Peki abilerim sizce eğitimlere şimdiden başlayayım mı? (Ehliyet almama 8 ay var) Yoksa ehliyet almama 1-2 ay kala mı başlayayım sizce? Hangisi daha faydalı olur?
Peki abilerim sizce eğitimlere şimdiden başlayayım mı? (Ehliyet almama 8 ay var) Yoksa ehliyet almama 1-2 ay kala mı başlayayım sizce? Hangisi daha faydalı olur?
İkisini de alma , onun yerine o parayla kendine çok kaliteli bir kask , ekipman al , eğitimine harca , nispeten daha ucuz fazla hırpalanmamış Yamaha Ybr 125 veya dengi bir motor al ve en az 20-30 bin km deneyim yap. Daha sonra zaten kafandaki motor sitili iyice oturacaktır ve 2. motorunda düzgün bir harcama ile güzel bir makineye bilgi - birikim ve düzgün ekipmanlı olarak bineceksin ;)
O boyun hakki endurodur bence, wr125x veya wr125r'ye bak derim. 125cc alicak olsam dusunmeden X modelini alirdim ben hem supermoto bu lastikleri de sikinti yapmaz. Yok illa mt125 veya cbr125 diyorsan Cbr altinda pocket bike gibi kalir. Mt125 daha rahat ettirir seni.
mt125 çok iyiymiş amma fiyatı çok çok yüksek.
Oturuş ve sürüş pozisyonu hangisinde rahatsa ona yönel derim. Sırf bana yakışır diye iri yarı kocaman motorlara yönelme sakın.
YBR, CBF gibi kendini kanıtlamış alternatiflere de mutlaka bak derim. Alternatif olarak sukuterlere özellikle de enjeksiyonlu olanlara mutlaka bak : PCX, Xenter...
Yok eğer ben motor ustası olacağım, motoru a'da z'ye öğrenecem diyorsan çinli sukuter al derim, çok faideli oluyor
Az daha koy Z-One-S 180 al :D :D
Her motosiklet tercihi sorusuna artık fix cevabım :D Yakışıklı, hızı iyi, ,titreşimi az, altinda sırıtmaz, sağlam ama Mondial marka :D
Hala karar verebilmiş değilim Geçenlerde cbr125 inceleme fırsatım oldu çok küçük göründü gözüme. Bazı abilerim demiş ybr vs al diye ama ben bu motoru minimum 2-3 yıl kullanacağım. Onun için 1 defa almak istiyorum. Ekipman için zaten ekstradan bütcem mevcut.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)