110 tl lik ıntercomun yaptıklarını gordukten ve kullandıktan sonra 300 usd lık ıntercomlar artık beyhude arkadaslar ... vardır elbet ıyı yanları ama 110 paraya satın aldığın eğlence ve faydanın haddi hesabı yok..
110 tl lik ıntercomun yaptıklarını gordukten ve kullandıktan sonra 300 usd lık ıntercomlar artık beyhude arkadaslar ... vardır elbet ıyı yanları ama 110 paraya satın aldığın eğlence ve faydanın haddi hesabı yok..
motoavm.com üzerinden bu ürüne ulaşabildim en uygun siteden bakabilirsiniz baya bir ürün var, bende önceden 6 riders denen bir marka kullanıyordum e baydan 100 tl ye almıştım .interkom olduğunu sanıyordum 4 ay sonra bozuldu cihaz yüksek hız ve yağmurdan ötürü elimde patladı :/ sizinde aynı maduriyeti yaşamanızı istemem .
http://www.ebay.com/itm/2x-BT-Motorcycle-Helmet-Bluetooth-Headset-Motorbike-Intercom-Headset-1000M-/281087761926?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item417222 de06 bu ıntercoma ne diyosunuz bayada satmış bir ıntercom fiyatıda iyi
bütcen azsa c3 climder al. 2 yıldır kullanıyorum. tık demedi. Fazlasıyla yeterli. Pahalı olanlardan tabiki farkları var. malzeme kalitesi kötü, konferans yok( yani aynı anda 3 kişi ile konusulmaz, konusmak istediiğin kişinin kayıtlı olduğu düğmeye basıp sadece onunla konusuyorsun. ) Ama genel anlamda cok memnunum.
Ebayden o 6riders diye bahsedilen BTintercom cihazını almıştım. 6 ayı aşkın Ankara'da yağmur-çamur-karda kullandım, halen bir sıkıntısı yok. Aynısının 4rides +fm özellikli olanını aldım 75$'a 2 hafta önce aliexpressten. Fm radyo dinleyebiliyorum artık, 6riders olanını artçı için kullanıcam.
Benim işimi bunlar görüyor, altı üstü Telefon geldiğinde telefonla görüşücem, bir de artçıyla görüşücem. HA intercom olursa gruptaki diğer kişilerde onlara da bağlanabilir özelliği de dursun bir kenarda. Bu tarzdaki ucuz bir aletin/altlerin bir çok kişinin işini göreceğini düşünüyorum, ha "para var huzur var" diyorsanız tabi ki daha iyilerini alın.
Midland kullanıyorum.
Fm radyo 4 cihaz eşleşme ve Telefon bağlanabiliyor.
-Sesli olarak veya düğmeye basarak intercom görüşmesi başlatılabiliyor.
-İntercom tuş ataması ile istenen kişiyle konuşma başlıyor
Gayet anlaşılır şekilde görüşme yapılıyor sanırım 800 m idi.
-Telefon bağlı iken arama ve gelen çağrı alınarak rahat bir şekilde görüşülebiliyor
-Fm radyo başarılı sürekli kullanıyorum
-Ses ayarı manuel yapılabiliyor ,güzel bir özelliği hız arttıkça rüzgar sesi de arttığından otomatik ses yükseliyor ortam sesi de azalınca kulaklık sesi otomatik azalıyor.
Fiyatı çiftli 800 tl idi sanırım.Ben 4 tane almıştım.
Malzeme kalitesi oldukça iyi.Yağmur çamur düşme birşey olmuyor.
Şarjı 10 gidiyor neredeyse.
Çok memnunum.Tavsiye ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/kame...-usd-ebay.html
direk benim yaptigim incelemedir..
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...aska-189104590
arkadaşlar bu ürün iş görür mü artçımla konuşmak için? varsa muadil bir ürün önerebilir misiniz?
ebay da 6 kullanıcılı versiyonu var 50 dolar civarı, gayet yeterli
Merhaba Dostlar. Müsadenizle konuyu hortlatıyorum.
Shark kask kullanıyorum ve artık bi intercom almak istiyorum. Sharktooth bakıyorum da 190€ fiyat çekiyorlar tanesine. Aliexpress de çiftini 75$' a, güzel denebilecek intercom buldum ama bilemiyorum. Shark yapmışsa vardır bir güzelliği ama o paraya değer mi bilemedim.
Konu hakkında yardımcı olabilecek uzun süreli kullanıcılar var mıdır?
aynısını aldım geçen sene kullanıyorum iyi hoş sadece müzik işimi görüyor oda telefon aracılığı ile bağlanıyorum. Telefon görüşmelerinde karşı tarafın bana dediği sesin kesik kesik geldiği. Henüz başka intercom ile bağlanıp konuştuğum olmadı o konuda bilgim yok ama telefon konusunda zayıf diyebilirim. Yada benim intercom o şekilde çıktı
Gözler ki aşk kapısının tokmağıdır gözler ki aşkın kapısıdır, Girmesini bilene!!
o kadarına gerek yok dostum android işletim sistemine sahip telefonun varsa intercom diye arat hatta buyur linki. https://play.google.com/store/apps/d...intercom&hl=tr bunu diğer cihaz da kuracak yalnız. wifi ayarlarından uyku modunu ve güç tasarrufunu devre dışı bırakın yalnız. mis gibi pazar günü yaptığımız gezide çok iş gördü. En güzel yanı siz konuştukça devreye giriyor ve müzik dinleyebiliyorsunuz. Telefon görüşmesinde bu olmuyor. olsa da müziğin sesini kısıyor.
Hortlatayım arada.
Gelişen teknoloji ile birlikte, son trendleri alalım
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Hortt 300 400 tlye kadar aliden alabilecegim guzel interkom varmi
Arkadaslar malum teknoloji hizli ilerliyor. Hergun yeni model cikiyor. Konuyu taze tutalim
Var mi aranizda 500 tl ye kadar konferans yapabilen interkom tavsiye edebilecek bir arkadas?
bu dolar kuruyla 500 TL ye konferanslı interkom çok zor hocam.
çin malları bile 250-300 lirayı buluyor artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)