Zincir seside neyin nesi?
Reklamlar
-
30 Haziran 2015, 00:20
Öncelikle hepinize iyi forumlar
Ben Ktm Duke 200 kullanıcısıyım motor şuan 550 km de. Motordan garip bi ses geldiğini farkettim. Sesin kaynağı zincir sanki fazla uzun ama bilmiyorum. Yada yağlanması filan gerekiyodur. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok memnun olurum.
Ayrıca bakımlar kaç km de yapılıyor?
Reklamlar
-
30 Haziran 2015, 00:23
500 km de bir zincir temizlenip yağlanır
Zincirin gerginliğini kontrol et derim
-
30 Haziran 2015, 00:32
Merhaba
Forumda açılmış konular mevcut,azıcık araştırma ile sorununuzu kendiniz çözebilirdiniz.Size yardımcı olalım , Zincir temiz ve yağlı, gerginliği yerinde olsa dahi ses çıkartır biraz bu bir gerçek.Zincirinizin yağa ihtiyacı varsa yağlanır,yoksa ihtiyacı olana dek kontrol edilerek ihtiyac durumunda temizleme yağlama yapılır,km si yok bu işin. Sürdüğünüz yolların tozlu oluşu ya da yağmurda sürüyor olup olmamanız dahi yağlama aralığının km sini değiştirir, biliniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139985-zincir-yaglama-hakkinda.html
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/94400-zincirden-gelen-ses.html
Kolay gelsin
-
30 Haziran 2015, 00:34
Bende Pulsar 200 var, Duke'ün abisi veya kardeşi sayılır. Her 300km'de bir veya zincir yağının kuruması, yağmur suyuyla akması durumunda zinciri yağlıyorum. Kauçuklu grese az bir miktar 10W-40 yağ karıştırıp zincire sürüyorum. Hem maliyeti düşük hem de arka janta, lastiğe yağ sıçratması hiç yapmıyor.
-
30 Haziran 2015, 00:35
---- Alakasız Mesaj Göz ardı edin -----
zincir seside neyin nesi? oluroyle
Not: Forumdaki konuları listelenirken mesaj ve yanıtı yazan nick uyumluluğu dikkatimi çekti.
---- Alakasız Mesaj sonu -----
-
30 Haziran 2015, 01:11
Yardımız için teşekkürler. Bi sorum daha var ben motoru alırken bana şu km de gel motora bakım yapıcaz demediler bilen arkadaşlar varsa ben genel bakıma kaç km de gitmeliyim hani 6.000 2.000 bakımı filan oluyor ya onujn gibi işte servis'e kaç km de gitmem gerek
-
30 Haziran 2015, 01:40
kullanma kıtapçığını iyice bir oku istersen orada hepsi yazar. bakım aralıklar zincir temizleme gerginlik ayarı vsvs
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)