Arkadaşlar merhaba,
Malum yaz gelmesi sebebiyle uzun yol rotaları planlanmakta.. Eğer Rusya üzerinden rota çizen varsa Volgograd şehrinde motosiklet tutkunu arkadaşlarımızı misafir edebileceğim, ağırlamaktan keyif alacağım bir evim mevcuttur. Hiç çekinmeden buradan yada yunuscelenk@gmail.com mail adresinden ulaşabilirler.
Ve bir önerim var. Diyorumki aslında bunu yaygınlaştırabiliriz. Burada büyük bir çoğunluk aklı başında insanlar.. Forumda bir bölüm açılıp bu şekilde misafir kabul edebilecek olanlar konumlarını belirtse, bu sayede uzun yol programı olan arkadaşları hem ekstra maliyetten kurtarabilir hemde pansiyonlara yada kamp alanlarına göre daha güvenli konaklamalarını sağlayabiliriz diye düşünmekteyim.
Ve bir deli kuyuya taş atar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Çok fena bozuldum öyle böyle değil :D
Arkadaşlar bakın bahsettiğim sistem hali hazırda avrupa ülkelerinde kullanılmakta. Insanlar konumlarını bildirir kaç kişiyi ağırlayabileceğini belirtir seyahate çıkanlarda bunu değerlendirir.
Kimisi öğrencidir harçlığını çıkarmak için cuzi miktarda para karsiligi konaklama sağlar(bunu yaparken evini fotograflar kalınacak yerleri imkanları listeler ki insanlar neye ne kadar ödeyeceğini öğrenmiş olur) kimisi müsait yeri vardır atıyorum sadece motosiklet tutkunlarına yada ne bileyim vosvosculara, yürüyerek seyahat edenlere diye not düşer.
Bunu ülke içinde de yapabiliriz ve çok da yerinde bir uygulama başlatılmış olur diye düşünüyorum.