Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bi sj4000 sabah gazlama videosunda benden

REKLAM ALANI
    BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    Uzun bi arayis sonrasi Sj4000 aksiyon kamerasi aldım ve test ettim gayet başarılıdır.
    Bi gazlamada benden iyi seyirler

Link: https://youtu.be/TxG2Nl1bzos

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Doçkinderi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Loading....
    Videonun sonunda arkadaş motosikleti kaldırıma park edip, dolmuşla yoluna devam ediyor. Malum benzin fiyatı 4.84TL
    BerKToprak ve hakikiteker bunu beğendiler.
    Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    sol şeridin solundan araç sollamak, paralel iki aracın arasından geçmek, durakta otobüsün sağına girmek vs. Hepsi senin tercihin bize laf düşmez elbette, ancak umarım zararın bir tek kendine olur.

Motosikleti
    HİLTİ
    Otobüs durağında kaldırıma çıkan bi rampa var mecbur otobüsün gitmesini bekledim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

Alıntı ruthsims adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sol şeridin solundan araç sollamak, paralel iki aracın arasından geçmek, durakta otobüsün sağına girmek vs. Hepsi senin tercihin bize laf düşmez elbette, ancak umarım zararın bir tek kendine olur.
    Haklisin gaza geldim bir dahakine o hususlara dikkat ederim. Tskler
    Aslında olmaması gerekir ama oluyo işte

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    güzel gazlama bayaa gaza geldim=)
    kazasız belasız sürüşler
    BerKToprak bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    Alıntı BerKToprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otobüs durağında kaldırıma çıkan bi rampa var mecbur otobüsün gitmesini bekledim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

Haklisin gaza geldim bir dahakine o hususlara dikkat ederim. Tskler
    Aslında olmaması gerekir ama oluyo işte
    Anlayışınız ve geniş bakış açınız için ben teşekkür ederim.2005 den beri motor bir şekilde hep hayatımda ve tanımadığım,görmedigim insanlar ve aileleri için üzülmekten gerçekten yoruldum ben. Kazasız belasız sürüşler.
    BerKToprak bunu beğendi.

Motosikleti
    HİLTİ
    Alıntı fatih. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gazlama bayaa gaza geldim=)
    kazasız belasız sürüşler
    Sende dikkat et gazlarken Teşekkürler

Alıntı ruthsims adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlayışınız ve geniş bakış açınız için ben teşekkür ederim.2005 den beri motor bir şekilde hep hayatımda ve tanımadığım,görmedigim insanlar ve aileleri için üzülmekten gerçekten yoruldum ben. Kazasız belasız sürüşler.
    Bazen bizim göremediğimiz hatalarımızı bir başkasının görüp bize söylemesi elbette dönmemize düzelmemize katkı sağlar Tşkler
    Yolver gitsin .

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Abi şunu kafanıza takmayın ya takıyosanızda yan tarafa takın tepede tuhaf oluyor karanfil takmış gibi ne bileyim Ben alırsam göğüse bağlama aparatı da alacağım inşallah.
    BerKToprak bunu beğendi.

Motosikleti
    HİLTİ
    Yanda Güzel duruyor ama açıyı Düşürüyor Sola takınca Sağını göstermiyor o yönden tepeye koyduk Uydu anteni misali .Ama yandada çok seksi duruyor

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı BerKToprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanda Güzel duruyor ama açıyı Düşürüyor Sola takınca Sağını göstermiyor o yönden tepeye koyduk Uydu anteni misali .Ama yandada çok seksi duruyor
    Di mi ama

Aslında hala sj4000 almamamın bir nedeni de artık eski tüplü tv' ler gibi olması sony' nin action cam' leri çok güzel ince yapmışlar kaskın yanına takınca belli olmuyor bile interkom gibi duruyor ama fiyatta da kol böreği gibi
    BerKToprak bunu beğendi.

Motosikleti
    HİLTİ
    O fiyatla 3 tane sj4000 Alıyorsun bi sağa bir sola bir tepeye Malum fiyatlar yuzunden Sony ve Gopro alternatiflerine yöneliyor, Sj4000 ve ona yakın urunlerde fiyatlar uygun cekim kalitesi eh denilecek kadar. bu sektörün biraz daha gelişmesiyle fiyatlar daha uyguna iner umarım.
    Bune bunu beğendi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şunu kafanıza takmayın ya takıyosanızda yan tarafa takın tepede tuhaf oluyor karanfil takmış gibi ne bileyim Ben alırsam göğüse bağlama aparatı da alacağım inşallah.
    yan taraf kaza aninda tehlikeli, bakiniz michael schuemer gpro yandan kaski kirip girdi kafaya

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Güzel video.
    Haddim olmayarak, her ne kadar kadran görünmese de, yıllardır trafikte olan kişi olarak, trafiğin akışına göre fazla hızlı olduğunuzu fark ettim. Şehir içinde önünüze ne çıkabileceği belli değil. Motosiklet zaten risk, yaya bile vasıtadan saymıyor bizi, ekstradan fazla gaz açıp şehir içinde keyifli bir sürüşü ekstra riskli hale getirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bazı yerlerde aldığınız risk oranı yükselmiş.

Edit:
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yan taraf kaza aninda tehlikeli, bakiniz michael schuemer gpro yandan kaski kirip girdi kafaya
    Baş aşağı yerle temas edersek kaskın üzeri de tehlikeli o durumda, en ideali gidona falan sabitlemek o zaman.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)