arkadaslar cin mali motor alacam ama ne alacam bilmiyorum yardim etseniz bi ?
arkadaslar cin mali motor alacam ama ne alacam bilmiyorum yardim etseniz bi ?
alacağınız motoru marka olarak değil model olarak değerlendirin derim. her markanın iyi motoru kötü motoru var. sonuçta hiç birisi motorunu kendisi üretmiyor. çinden alıp burda topluyorlar. servis olarak sorgularsanız hepsi birbirinden beter. o yüzden yaşadığınız bölgedeki servisleri araştırın. yada kendinize iyi bir usta bulun.
Cruise tarzında regal ve lifan, Enduro tarzında Mondial, Touirng tarzında Lifan
kuba cr 1 yada motoran xv250(cross) almayi dusnuyorum
Yedek parça açısından mondial diğerlerine göre daha avantajlı,kalite konusundaysa hepsinin sağlam modelleri var kuba cr1,mondial drift mcx,kanuni windy s gibi uzar gider.
Asya nın adı bile geçmemiş :D ben scooterımdan ve servisimden memnunum ama bir mondial kadar yaygın değil sanırım
aynı bokun laciverdi hepsi. markalara takılma. markalar sadece ithalatçı şirketin adı.
arkadaşlar asya rx250 düşünüyorum sizce nasıl yoksa mondi xtreme max 150 mi ? .. cc farkı tamam ama peki kalite ? ..
lifan cub'lar da kuryelerde çok görüyorum.
Sen motoru söyle biz fikrimizi söyleyelim. Her markanın iyi ve kötü motorları var.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Spesifik isimlerle konuşulabilecek bir konu.
Misal xtreme max dersen iyi yorumlar alırsın, vulture desen alırsın, etx-stx 150 desen alırsın... uzar gider.
Aynen her markanın sağlam veya dandik modelleri vardır o yuzden bu soruya cevap yok denilebilir
Çin malı motosiklet alcam derken aradığın özellik mi çin malı olması :D 😂 Bütçe ne kadar??
GENEL OLARAK CIN MALI SU MARKA IYIDIR DIYEBILECEGINIZ MOTORANI BILENINIZ VARMI ?
Sağlam motor istiyorsan salcano wolf hem az yakar ben Kurye nin birinde 92000 km yapan wolf gördüm
Bence en iyi motosikleti salcano ithal ediyor
Astro 100
Wolf125
Panther cub
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)