Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Duvara asılan çiçekler ve genel güvenliğe bakış - çiçekler ölmesin , insan ölebilir

REKLAM ALANI
    MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    Ne kadar gelişmiş ve bir o kadar da doğayı koruyan bir ülke olduğumuzun kanıtıdır bu duvarlar. Yersen.

Bu da ikinci kanıtı;https://twitter.com/yesilisyan/statu...09300351565825

Çalışanın, işçinin hayatına verilen değer hakkında;
    https://twitter.com/guvenlicalisma/s...78471688663041
    mozgur bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Bu işlerin avrupada nasıl yapıldığına bakmak lazım.Tepkinize katılıyorum.bu işi yapanların başında yetkili birisinin olduğu bile şüpheli.Göndermişler gidin yapın gelip bakıcaz diye.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Öncelikle bu son dönemde ibb'ye yaptığım şikayetlerden tek olumlu dönüş olanı , hazımsızlık vb değil , bu işin bir yöntemi vardır o da öncelikle gereken tedbirlerin alınmasıdır , önce insan hayatı gelir , trafikte gece gidiyoruz eskiden yol çalışmasından önce uyarı levhası-işareti olurdu sonra şerit sayısı düşerdi , şimdi bakıyoruz şerit bir anda 3'den ikiye düşüyor , İstanbul trafiğinde gidebiliyorsanız yavaş gidin benim motorum Yamaha Ybr125 ben bile bu motorla belli bir hızın altında gidemem.
    Bu şekilde bir çalışma orada çalışan işçilerin sağlığı için tehlikeli ama ne olacak canım , bu işin fıtratında var der çıkarız işin içinden , Mecidiyeköy'ün göbeğinde 10 işçi bakımı yapılmamış bir asansör nedeni ile öldü , unuttuk geçtik , yarın hepimiz orada ki alışveriş merkezlerine gidecek (Ben gitmeyeceğim bunu biliyorum , en sevdiğim arkadaşım orada olsa , orayı sevmiyorum başka yere gidelim derim)

Yani sorun benim hazımsızlığım değil belediye'nin gerekli önlemleri almaması , bu sadece İbb'nin hatası da değil , hayatının 8-10 yılında farklı ülkelerde yaşayan dayım Beşiktaş'ta belediye'nin kazdığı çukura düştü , Orhan Veli'nin ölümünü belki bilenleriniz vardır.Ben genel olarak bu mantaliteye karşıyım , karşı olmaya da devam edeceğim.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı Vmaxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir sikinti göremiyorum , hiz asiri olmadikca tehlikeli bir durum yok
    Ben yapay cicekleri begeniyorum.
    yazida ve yorumlarda hazimsizlik var , yapsalar kötü yapmasalar kötü.
    Alt gecitler olmasa , trafik cekilmez nerde hükümet derler.
    cicekler olmasa her tarafi beton yaptilar derler.
    Positif düsünün ve optimist olmaya calisin . yada en iyisi politikaya atilip , basa gecip daha iyisini yapin . Kötülemesi basit

saygilarimla
    Hazımsızlık derken? Buradaki herkesle birebir görüştünüz heralde herkesin niyetini bildiğinize göre? Diğer türlü ya edep?

Elbette insanlar yapılanları sorgulayacak. Bizim paramızla yapılıyor bunlar. Politikaya çok istiyorsan atılabilirsin. Ama kimse atılmak zorunda değil. Herkes kendi işini yapmalı.

Benim nasıl ürettiğim ürün müşteriye gittiğinde, müşteri olumlu olumsuz eleştirebiliyorsa, ve ben bu olumlu olumsuz eleştirilerden neleri düzeltmem gerektiğini çıkarıyorsam, politikacılar da aynısını yapmak zorunda. Olumsuz birşey yapıldığında elbette eleştirilecek.

Yok öyle padişahlık kültürü bu ülkede. Cumhuriyetle yönetiliyor burası. Beğenmeyen başka kapıya....
    Tech_N9ne ve mgora bunu beğendiler.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Ek olarak eleştiri ülkeyi bir yere getirir , eleştiriden korkmak kadar saçma bir durum ve zihniyet yoktur.Ama yok ülkede birini eleştirdin mi veya hatalarını ortaya çıkardın mı, ya paralelsin ya lobisin beni de motosiklet lobisi diye tutuklarlarsa şaşmam :D, bu çiçekler başladı , dubalar yola doğru giderek genişledi, artık tehlikeli boyuta geldi benim eleştirdiğim nokta bu.Artı bu para senin , benim ve çocuklarımızın parası elbette yanlış harcamalarını eleştireceğim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)