Bugün saat 11:00 civarında Barbaros Bulvarı'ndan aşağı inerek Ortaköy'e dönmek için beklerken önümdeki taksici geri vitese takarak (heralde oraya dönmekten vazgeçti) motoruma çarptı. Bu arada yolda orta şeritten sakin sakin gidip sinyalimi verip ışığı beklemeye başlamıştım, aradan derecen hızlı gelme gibi bir durumum da yoktu. Artçım olduğu için dengeyi biraz zor sağladım ama düşmeden durdum ve ayaklığı açıp inerken taksici arabasından indi, tamponuna baktı ve gidiyordu, ben de kaskı çıkarıp nereye rapor tutacağız dedim, dememle beraber abartmıyorum koşarak atladı ve gitti. Kaskı tak bin git derken gözden kayboldu, aralarda derelerde 12:30'a kadar aradım ama bulamadım. 155'i arayarak ihbarda bulundum ama prosedürü bilmeden olay yerini terk ettiğim için sanırım yapacağım bir şey yok, maalesef avukatım ile görüştüm o da hasar yoksa uğraşma değmez dedi. Motorumda hasar yok, yetkili servisine götürdüm kontrol edildi ve sonrasında da yol yaptım bir sıkıntı yok.
Şimdi sorum şu, plakasını aldığım taksinin durağını vs. nasıl öğrenebilirim? Taksiciler odasına ulaştım ama form doldurun diyorlar, formda da TCKN dahil ne kadar bilgi varsa istiyorlar doldurmadım normal olarak, daha da önemlisi kimi kime şikayet ediyorum diye düşündüm
Ayrıca o sırada taksiyi kullanan kişinin ehliyetsiz veya benzer bir durumda olduğuna eminim, kavga edeni, silah çekeni, her türlü pisliğini gördüm de bu kadar hızlı kaçanını ilk defa gördüm
Bu taksiciyi bulmak istememin tek nedeni de kendisi ile konuşmak, gerçekten nasıl bu kadar rahat olduğunu merak ediyorum sadece bunu soracağım. Bu gibi bir durumda kalırsanız da sakın olay yerini terk etmeyin, arayın polisi hem ihbar hem de tutanak için ekip isteyin, olay yerini terk etmemek lazımmış.