Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

güncel sübap ayar fiyatları

REKLAM ALANI
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Daihatsu Terios servis subap basina 30 tl + iscilik .. 16 subap var.. mesela...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daihatsu Terios servis subap basina 30 tl + iscilik .. 16 subap var.. mesela...

Böyle ustalara götürün 50 liraya hallederler. Garip bir yöntem ama kaç yaşında adam vardır bir bildiği

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=xED0WMDBge4
    Böyle ustalara götürün 50 liraya hallederler. Garip bir yöntem ama kaç yaşında adam vardır bir bildiği
    Bole yag atmasi gerekmiyoki aslinda calsiyiripda yapmak daha mantikli heraldr daha iyi anlasilir

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Her ustaya güven olmuyor 20 tl gibi bir ücrete yapıyorlar bazıları çakı kullanmadan kafasına göre ayarlıyor ve motor iyice soğuk olması lazım

Bende motor ısınınca şırıltılı bir ses vardı gittim 10 tl ye Sentil çakısı aldım
    Ömrümde subap ayarı yapmışlığım yok netten video izledim ve nasıl yapılır hakkında birşeyler okudum
    Sonra gittim motorun üst kapağını açtım egzoz subapı çok sıkıymış sonra bunları ayarladım motoru çalıştırdım bir kaç tur attım motor ısındı subap sesi iyice azaldı duymak için motora kulağını götürmen lazım

Motosikleti
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her ustaya güven olmuyor 20 tl gibi bir ücrete yapıyorlar bazıları çakı kullanmadan kafasına göre ayarlıyor ve motor iyice soğuk olması lazım

Bende motor ısınınca şırıltılı bir ses vardı gittim 10 tl ye Sentil çakısı aldım
    Ömrümde subap ayarı yapmışlığım yok netten video izledim ve nasıl yapılır hakkında birşeyler okudum
    Sonra gittim motorun üst kapağını açtım egzoz subapı çok sıkıymış sonra bunları ayarladım motoru çalıştırdım bir kaç tur attım motor ısındı subap sesi iyice azaldı duymak için motora kulağını götürmen lazım
    Sentil çakısında 0.05 ve 0.10mm var ama. Bütün çinli vitesli motorlarda bulunan Cg için mesela emme 0.06 egzoz 0.08 olmalı. O ölçülerde sentil yok. O yüzden kendim ayar yaparken elle ayarlıyorum çok da güzel oluyo motorun çekişi. Rölantide stop etme de yapmıyor. Subabı ayarladıktan sonra elimle külbütörü yukarı aşağı oynatır subap ayar vidasını subab başına vurdururum. Çıkan sesten subap ayarının doğru olup olmadığını anlıyorum. Bu sırada yandan bakıp gözümle de boşluğu kontrol ederim.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Sentil çakısında 0.05 ve 0.10mm var ama. Bütün çinli vitesli motorlarda bulunan Cg için mesela emme 0.06 egzoz 0.08 olmalı. O ölçülerde sentil yok. O yüzden kendim ayar yaparken elle ayarlıyorum çok da güzel oluyo motorun çekişi. Rölantide stop etme de yapmıyor. Subabı ayarladıktan sonra elimle külbütörü yukarı aşağı oynatır subap ayar vidasını subab başına vurdururum. Çıkan sesten subap ayarının doğru olup olmadığını anlıyorum. Bu sırada yandan bakıp gözümle de boşluğu kontrol ederim.
    Doğru Sentil çakısı 0.05 den başlayarak 5er 5er yükseliyor
    Benim emme 0.05 egzoz 0.08 di egzoz subapı çok ısındığı için biraz gevşek bırakmak iyiymiş bu yüzden egzoz subapı nı 0.10mm ye ayarladım
    Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    En guzeli kendimiz ayarlamak heralde sentil cakisi alip her motorcu yapamiyor bozuyolar daha cok bide ust ölu noktasinda olmasi gerekiyo

toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bütün çinli vitesli motorlarda bulunan Cg için mesela emme 0.06 egzoz 0.08 olmalı. O ölçülerde sentil yok.
    Yanlış biliyorsunuz. Her ölçüde sentil mevcut. Linkteki üründen bende var örneğin: http://www.ebay.com/itm/Laser-2481-F...item4d30dbf154

Motosikleti
    Alıntı toomuchcc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış biliyorsunuz. Her ölçüde sentil mevcut. Linkteki üründen bende var örneğin: http://www.ebay.com/itm/Laser-2481-F...item4d30dbf154
    Yok derken hiçbir yerde yok demedim. Piyasada kolay ve ucuza bulunmuyor anlamında.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.youtube.com/watch?v=xED0WMDBge4
    subap ayarı iyice soğuduğunda yapılmaz mı bu videoyu görmüştüm çok garip geldi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)