Artık ehliyetime kavuşuyorum!!! KORKMADAN UZUN YOL!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun motorun güzelmi biraz bahsetsene bende alıcam
-
mehmetfaruk adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun motorun güzelmi biraz bahsetsene bende alıcam
Dostum beğeniyorum ben ama gitmiyor 100km/h maks. dişli ile oynayıp egzozu değiştirip performans filtre takınca birde iridyum buji takarsan 120 yapıyor en fazla ama rahat al fizana kadar yürü ağır ağır gidersin ama rahat gidersin kaza vs. durumu dışında bakım tamsa yolda kalmaktan da korkma her türlü gidiyor yani. Şekil şemalde yerinde kaslı bir depo iri yapılı beyazı var bende tam takıp giyinince altında inazuma yavrusu gibi duruyor. Sürüşü keyifli yakıt konusunda iyi bir motor Barkın abinin dediği gibi çok bir şey beklememek lazım her şeyden ufak porsiyonluklar halinde var.
Sağol darısı başına.
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
Dostum beğeniyorum ben ama gitmiyor 100km/h maks. dişli ile oynayıp egzozu değiştirip performans filtre takınca birde iridyum buji takarsan 120 yapıyor en fazla ama rahat al fizana kadar yürü ağır ağır gidersin ama rahat gidersin kaza vs. durumu dışında bakım tamsa yolda kalmaktan da korkma her türlü gidiyor yani. Şekil şemalde yerinde kaslı bir depo iri yapılı beyazı var bende tam takıp giyinince altında inazuma yavrusu gibi duruyor. Sürüşü keyifli yakıt konusunda iyi bir motor Barkın abinin dediği gibi çok bir şey beklememek lazım her şeyden ufak porsiyonluklar halinde var.
Sağol darısı başına.
yavaş gitmesi daha iyi maks 100 tam aradığım motor dağa falan çıkarmı yol var ama çok yokuş yani orayada çıkarsa en geç bir hafta sonra bayiye gidip alıcam allahın izniyle fiyat nedir onuda merak ettim markası kaliteli bakım varmı çok motor ağırmı zormu
-
yavaş gitmesi daha iyi maks 100
tam aradığım motor dağa falan çıkarmı yol var ama çok yokuş yani orayada çıkarsa en geç bir hafta sonra bayiye gidip alıcam allahın izniyle fiyat nedir onuda merak ettim markası kaliteli bakım varmı çok motor ağırmı zormu
Dik dağa çıkmaz ama yol olan her yere rahatlıkla çıkar iki kişi zorlar ama yine çıkar tek kişi öttüre öttüre çıkar bana mısın demez ben genellikle dağlık yerlere çıkıyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-karaagac.html
Linkteki konuya girerseniz gittiğim yerleri çıktığım yerleri görürsünüz daha yüksek yol olmaya yerlere de çıktım çamura da girdim tek kişiydim umursamadı bir sıkıntı çıkarmaz 1000-1500km'de bir yağ değişimi yaparsınız bakımını yaparsınız zincir boşluğunu kontrol edersiniz sonra yolunuza devam edersiniz.
-
Dik dağa çıkmaz ama yol olan her yere rahatlıkla çıkar iki kişi zorlar ama yine çıkar tek kişi öttüre öttüre çıkar bana mısın demez ben genellikle dağlık yerlere çıkıyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-karaagac.html
Linkteki konuya girerseniz gittiğim yerleri çıktığım yerleri görürsünüz daha yüksek yol olmaya yerlere de çıktım çamura da girdim tek kişiydim umursamadı bir sıkıntı çıkarmaz 1000-1500km'de bir yağ değişimi yaparsınız bakımını yaparsınız zincir boşluğunu kontrol edersiniz sonra yolunuza devam edersiniz.
peki hocam ben resimlere hayran kaldım az kaldı yükleniyor bazıları sıfırmı öneririsiniz ikinci elmi gönlümde sıfırvar siz sıfırmı aldınız
-
peki hocam ben resimlere hayran kaldım az kaldı yükleniyor bazıları sıfırmı öneririsiniz ikinci elmi gönlümde sıfırvar siz sıfırmı aldınız
Bence ikinci el al sıfırı o parayı haketmiyor 5000 liraya dayandı fiyatı.
-
Bence ikinci el al sıfırı o parayı haketmiyor 5000 liraya dayandı fiyatı.
yok sıfır alayım beni kaç yıl götürür 5 yıl götürürse sıfır alırım sonra kıyarız paralara
-
Bence yarın da alamayacak ve izmir marşıyla eve geri döneceksin
-
01 Temmuz 2015, 17:48
yok sıfır alayım beni kaç yıl götürür 5 yıl götürürse sıfır alırım sonra kıyarız paralara
sıfır almıştım yıllarca taş gibi kalır motor ama sen sıkılabilirsin, yani ben sıkılmıştım mesela, 1 sene sonra sattım 250'ye geçtim, ama kmde 24bin yazıyodu, başlangıç motoru ve yükseltmek niyetinde olacaksan sıfır alma derim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
01 Temmuz 2015, 18:06
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
sıfır almıştım yıllarca taş gibi kalır motor ama sen sıkılabilirsin, yani ben sıkılmıştım mesela, 1 sene sonra sattım 250'ye geçtim, ama kmde 24bin yazıyodu, başlangıç motoru ve yükseltmek niyetinde olacaksan sıfır alma derim.
evet yükseltme niyetinde alıcam uzun bir sürec var önümde onun için kararsız kaldım en az 3 yıl bununla idare edicem yani tipide karizmatik daha ne hız benim için uygun
-
02 Temmuz 2015, 08:26
clabber adlı üyeden alıntı
Bence yarın da alamayacak ve izmir marşıyla eve geri döneceksin
Yok hocam olur mu öyle şey sabahın köründe iş yerinden izin alır kapılarına dayanırım en kötü ihtimalle bir gün sonra alırız bugün alabilirdim aslında ama öğleden sonra sıra alınmıyormuş sabah gelmek lazımmış memur hanıma sordum yarın sabah gel kart aynı gün teslim edilir dedi. Holey mükemmelsiniz polis hanım diyerek oradan uzaklaştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Aynen Halil abi gayet net anlatmış hani 10 sene kullanmayacaksan geçiş motoru olacaksa sıfır alman mantıklı olmaz 250cc yarı fiyatı neredeyse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Emniyetteyim sıramı aldım bekliyorum. Benim sıra 514 numara şu an yanan 504 haydi bakalım
-
02 Temmuz 2015, 09:06
Yok hocam olur mu öyle şey sabahın köründe iş yerinden izin alır kapılarına dayanırım en kötü ihtimalle bir gün sonra alırız bugün alabilirdim aslında ama öğleden sonra sıra alınmıyormuş sabah gelmek lazımmış memur hanıma sordum yarın sabah gel kart aynı gün teslim edilir dedi. Holey mükemmelsiniz polis hanım diyerek oradan uzaklaştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Aynen Halil abi gayet net anlatmış hani 10 sene kullanmayacaksan geçiş motoru olacaksa sıfır alman mantıklı olmaz 250cc yarı fiyatı neredeyse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Emniyetteyim sıramı aldım bekliyorum. Benim sıra 514 numara şu an yanan 504 haydi bakalım
hayırlısı inşallah alırsn
-
02 Temmuz 2015, 10:35
hayırlı olsun
-
02 Temmuz 2015, 15:01
Bu devlet kurumları ağır işlemek zorunda mı iki saatte sıra bana geldi intil oldum. Neyse işlemler tamam Salı günü saat 16.00'da alacakmışım kartı geriye kaldı 5 gün.
Sağolun arkadaşlar Allah olmayanlara kısmet etsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Şunu da eklemek istiyorum ben oradayken bir kaç kişinin dosyasının kaybolduğu ortaya çıktı ve polisler sanki kendi hataları değilmiş gibi bir de adamlara fırça kaydı benim dosyamda öyle birşey olmaz umarım
-
12 Temmuz 2015, 22:16
ALDIM EHLİYET CEPTE
-
12 Temmuz 2015, 22:23
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
-
12 Temmuz 2015, 22:45
Hayirli olsun hocam artık ölümüne geme zamanı desenize ))
-
12 Temmuz 2015, 23:00
bbatuhann adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun abi
Sağol dostum
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun hocam artık ölümüne geme zamanı desenize
))
Aynen dostum artık korkmadan cesurca gazlama vakti
-
12 Temmuz 2015, 23:37
Hayirli olsun 9 agustos gelsede bende şu direksiyon sinavina girsem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)