cok guzel motor ama o fiyat asla verilmey git hondanin cbr 250iklerini al daha iyi olursun emin ol o fiyat asla verme isterse amerikan motor olsun japonu gectim
cok guzel motor ama o fiyat asla verilmey git hondanin cbr 250iklerini al daha iyi olursun emin ol o fiyat asla verme isterse amerikan motor olsun japonu gectim
27.000 TL
3 hasar kayıtlı(bedeli yok), her tarafı boyalı, 4 silindir 600cc supersport ... hmmm kalsın
Karamsar olmaya pek gerek yok, motosiklet kadar motosikleti nasıl sürdüğünde önemlidir...
Resimde çok fazla bir detay belli olmuyor, Hasar kaydı konusu bir değişik bir konu; adamın motoru park halinde duruyordur, gelir birisi çarpar ve motor yana yatarsa granajlardaki değişim bedelini kimse cebinden ödemez, mecburen hasar kaydı tutulur. Hasar kaydı işi biraz soru işareti ama en temizi R6 sahibi bir arkadaşını alırsın, havalar güzel, çıkın otobana gazlayın. r6 üstünde 5-6 bin km yapan biri çok güzel sana makinanın seceresini döker. Ustaya gidip güzelce depo altına ve kutu içine bakarsın, artık bir çok servisde amoiistör ölçerde var, güzelce gırtlağa ve şase bağlantı noktlarına bakarsın makine ciğerliyse gidiyorsa ki bunu en iyi R6 süren biri bilir, granajlar kısmı o kadar da dert değil...
Bu konuya yorum yazanlar hariç, bu memlekette yağ markasına göre motorun sesinin azaldığını gidişinin değiştiğini, vites geçişlerinin düzeldiğine inanalar var, işte onlar için granaj, boya, taş izi herşeydir. Adam motul yağ koyunca HP aldığını zannediyor. Buna hasar kaydı var dersen motora benzin döker yakar
Hayırlısı olsun, bu rakamlara gsxr 600 - cbr 600rr bakmakda da fayda var.
Straights are for Fast Bikes, CORNERS are for FAST RIDERS !
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar , şimdi bu motoru cok araştırdım r6 piyasasına bulabildigim yüksek modelle parasının hakkını veren bu var r6 lar pahalı yani , bendede yamahaya r6 karşı bir ilgim bir egilimim var honda filan hiç hoşuma gitmiyor zaten verdigim kapora 200 tl , gidicem servise göstericem bir grenajda boyası varki motor sürekli düşen kalkan alet bu olur o sorgu olayınıda plakadanda yaptım şaşesindende aynı bilgiler aynı şeyler cıkıyor muane tarihine göre kmleri karşılaştırdım , herşey tutarlı bir isim farklı işte onunda sigortanın fotosunu attı baktım ordada aynı isim yazıyor ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
hocam Allah kazan bela vermesin az paraya kıy expertize sok ben şahin aldığımda bile yapmıştım rahat uyuyayım diye kolay gelsin
para kolay kazanılmıyor kazasız belasız binersin inş mutlaka göster hocam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)