Burada motosiklet sürücüsüne suç bulan adam ben motosiklet sevdalısıyım ya da ben motosiklet sürücüsüyüm diye gezmesin... aslında daha ağır şeyler düşünüyorum bu arkadaşlar hakkında ama burada yazamıyorum.
Dün bu oç gibi başka bir anası belli babası belirsiz birisi yüzünden bir motosiklet sürücüsü
CESET oldu! Açın haberi okuyun bu videodaki gibi bir piç trafiği tehlikeye sokuyor ortalık savaş alanına dönüyor ve motosiklet sürücüsü başka bir arabanın altında kalarak
EZİLİYOR!
Haber içeriğinde ki yazıdan bir alıntı; "Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün ise olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından
cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı."
O artık bi ceset, evde bekleyeni varsa bir daha göremeyecek, sevdiği varsa bir daha sevemeyecek, geçindirmek zorunda oldukları varsa artık geçinemeyecekler çünkü onlar artık yetim, sebebi ise kendi egosunu tatmin etmek için ulaşım yolunda yarış yapmaya çalışan bir o.çocuğu!
Bu haberi okuyup hala sana mı düştü ne karışıyorsun diyen adamlara sesleniyorum bu hükümet hakkında konuşmak size düşmüyor o zaman bi daha hangi parti olursa olsun ne eylem yapın ne de sesinizi çıkarın! Başkalarının özgürlüğü için konuşmak sizlere düşmüyor o yüzden mazlumun yanında olmayın bu hayatta her zaman kendi postunuzu kurtarın (gerçi bunu yapıyorsunuzdur kesin) Hiç bir işe yaramayın! Yarayana da köstek olun, bu çizgide devam edin. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, motosiklet sürücüsü susmamış helal olsun adammış ama karşısındaki karı kılıklı adam değilmiş arkadaşlarının içine çekip dayılanmış AYI!
Haberin linki
http://www.iha.com.tr/haber-beylikdu...yarali-475405/