Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

sava mı irc mi

REKLAM ALANI
    k_ayhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 abs
    Alıntı leopessia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Sava kullandım, ve tavsiye etmiyorum. Ayrıca paranız yoksa değiştirmiş olmak icin lastik değiştirmenizi de önermiyorum. Bizim fikirlerimizin sizin üzerinizde ne kadar etkisi var bu konuda hiç bir fikrim yok ama, lastik dediğiniz şey her türlü aracın ilk ve en önemli parçasıdır, o yüzden bu konuda param yok, bütçem yok, o yok bu yok gibi mazeretler kabul edilemez, eğer paranız yok ise binmeyin. Ama illede binecekseniz parasını ödeyin ve binin. Bir viraja yaklaştığınızda acaba kayacak mı ? Aniden fren yapmanız gerektiğin de acaba duracak mı? diye motosiklet üzerinde kaygılara maalesef yer yok, lütfen biraz daha kendi şartlarınızı zorlayın ve ya bir süre daha bekleyin ve iyi ve yumaşak bir lastik tercih ederek kafanızdan bu problemi silin.
    Hangi motosikletinde kullandın.
    İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ben de ön arka Mc7 kullanıyorum. Motorum 150MR bu lastik sayesinde 2 büyük kaza atlattım bu kazaların ikisi de aha kesin patladık dediğim anlarda durdum(birisinde istemsiz stoppie ile durdum durduğumda deponun üzerinden indim :D (Bu arada bu dediğim olayın yaşandığı asfalt yeni yapılmıştı eski asfaltlarda önü fazla sıktığın anda kayıyor dikkatli olmak lazım) ). Virajlarda kesinlikle tatmin ediyor. Kapalı alanda lastik profini bitirecek kadar aynı zamanda ayaklığı yere sürtebilcek kadar rahatlıkla yatırabiliyorsunuz. Trafikte kapalı alandaki gibi viraj denemenizi tavsiye etmem...

Bu arada bu lastik de diğer birçok lastik gibi ısınınca doğru düzgün yol tutuyor. Söylemeden geçmek istemedim...

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    sava çinli lastikler gibi plastik değil bakınız shinko, eskimeyen lastik

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı k_ayhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi motosikletinde kullandın.
    Piaggio X9 'da.. 2008 yılında.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)