Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yamaha Bayi Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Arkadaşlar bu hafta yeni bir motor almak istiyorum, kredi işlerini hallettim sayılır. İstanbul'da üç bayide istediğim motor var, üçü de satışa ek olarak servis hizmeti de veriyor. Seçeneklerim Anadolu, Tuna ve Daytona. Fiyat olarak Daytona ve Tuna biraz daha ikram yaptı (küçük rakamlar fiyatı aynı kabul edebiliriz) ve daha da önemlisi ilgilendiler, anlattılar. Anadolu Tech90 nedeniyle sevdiğim bir şirket ama maalesef çok ilgisiz gözüktüler, yine de en profesyonel bu firma gözüküyor (belki de Tech90 nedeniyle sevdiğim ve saygı duyduğum için). Siz olsaydınız bu üç firmadan hangisini tercih ederdiniz, veya bu firmalarla ilgili tecrubeniz varsa paylaşabilir misiniz? Motoru ilk kontrolü düzgün yapacak, bir sıkıntı yaşadığımda destek olabilecek bir bayiden almak istiyorum..
    www.capitalcitychoppers.org

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hfz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Tuna olabilir. İlgi alaka kısmına gelirsek, anadolu'daki elemanlar tecrübesiz olabilir belki.
    eek bunu beğendi.

Motosikleti
    Msx 125
    Söylediğiniz 3 firmayı bilmemde, Yamaha Kardeşler'i tavsiye ederim, ekipmanlarımı oradan alıyorum çok ilgililer herşeyi iyisiyle kötüsüyle anlatıyorlar, motosiklet satış tarafıda çok iyi beğendiğim modelleri incelerken alıcı olmamama rağmen sıkılmadan anlattılar uğramanda fayda var.
    eek bunu beğendi.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Motorumu kardeşlerden aldım, rodaj bakımını anadolu' da yaptım. Kardeşler çok öpücü, selam versem para isteyecekler gibi hissediyorum Anadolu ise kampanya yapmıştı yolum da ordan geçiyordu yaptırdım bakımını o sırada selam vermeye uğrayan bi mt-07 sahibinin zincir ayarını ufak tefek kontrolleri yaptılar sonra motorunu yıkayıp teslim ettiler ve para almadılar sadece siz bize uğradınız hayırlı olsun diye bunun için de ücret mi alıcaz dediler, çok hoşuma gitmişti açıkçası herşey para değil, kurumsallık gömleğini para para para olarak görmemeleri beni çok mutlu etmişti.
    Motor_Derili, eek ve KaanD bunu beğendiler.

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaslar motorunuzu herhangı bır bayıden alın ama servıse kızıltoprakta ersoy motor var yamaha servısı gokhan usta hem cok guleryuzlu hemde ustalıgı super cok samımı ve ıyı bır ınsan fıyat olarakta neyse o yanı pahallı degıl tavsıye ederım.ısteyene ustanın cep telını verebılırım
    espresso, eek ve Hedef_Turan bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    Daytona'nın servisini hiç tavsiye etmem. Uzak durun derim.
    snnykt ve eek bunu beğendiler.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Yamaha kardeşler ve anadoluyu bilirim, motoru alırsınız anlatırlar felan. Lakin ikiside wampir gibilerdir. 150 tle koruma takozu alırsınız ve 2 vida takmak için 50tl isterler (işlem sadece 2 dk). Serviste 900tle lastik taktırıcaksınızdır ne zaman servis müsait dersiniz haftaya felan diye geçiştirirler . Hadi diycem 3000tl lik ybr var öyle yapıyolarda yılın en çok satan motorlardan r25 ile oralara 2 3 kere gittim güldüm geçtim sonrada, bidahada uğramam güzel teknik servisim var birtane.

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Daytona adamın yüzüne bakmaz, ilgi göstermez alıcıya.

Servisi ayrı bir ekiptir, onlardan memnunum.
    eek bunu beğendi.

lacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6 - fortyeight
    diğerlerini bilmiyorum daytonanın servisinden memnunum ama motorcu gibi motorcu istiyorsanız gazlayıp düzce dadaş motora gidin
    eek bunu beğendi.

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Ben daha önce TUNA'dan motosiklet aldım gayet başarılı bir firma fakat servis ve bakımlar için Yetkili Yamaha Servisi Kızıltoprak Ersoy Moto'yu tavsiye ederim. Aklına takılan herşeyi arayıp sorabilirsin.
    eek bunu beğendi.
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Bu bayiler adami motordan soğutur, mt07 icin gitmistim arkadas sanki kapidan ben degil dilenci girdi, insanlik hali belki morali bozuktur diye dusundum fakat bir dahakine muhakkak baska bayiye giderim kesinlikle 1 musteriyi kaybetti, bence kim ilgilenip bilgilendiriyorsa ona git
    eek bunu beğendi.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Urfa bayisinden al. Kargoyla yollanir. Memnun kalirsin
    eek bunu beğendi.

Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Satana kadar hepsi şeker de,, servise gelince, comolokko..
    Bune ve eek bunu beğendiler.

Motosikleti
    Tracer 9
    Arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkür ederim. Öncelikle şehir dışından almayı düşünmüyorum, alacak olsam Samsun'daki bayiden alırım parayı hemşerim kazansın

Amacım dediğim gibi en azından teslim ederken sağına soluna iyi baksınlar, yağı suyu tam olsun, çizik göçük olmadan teslim alayım. Aslında istediğim şey çok basit, parasını verip ürünü eksiksiz ve sağlam almak istiyorum.

Şu an kullandığım motoru eksik vidayla teslim aldım mesela, soğutma suyu da yoktu, daha kutudan çıkarken küçük bir boya kalkması vardı ve gösterdim güya yapacaklardı, ertesi hafta gidince sen yapmışsın dediler Tamam bu Çin malı, servisi de buna gore kalitede tabi, sadece bu mantıkta bir esnafa rastlamak istemiyorum, 24 ay borcunu ödemeyi göze aldığım motorda benden kaynaklanmayan hata olmasın tek istediğim bu

Daytona ya da Tuna'dan alayım o zaman motoru, bu üç firmadan bariz one çıkan yok anladığım kadarıyla, en azından ilk teslimde dediğim gibi eksiksiz versinler yeter.. Bakım vs. için da Kadıköy'deki servise giderim zaten, evime çok yakın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

Alıntı arslan26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bayiler adami motordan soğutur, mt07 icin gitmistim arkadas sanki kapidan ben degil dilenci girdi, insanlik hali belki morali bozuktur diye dusundum fakat bir dahakine muhakkak baska bayiye giderim kesinlikle 1 musteriyi kaybetti, bence kim ilgilenip bilgilendiriyorsa ona git
    Anlatmak isteyip de beceremediğim buydu aslında, Anadolu'da içeri girince kendimki hakkım olmayan bir şeyi istemeye, borç almaya gitmişim gibi hissettim, geçiştirip patron yok demişler gibi de çıktım

Daytonadan uzakdur.

servis istersen, motoland, zeytinburnu.
    Oldukça iyi. Beğenmezsen yorumumu bana yedirebilirsin.

Aklında kalsın diye yazıyorum.
    eek bunu beğendi.

Motosikleti
    Tracer 9
    Alıntı snnykt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daytonadan uzakdur.

servis istersen, motoland, zeytinburnu.
    Oldukça iyi. Beğenmezsen yorumumu bana yedirebilirsin.

Aklında kalsın diye yazıyorum.
    Satın almak için de mi uzak durmalıyım, bir tecrübeniz varsa paylaşabilir misiniz?

Motosikleti
    ybr125
    Aman ha sakın ha servise inanma en ufak bir sorunda kullanıcı hatası garanti dışı bunu aklına yaz aldıktan sonra görürsün. San en fazla bedavaya zincirini yağlarlar
    Ama adamlar haklı bence çünki bu motorlar çok yüksek teknolojide yapılıyırlar ve birsürü testen sonra bayiye satıyorlar.
    eek bunu beğendi.

Motosikleti
    Tracer 9
    Alıntı ahmet0021 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman ha sakın ha servise inanma en ufak bir sorunda kullanıcı hatası garanti dışı bunu aklına yaz aldıktan sonra görürsün. San en fazla bedavaya zincirini yağlarlar
    Ama adamlar haklı bence çünki bu motorlar çok yüksek teknolojide yapılıyırlar ve birsürü testen sonra bayiye satıyorlar.
    Zaten derdim sadece alırken düzgün kontrol edilmiş olması, Yamaha düzgün üretmiştir ondan yana sıkıntım yok da bizimkiler ne yaptı onu bilmiyorum

Alıntı eek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satın almak için de mi uzak durmalıyım, bir tecrübeniz varsa paylaşabilir misiniz?
    Uzun uzun yazmayacağım, ama kısaca 2015 R25 aldım, ( Birkısmı nakit (7000TL), birkısmı kredi kartından (8000TL) tek çekim.

1- Adamın banka ile yaptığı anlaşma ( para 90 gün yerine, anında adamın hesaba yatıyormuş) sebebi yüzden bankanın satıcıdan alması gereken komisyonu ( sanal pos kullanım ücreti/ kesintisi, artık her neyse ) bana yansıttı, Orta sınıf kask parasını, bankanın komisyonu olarak ödedim. R25 sırası çok uzun beklemek yerine yak gitsin dedim o parayı. ( Bankanın kart kullanımı sebebi ile uyguladığı faizi ayrıca ödedim )

2- Motoru cuma günü teslim aldım, cuma günü olması sebebi ile motor almaya gelen kişi sayısı fazla idi, oradan bi personelin (motor teslimindeki personel bölümü ayrı) "amına koyayım, hepsi durur durur, hepsi birden teslim almaya gelir diye bi cümle duydum nerden geldiğini yada kimin söylediğini tespit edemediğim için hırgür çıkaramadım )

3- Bim poşetinden branda 90TL civarı bu bim poşeti, 3 günde paramparça olur dedim. Olurmu öyle kaliteli malzeme dediler ( almadım tabiki )

4- Kendine yeni ybr 125 almış heyecanlı cocuk vardı motoru alırken, gözleri parlıyordu fakat belli cebinde parası yoktu. orada motoru teslim eden kişi (personel) motorun yedek anahtarının birini almış, "- tatlı ısmarlamadan yedek anahtarı vermem" diyordu. Çıkarken gördüm çocuktan 10TL almış, Muhtemelen çocuğun cebinde kalan son nakit para idi.

5- Motorunu servise getiren kişilerle konuştum, servis olarak nasıldır dedim burası aldığım cevap "Abi mecbur olmadan, motoru buraya getirirsem anamı siksinler" oldu.

6- 0 motora 10 metre ötedeki benzinliğe yetişecek kadar benzin koymuşlar, adama sordum benzin varmı abi bi sonraki istasyona kadar yeter dedi. Adam 10 metre ötedeki benzinlikten bahsederken, ben karaköydeki benzinlik sandım ( bölgenin yabancısıyım) beşiktaşı geçtikten sonra kabataş civarı yolda kaldım. benzinliğe 1km karaköydeki benzinliğe kadar ite ite motor götürdüm ( yaz sıcağı ve sıkışık trafikte ) 1LT ( 5TL) beni bahsettiğim benzinliğe en az 3 kere götürürdü.

Kısası bu kadar durduk yere yeniden hem yazıp hemde öfkelenmenin anlamı yok. Tamam motor sektöründeki çoğu heryer kazık yada kötü ama daytona çok kötü abi.

Uzak dur.
    freewill ve eek bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı eek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu hafta yeni bir motor almak istiyorum, kredi işlerini hallettim sayılır. İstanbul'da üç bayide istediğim motor var, üçü de satışa ek olarak servis hizmeti de veriyor. Seçeneklerim Anadolu, Tuna ve Daytona. Fiyat olarak Daytona ve Tuna biraz daha ikram yaptı (küçük rakamlar fiyatı aynı kabul edebiliriz) ve daha da önemlisi ilgilendiler, anlattılar. Anadolu Tech90 nedeniyle sevdiğim bir şirket ama maalesef çok ilgisiz gözüktüler, yine de en profesyonel bu firma gözüküyor (belki de Tech90 nedeniyle sevdiğim ve saygı duyduğum için). Siz olsaydınız bu üç firmadan hangisini tercih ederdiniz, veya bu firmalarla ilgili tecrubeniz varsa paylaşabilir misiniz? Motoru ilk kontrolü düzgün yapacak, bir sıkıntı yaşadığımda destek olabilecek bir bayiden almak istiyorum..
    Bayiyi boş ver, hepsi aynı motoru satıyor

Az daha koyup ybr mi alcan Aha bu sefer ben yaptım

Neyse şakayı bırakayım. Hayırlı olsun hocam, ne almayı düşünüyorsun?
    eek bunu beğendi.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler