YALAN İNANMAYIN
Bu madde şu yollarda akrobasi hareketleri yapan apaçilere yönelik olabilir mi?
keşke böyle eski konular yok yere hort olmasa
01.01.2016 tarihli kanun resmi gazetede mi yayınlanmış. ... balon haber. keklemişler seni....
arkadaşlar yönetmeliği 6 saattir baştan sona okudum ama böyle bir madde yok..
Böyle bir madde olmuş olsa motokuryeler hemen isyan ederler.Boykot yapıp organize olurlardı.
Hemen hepsinde CBF150 var çünkü böyle saçma birşey olamaz.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
kim hazırladıysa bunu fena sallamış. Doğrusu burada merak eden açsın okusun hiç öyle birşey yok.
400 cc sınırı gelecek diye duymuştum ben de
böyle saçma şey mi olur kardeşim ya 600 lükle 250 lik arasında ne fark var. ne yani 250 lik 600 lük kadar gitmiyor diye mi otobana giremiyor. bu gerçekten saçmalık yani, ayrıca ehliyet konusuna gelince motorların hepsi 2 tekerli hepsinin mantığı-sürüşü aynı niye farklı bir ehliyet olsun ki??
mesela araba için silindiri 1200 cc olanda b ehliyet var 3500 cc sahibinde de b ehliyet var bu mantıkla onlarada farklı bir ehliyet verilmesi lazım.
hadi diyelim m sınıfı ehliyet aldın ama bütcen yetmedi 250 cc motor alabildin ee şimdi sen ehliyetsiz konumuna mı düşeceksin?
bide benim şahsi motosikletim 301 cc ama gercekte 295 civarı ee şimdi ben 5 cc le sınıftamı kalmış olacağım.
valla türkiyede de olsam almanyada da olsam o otobana çıkar istediğimi de yaparım kimse engel olamaz.
nerden bakarsan bak saçmalığın danıskası memlekette o kadar sorun varken bir bumu kaldı??
hukukçuyum yarım saattir araştırıyorum böyle bir kanun yok çıkmamış rahat olun.
Ehliyet aldığım kursa bizzat gidip bu konuyu sordum ve "evet öyle bir şey var" dedi. Bende "usta ben 250cc motor alıcam şimdi otobana çevre yoluna çıkamayacak mıyım" dedim. O da "sen eski ehliyetlisin bu kural yeni ehliyet alıcaklar için geçerli" dedi.
Ne kadar doğru bilemem artık yasa tam anlamıyla gerçerli olunca anlıcaz ak mı kara mı. Böyle bir şey olur ve eskileri de kapsarsa gider 300-600cc arası alırım başlangıç filan dinlemem kimse kusura bakmasın. Ben 10-15 bin TL para vericem ama otobana çıkamayacam? Oldu canım pışşıkkkk!!!
Kısaca ben;
Benim bildiğim, Avrupa'da 250 cc'den yukarısı otobana girebiliyor hatta bütün üreticiler bu yüzden 250 cc'den 300'e dönüyorlar. Eğer bu sayede %8 ÖTV sınırı 300 cc'yi de kapsayacaksa ben razıyım gelsin.
diren!! 150 cc mondialim 😛
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)