güncel sübap ayar fiyatları
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 23:26
Daihatsu Terios servis subap basina 30 tl + iscilik .. 16 subap var.. mesela...
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 23:38
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Daihatsu Terios servis subap basina 30 tl + iscilik .. 16 subap var.. mesela...
Böyle ustalara götürün 50 liraya hallederler. Garip bir yöntem ama kaç yaşında adam vardır bir bildiği
-
29 Haziran 2015, 23:46
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bole yag atmasi gerekmiyoki aslinda calsiyiripda yapmak daha mantikli heraldr daha iyi anlasilir
-
29 Haziran 2015, 23:49
Her ustaya güven olmuyor 20 tl gibi bir ücrete yapıyorlar bazıları çakı kullanmadan kafasına göre ayarlıyor ve motor iyice soğuk olması lazım
Bende motor ısınınca şırıltılı bir ses vardı gittim 10 tl ye Sentil çakısı aldım
Ömrümde subap ayarı yapmışlığım yok netten video izledim ve nasıl yapılır hakkında birşeyler okudum
Sonra gittim motorun üst kapağını açtım egzoz subapı çok sıkıymış sonra bunları ayarladım motoru çalıştırdım bir kaç tur attım motor ısındı subap sesi iyice azaldı duymak için motora kulağını götürmen lazım
-
29 Haziran 2015, 23:55
bursagsli adlı üyeden alıntı
Her ustaya güven olmuyor 20 tl gibi bir ücrete yapıyorlar bazıları çakı kullanmadan kafasına göre ayarlıyor ve motor iyice soğuk olması lazım
Bende motor ısınınca şırıltılı bir ses vardı gittim 10 tl ye Sentil çakısı aldım
Ömrümde subap ayarı yapmışlığım yok netten video izledim ve nasıl yapılır hakkında birşeyler okudum
Sonra gittim motorun üst kapağını açtım egzoz subapı çok sıkıymış sonra bunları ayarladım motoru çalıştırdım bir kaç tur attım motor ısındı subap sesi iyice azaldı duymak için motora kulağını götürmen lazım
Sentil çakısında 0.05 ve 0.10mm var ama. Bütün çinli vitesli motorlarda bulunan Cg için mesela emme 0.06 egzoz 0.08 olmalı. O ölçülerde sentil yok. O yüzden kendim ayar yaparken elle ayarlıyorum çok da güzel oluyo motorun çekişi. Rölantide stop etme de yapmıyor. Subabı ayarladıktan sonra elimle külbütörü yukarı aşağı oynatır subap ayar vidasını subab başına vurdururum. Çıkan sesten subap ayarının doğru olup olmadığını anlıyorum. Bu sırada yandan bakıp gözümle de boşluğu kontrol ederim.
-
29 Haziran 2015, 23:59
Sentil çakısında 0.05 ve 0.10mm var ama. Bütün çinli vitesli motorlarda bulunan Cg için mesela emme 0.06 egzoz 0.08 olmalı. O ölçülerde sentil yok. O yüzden kendim ayar yaparken elle ayarlıyorum çok da güzel oluyo motorun çekişi. Rölantide stop etme de yapmıyor. Subabı ayarladıktan sonra elimle külbütörü yukarı aşağı oynatır subap ayar vidasını subab başına vurdururum. Çıkan sesten subap ayarının doğru olup olmadığını anlıyorum. Bu sırada yandan bakıp gözümle de boşluğu kontrol ederim.
Doğru Sentil çakısı 0.05 den başlayarak 5er 5er yükseliyor
Benim emme 0.05 egzoz 0.08 di egzoz subapı çok ısındığı için biraz gevşek bırakmak iyiymiş bu yüzden egzoz subapı nı 0.10mm ye ayarladım
Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz
-
30 Haziran 2015, 00:09
En guzeli kendimiz ayarlamak heralde sentil cakisi alip her motorcu yapamiyor bozuyolar daha cok bide ust ölu noktasinda olmasi gerekiyo
-
30 Haziran 2015, 00:25
Bütün çinli vitesli motorlarda bulunan Cg için mesela emme 0.06 egzoz 0.08 olmalı. O ölçülerde sentil yok.
Yanlış biliyorsunuz. Her ölçüde sentil mevcut. Linkteki üründen bende var örneğin: http://www.ebay.com/itm/Laser-2481-F...item4d30dbf154
-
30 Haziran 2015, 00:37
toomuchcc adlı üyeden alıntı
Yok derken hiçbir yerde yok demedim. Piyasada kolay ve ucuza bulunmuyor anlamında.
-
30 Haziran 2015, 01:36
subap ayarı iyice soğuduğunda yapılmaz mı bu videoyu görmüştüm çok garip geldi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)