cbr 125 e irc takacaktım bütceden dolayı. ama sava yı duydum biraz arastırdm gende bi neticeye varamadım. kullanan arkadaslar varsa yorumlarını esirgemesinler
cbr 125 e irc takacaktım bütceden dolayı. ama sava yı duydum biraz arastırdm gende bi neticeye varamadım. kullanan arkadaslar varsa yorumlarını esirgemesinler
Canın burnunda gezmek istemiyorsan, düzgün lastik al.
Şahsi olarak şunu söyleyebilirim ki
*irc, üretenin, satışını yapanın, motora takıp kullandırmaya zorlayanın gerisini anladınız.
ikiside 3 para etmez.. Michelin, dunlop, bla bla bladan şaşılmaz.
Sava al bence, IRC'den kaliteli.
haklısın.. ama belirttigim gibi bütçem izin vermiyor trafik sigortasıda yaptırayacagım için elde birşey kalmayacak. suankı lastiklerde catlak patlak. irc yi arastırrken kayır vs gibi kötü yorumları gördüm ama savada pek rastlamadım. goodyear tarafından satın alındıgı söyleniyor. kullanan arkadas yorum yapsa güzel olacak
irc alırsan böyle parkta bahçede falan döner durursun, lastiğin kadar yol alırsın bu dünyada genç
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ben Sava kullandım, ve tavsiye etmiyorum. Ayrıca paranız yoksa değiştirmiş olmak icin lastik değiştirmenizi de önermiyorum. Bizim fikirlerimizin sizin üzerinizde ne kadar etkisi var bu konuda hiç bir fikrim yok ama, lastik dediğiniz şey her türlü aracın ilk ve en önemli parçasıdır, o yüzden bu konuda param yok, bütçem yok, o yok bu yok gibi mazeretler kabul edilemez, eğer paranız yok ise binmeyin. Ama illede binecekseniz parasını ödeyin ve binin. Bir viraja yaklaştığınızda acaba kayacak mı ? Aniden fren yapmanız gerektiğin de acaba duracak mı? diye motosiklet üzerinde kaygılara maalesef yer yok, lütfen biraz daha kendi şartlarınızı zorlayın ve ya bir süre daha bekleyin ve iyi ve yumaşak bir lastik tercih ederek kafanızdan bu problemi silin.
ben savanın mc7 serisini kullanıyorum, yazlık yol lastiği sınıfına giriyor. çok memnunum her türlü viraja yatarım frenaj konusundada beni üzmedi..
ancak başka model lastikleri nasıldır bilmiyorum.. sava yeni adıyla mitas slovenya üretimi bir lastik markası. nylon değil..
irc den kesinlikle iyidir diyorum
michelin pirelli dunlop gibi markaların 80/90/17 ebatında lastiğinede rastlamadım kredi kartını bulsam oda problem
tecrübeli abilerime bi sorum olack arka lastiği michelin alsam ön lastiğin ebatı michelin de yok. ona ne takıcam? baska marka taksam ne anlamı kalack
Irc lastik benim hayatımın hatasıdır.
Türkçe sözlükte irc berbatlığını ifade edebileceğim bir kelime bulamıyorum
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Sava alt gelir grupları için c andır. Forumda sava araması yapıp yazdıklarımı okuyabilirsin.
Sava fiyat performans açısından en uygun markadır. Çift hamurlu lastiklerin hepsinden kötü, nylon lastiklerin hepsinden iyidir. Kalite modelden modele değişir araştırmak lazım. Bütçe kısıtlıysa sava al
Sava ile irc yan yana getirmek yanlış irc rezil bir lasitk ben sava lastiklerimden menmunum irc'e göre çok artıları var kesin olarak.
enteresan. ben bugüne kadar hep irc kulladım, şuandaki lastiklerim de irc zaten. yeni aldım sayılır. ben çok memnunum. özellikle biraz ısındıktan sonra virajları çok iyi. bugüne kadar 1 kere kafadan kaydırdım motoru. o da benim hatamdı zaten.
lakin ıslakta sakat. sava filan da o konuda aynı zaten
irc yi türkiye de anlas diye bi firma üretiyor. yerli malı yurdun malı.
İRC hakkında bilgim yok ancak Sava MC7 kullanan biri olarak tavsiye edebilirim.Savayı bir kaç elit chopper motosiklete de görmüştüm,iyidir herhalde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)