekkur ederim kardeşim malum fiyat öğrenmek şart . Ayağınızı ona gore uzatalım .
-
02 Temmuz 2015, 10:13
2013' e 4000 vermek normal mi ya? Ben 3-4 ay önce apache sattım yeni kasa 5500 km' de, 4000' e verdim michelin lastikli vs.
-
02 Temmuz 2015, 10:25
O parayı motora değil markaya veriyosun zaten, motor 45 bin km'deymiş, ölmüş bitmiş falan önemi yok
-
02 Temmuz 2015, 10:35
Abi simdi honda ile apache yi bi tutmak doğru olmaz makina ortada yani kalite herşey belli . Ve zevk ve renk meselesinde var kimi honda der kimi apache . Her ikiside sorun çıkarabilir önemli olan giderebilmeli yiz .bilgisi olanlardan yardim istedik sadece
-
02 Temmuz 2015, 11:28
2007 modelleri bile 3600-3700'e satanlar var ne motormuş ya 8 sene kullan ama aldığından pahalıya sat
-
07 Temmuz 2015, 10:18
Selam
Ben 2011 model gri renk 21000 km 3500 e aldım. Çanta vs var motorsikletde..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)