Bir kameraya 300-400 tl verir misiniz ?
Reklamlar
-
30 Haziran 2015, 15:43
Arkadaşımızın yaklaşımına göre; Sigorta, kasko, servis bakımı yaptıran, lastiklerini değiştiren, ekipman alan bizler şimdiye kadar boşu boşuna para harcıyormuşuz ve bunu fark etmemişiz. Bende bizim paralar nereye gidiyor diye kendi kendime soruyordum. Bizi aydınlattığın, gerçeği gösterdiğin için sağol kardeşim.
Reklamlar
-
30 Haziran 2015, 17:07
bir şaka yapayım dedim forumda adım apaçiye çıkmış.
Neyse sizde haklısınız hocalarım sizde haklısınız.
Gereken açıklamayı yaptım sanıyordum ama kendimi ifade edememişim.
Aracımı yeni sattım ve sigorta şirketine gittiğinizde 2 iş günü içinde ve taksitle yattığını biliyorsunuzdur.
Bilmeyen arkadaşlar ilgi ve alakanız için teşekkür ederim güvenlik olmadan asla.
-
30 Haziran 2015, 18:16
sen bir elektrikli al abicim yahu, siğortasız gezersin, ehliyet gerekmez, benzin derdin olmaz,sehır içi cok guzel dolaşılır, yuksek hız derdın olmaz
-
30 Haziran 2015, 19:29
karpuzu asfalta vurduğunda pekmezide, aksiyonu sigortayı ehliyeti film şeridinde görürsün.
-
30 Haziran 2015, 22:07
ekipmanım var bence gereksiz muhabbete gerek yok!
-
30 Haziran 2015, 22:56
bugün ebay dan az kalsın orijinal sj4000 wifi yeni modeli 260 tl'ye sipariş veriyordum, para bir anda gözümde büyüdü, paypal'den geri döndüm
kask yerine göğüs aparatı alıp oraya takasım vardı, onunla beraber 300 tl oluyordu, çok be yaww dedim
cömertliğim tuttuğu bir vakte erteledim artık ...
-
30 Haziran 2015, 23:20
İlk alınması gerekenler arasında yer alıyor bana göre.Olası kötü bir durumda çok işe yarar.
-
05 Ağustos 2015, 13:56
omer2to adlı üyeden alıntı
Aksiyon kameralarına baktım da en ucuzu 250-300 tl siz verir misiniz o kadar para ?
Ben motorsikletimi ekipmanımı aldım 3 bin tl arttı gidip kamera olacağıma motorsiklet yükseltirim haksız mıyım :D
Sırf param gitmesin diye sigorta bile yaptırmadım bence kamera çok pahalı. İyice büyük hilmiye bağladım yine :D
Kamera alacaksan en uygunu şu an bu başka marka düşünme. http://www.providyo.com/Air-Pro-Lite,PR-5499.html
Biraz daha bütçe ayırırsan farklı modeller de tavsiye edebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)