Bu Motor Hakkında Düşünceleriniz Önemli Benim İçin
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 02:34
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 02:38
Kendim için almam şahsen ben oyle jant boyanmis o olmus bu olmuş motorlari pek sevmiyorum. Sade orjinal olucak maximum egzoz elcikler felan
-
29 Haziran 2015, 02:43
keşke kazasız olsaydı şahsen bende almazdım çünkü her bindiğimde 3 kere çarpmadan dolayı kaza kaydı olduğu aklıma gelecek
'' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''
-
29 Haziran 2015, 02:46
Kur4y adlı üyeden alıntı
keşke kazasız olsaydı şahsen bende almazdım çünkü her bindiğimde 3 kere çarpmadan dolayı kaza kaydı olduğu aklıma gelecek
Aynen.Aynı sorundan birden fazla olması her zaman mide bulandırır.
-
29 Haziran 2015, 02:49
TOTEMONS adlı üyeden alıntı
Aynen.Aynı sorundan birden fazla olması her zaman mide bulandırır.
Aynen totemons hani güzel toplamışlardır falandır filandır ama O psikolojisi yetiyor
-
29 Haziran 2015, 02:52
Motora kaporayıda verdim grenaj boyalı bu arada onu söylemeyi unuttum 27.750 den zorlaya zorlaya 26.500 e indirince birde kazlarda tutar yazmadıgı için ufak çaplı yani 500 tl altında yazmıyor bildigim ondan dolayı pek umursamadım ve yani motorsiklet kaza yapan bir alet oldugu için
-
29 Haziran 2015, 02:55
spxwOw adlı üyeden alıntı
Motora kaporayıda verdim grenaj boyalı bu arada onu söylemeyi unuttum 27.750 den zorlaya zorlaya 26.500 e indirince birde kazlarda tutar yazmadıgı için ufak çaplı yani 500 tl altında yazmıyor bildigim ondan dolayı pek umursamadım ve yani motorsiklet kaza yapan bir alet oldugu için
O zaman Hayırlısı oldum diyeyim gönlüne yattıysa zaten kimseyi dinlemezsin inşallah kazasız belasız güle güle güzel günlerle kullanırsın ama 1 kaza vardır hadi 2 olsun bunun 3 olduğu için kafamı veremezdim düşünmekten yola tabi benim görüşüm bu
-
29 Haziran 2015, 03:00
Kur4y adlı üyeden alıntı
O zaman Hayırlısı oldum diyeyim gönlüne yattıysa zaten kimseyi dinlemezsin inşallah kazasız belasız güle güle güzel günlerle kullanırsın ama 1 kaza vardır hadi 2 olsun bunun 3 olduğu için kafamı veremezdim düşünmekten yola tabi benim görüşüm bu
Orası öyle ama tutar yazmadıgı için umursamadım yani tabi motoru alırken servise götürüp baktırıcam öyle alıcam ama sesinde gaz verince bir degişik geliyor sanki youtubedan bakıyorum ordakilerde ses bu şekilde degil
-
29 Haziran 2015, 03:08
Orası öyle ama tutar yazmadıgı için umursamadım yani tabi motoru alırken servise götürüp baktırıcam öyle alıcam ama sesinde gaz verince bir degişik geliyor sanki youtubedan bakıyorum ordakilerde ses bu şekilde degil
aynı modelin diğer motorların sesinemi bakıyorsun youtubedan? video çözünürlüğü vesayre ses farkı yaratır yada diğer motorlara takılan egzoz değişiktir ses belki ondan değişik geliyordur bilmiyorum o kadarını artık , Ses diyince bak aklıma getirdin bende cbr250R'ı yeni aldım ön balata - disk ten ses geliyor belli metodlarla ilk bakıma kadar devam etsin bakalım ses devam ederse serviste bende yaptıracağım birşeyler artık ah şu sesler yokmu deli ediyor beni en ufak olsa kendimi yola veremiyorum Takıntı haline gelmiş :D
-
29 Haziran 2015, 03:10
o ses balata yeni oldugu için biraz aşınsın gider vıyk vıyk diye geliyor degilmi
-
29 Haziran 2015, 03:13
o ses balata yeni oldugu için biraz aşınsın gider vıyk vıyk diye geliyor degilmi
aynen öyle her aynı noktada bir vıyk lama yapıyor , Motul balata spreyi almayı düşünüyorum ama evi taşıdıktan sonra yakında evi şehir merkezine daha yakın bi yere taşıyacağımda , belirttiğim gibi aynı noktada istisnasız vıyk lama yapıyor aklıma getirdin ses diye bak kafama taktım gece gece :/
-
29 Haziran 2015, 03:15
Kur4y adlı üyeden alıntı
aynen öyle her aynı noktada bir vıyk lama yapıyor , Motul balata spreyi almayı düşünüyorum ama evi taşıdıktan sonra yakında evi şehir merkezine daha yakın bi yere taşıyacağımda , belirttiğim gibi aynı noktada istisnasız vıyk lama yapıyor aklıma getirdin ses diye bak kafama taktım gece gece :/
o balatan sıfır oldugu için her sıfır motorda olur bendede olmuştu 1500 2000 km ye gelince gider o kendiliginden birşey yapmana gerek yok
-
29 Haziran 2015, 03:21
o balatan sıfır oldugu için her sıfır motorda olur bendede olmuştu 1500 2000 km ye gelince gider o kendiliginden birşey yapmana gerek yok
inşallah dediğin gibi 1500 , 2000 km'ye kadar böyle devam edeyim ses gitmezse ön fren takımını bi temizlettiririm bide zımpara olayı varmış galiba hafif onu uygulatırım servis uygun görürse şimdilik kafaya takmamaya çalışıyorum =)
-
29 Haziran 2015, 12:10
Evet arkadaşlar sizce görüşünüz nedir motor olsun fiyatı olsun fikirlerinizi almak istiyorum
-
29 Haziran 2015, 12:20
ben anlamam hiç ama egzozdan bu kadar duman gelmesi normalmi
-
29 Haziran 2015, 12:21
Ama video kışın çekilmişya ondan diye düşünüyorum ben
-
29 Haziran 2015, 14:24
Söyle birde o gazı veren arkadaşa az ısınsında öyle gaz versin Yazık yahu
-
29 Haziran 2015, 14:55
Benim aklıma önceki sahibinin kullanımından dolayı oluşmuş yada oluşabilecek arızaların masraflarını satıcının üstleneceğine dair bir kağıt imzalatmak geldi???
-
29 Haziran 2015, 15:06
O KADAR PARA VERIYORSUN GIT KAZASIZ BIR SEY AL
-
29 Haziran 2015, 15:21
Moderatör
Öncelikle motosikleti plakadan mı şasiden mi sorgulattın bu önemli? Plakadan sorgulattıysan o iş yaş. Ayrıca bu paraya 2010-2011 tertemiz motosikletler bulabilirsin. Verdiğin para 2009 kazalı bir R6 için çok yüksek. Kazasız orjinal bir 600RR baksan daha iyi olur. Ayrıca bu motosiklete binecek tecrübeniz konusunda bizi aydınlatırsanız seviniriz. R6 bu sınıfta en agresif makine. Kesinlikle bir 600 rr kadar yumusak değil. Hatayı affeden bir tek tarafı olmaz. Bunları unutmayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)