https://eksisozluk.com/entry/52703005
Beyler sadece bu entry koymuyorum bu entry debe'ye yani en beğenilen entry olmuş nasıl bir zihniyette insanların bu ülke'de yaşadığını görün.
Beyler sadece bu entry koymuyorum bu entry debe'ye yani en beğenilen entry olmuş nasıl bir zihniyette insanların bu ülke'de yaşadığını görün.
Ekşici p.çler :-)
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Bide bazıları demiş yok kask olsa nolcak,eldiven olsa nolucak.Sen bi o eldivenin tadına bakta görürüm ozaman ben seni :D
küfürleri çıkardığınız zaman, söylediklerinde haklılık payı var, ama üslup olmamış.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
bu arkadaş motorculardan yana mağdur edilmiş hıncını bu şekilde alıyor aklı sıra klavye başında küfür ederek birde genelleme yapıyor motor camiasına terbiyesiz. toplumun büyük bir yüzdesi motorculara karşı bu düşüncedeler maalesef bunun eline fırsat geçmiş yazmış bir şeyler kınıyoruz kendisini.
Eksisozluk herseye muhalaefet. Adamlar herkesin dedigi gibi elit goruyorlar kendilerini.
Fakir kahramanlar. Bordo klavyeliler.
Klavye delikanlılarından sonra şimdi de sırada klavye asilzadelerine geldi sıra anlaşılan?..
Hıncal Uluç olabilir. :D Sahi o ne oldu yazmıyor bu aralar?
E salak işte. Abartmaya gerek yok.
Eksi tayfasi dalgacidir takilmayin...Bu arada iyiki varsin ekşi...
biraz haklılık payı varda adamın bayağı büyük bir egosu var tam ekşici imiş entry sini ...
Ekşi sözlük bence harika bir değer, gerçekten inanılmaz bir bilgi kaynağı ve vakit geçirmek oldukça eğlenceli. Ancak şu anki profili 10 sene önceki gibi gerçekten bilgi kaynağı olmasını sağlayanlarla alakasız bir hal aldığı için hiç takılmayın. Nasıl ki burada çoluk çocuk saçma konular açıp eğlence arıyorsa orada da aynısı var ve artık müdahale edilmiyor, burada 600'lük yetmedi 1000 ne alayım diyene gülüp geçtiğimiz gibi sözlükte de aynısını yapmak lazım.
www.capitalcitychoppers.org
İyi ki bu ülke de ekşi var yoksa ben ülkemde hiç bir zaman bu kadar mal olduğunu anlayamayacaktım, arada bir açıyorum ibret alıyorum. Özellikle yeni bir ürün alacaksam atıyorum vestel klima alıcam google a vestel klima ekşi yazıyorum çünkü bi tek ekşi de kuyruk acısı çekenler var bir tek orada negatif yorumlar var, başka bi siteye gitsem efendim şöyle güzel bi ürün böyle özelliği var diyecekler ama ekşi de hep kötü berbat iğrenç tarzı yorumlar yapıldığı için içinden dikkate değenleri alıp ürünü ona göre alıyorum.
Not: Bunlar herşeye ağlar ama o ürünü de en çok onlar kullanırlar ama bi de böyle bi durum var
Yaptıkları gerçekten terbiyesizlik.
ekşi sözlüktekilerin büyük kısmı, ezik insanların kendilerini kral zannettikleri insanlardan oluşmaktadır. Her bok hakkında fikirleeri vardır ve kesinlikle kendi fikirleri doğrudur. hayatlarının çoğu pc başında geçen sosyal aktiviteleri sözlük yazarlığı ve facebookta yer bildirimi yapmaktan ibaret saçma insan topluluğudur....
ekşi sözlük yanılmıyorsam sözlük formatında ilk kurulan siteydi
ancak bilgisayar bir karne hediyesi olabilecek kadar ucuzladığında ekşi sözlük bozulmalar yaşamış
tanımadıkları insanlara ağızlarına geleni söyleyecek kadar düşmüşler eskiden sadece okumak için girerdim şimdi okunacak durumda bile olmadığını görüyorum
bu davranışın altında yatan nedenler:
1.Ekşi sözlük yazarı arabasıyla trafikte beklemektedir
araçların arasından geçen motorcuyu görür
"İ*neye bak hele herkes beklerken o geçiyor abi bunların hepsi çakal sen de bir araçsın araba gibi şeridinde gideceksin"
oysa bilmez ki motorcular trafikten daha hızlı hareket etmek zorundadır aksi taktirde sıkışırlar arabayı taklit ederlerse ezilirler
2.ekşi sözlük yazarı avm gezerken bir MT 07 görür
"İ*neye bak hele züppe herif ben de bilirim baba parası yemeyi
oysa bilmez ki motor bir zengin çocuğuna değil bir naked sevdalısına aittir motoru çalışarak almıştır
ama ekşici gereğini yapar (geneller&kötüler)
3.ekşi sözlük yazarı trafikte ilerlemektedir bir harley görür sürücü erkek artçısı bayandır
"İ*neye bak hele kızları hep bunlar götürüyor serseri diye hep bunları seviyor kızlar
oysa bilmez ki motosikletli çift aslında yeni evlidir gençliklerini yaşamak için harley almış arabalara hapsolmamışlardır
ekşi sözlük yazarları kendilerini göstercekleri yere döner (ekşisözlük) ve motorcuları yerden yere vururlar
kısacası:takmayın çoluk çocuğu allasen
Ekşidekiler bence evde tıkılı kalmış klavye insanlarıdır.Entel dantel bi değişik insanlardır, bazen komiklerdir ama ölümüne boş muhabbetlerdir.İşsizlerdir herşeye muhalefet olurlar laf sokarlar (soktuklarını sanarlar).Ezikliklerini bu şekilde kompanse ederler akıllarınca.(genelleme yaparım çünkü bende bu tarz insanlar)
Bu Ekşicilerin Ekşiteker diye motosiklet grubu yok muydu?Adamlar kendileri ile çelişiyor.
Not:Bu arada bende uçurulmuş 6. nesil yazardım. Bir yıl boyunca entry girmediğim için uçurdular.
Ekşi sözlüğü fazla ciddiye almayın, günde 5-10 dakikadan fazla orada gezmek ciddi zaman kaybıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)