hocam önemli olan bunu yapan hayvan oğluna yapılan değil bunun son olması son olmadıktan sonra dövsen neye sövsen neye yarar
Zaten sorgulayıp serbest bırakmışlar.Bizde adalet bu kadar işte.
https://www.facebook.com/Tolgagulmez...2842466568810/
Bunun gibi cahillerle aynı kafalar. bu ülkede bu namusuzlar alçaklar yaşadıkça adam olmaz. insanlık olmaz hep cahil ve vahşi görünürüz.
Hammurabi Kanunları... Aynı şekilde bağla motorun arkasından koştur p**i.
bu dünyadaki en iyi adalet sistemi kısastır gerisi teferruat
Yerdekilere merhamet etmeyene göktekiler merhamet etmez...
Hadis-i Şerif
Yazmış biri, doğru yazmış. Ne diyelim. Allah'ından bulsun.
İyi de arkadaşım niye başlığa "motorcu" yazıyorsun? Bu sadece motorcuların yapacağı bir şey mi? Şerefsizin biri yapmış; biri görecek "motorcular böle böle yapıyo" diyecek. Bari sen kendini ait hissettiğin topluluğa laf etme.
şu kansızlara hayvan deyip hayvanları aşşağılamayın allah aşkına. ettiğinin bin katını bulur inşallah.
Bir ülkede;
- En tepeden en dibe tüm siyasetçiler insanları kutuplaştırmaya çalışırsa,
- Adalet en erken 2 yıl sonra sağlanabiliyorsa,
- Haklı olanın değil, dayısı ve parası olanın sözü dinleniyorsa,
- Millet açlıktan sürünürken birileri har vurup harman savurabiliyorsa,
- Tüm bunlara rağmen bütün bunları dile getirenler polis tarafından biber gazına boğuluyorsa,
- Ve tüm medya bunları görmezden gelip herşey güllük gülistanlıkmış gibi yayın yapıyorsa,
- Eğitim bilimsel değil din-siyaset eksenine girmişse, ve buna bağlı olarak eğitim seviyesi sıfırın altına inmişse,
bu bireysel patlamalar, toplumsal patlamaların habercisidir...
Allahtan böyle şeyler olmuyor bizim ülkemizde(?)....
Genel konuşuyorum , müslüman kardeşim ,
her
Allahından bulsun
dediğinde ,
suçun cezasız kalmasını sineye çekmiş oluyorsun bilesin.
Allahından bulsun değil de cezasını çeksin dediğin vakit , ancak o zaman bunlar azalacak.
Cezanın en güzeli ve adil olanı, suç her ne olursa olsun kısas uygulamaktır
seriat gelsin arkadaş
hayvan öldüren tecavüz eden insan öldüren hırsızlık yapanları ibreti alem cezalandırmak lazımki birdaha tekrarlanmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)