1 saat önce işten çıkmış eve doğru gelirken içkili 3 şahıs bana saldırdı.nedenleri ise sağ şeritte 50 ile gidilir mi bizim hızımızı yavaşlatmaya senin ne hakkın var
olay şöyle oldu.60 km ile seyir halinde yavaş yavaş giderken arkadan korna sesi ve selektör geldi.elimle geç geç işareti yaptım yanıma geldi geçerken küfür etti ses çıkarmadım önüme geçip ani fren yapıp beni düşürmeye çalıştı neyse dedim 3.sefer kırmızı ışıkta yine ani frenle önümde durup 3 kişide aşağı indi.yanıma geldiler biri bi yandan biri bir yandan söyleniyorlar.ağızları leşşş içki kokuyor.içimden dedim çattık allahım koru.başladılar sen bizim hızımızı ne diye kesiyorsun birisi ordan diyor bu motoru sana monte edeyim mi.biri kontağımı kapatıpp anahtarımı aldı.ben sinirlenmeye başladım ama hala sessiz kalıyorum susayımda artık gitsinler diye.dayanamadım ayaklığa alıp aşağı indim motordan.anahtarımı alan kişiden anahtarımı geri vermesini istedim çimenliklerin arasına fırlattı.git ordan al dedi ve anama küfür etti.aileme küfür etmeselerdi başa bela almamak için yola devam edicektim ancak küfür edince benim beynim yandı koşarak kask ile kafa attım derken iki kişi bu sefer saldırmaya başladı o kafa attığım kişi olay boyunca yerde kaldı ama diğer 2 kişi ile kavga etmesi zor oluyordu.allahtan kaskım vardı kafamda yumruklar işlemiyordu.en son 2 kişiylede boğuşurken bi anda bir kişi daha geldi bana yardım etmeye.gelen kişide motorcuymuş.allah gönderdi yardıma motorcu abim bana yardım etti hepsini bir güzel hırpaladıktan sonra 3 de arabaya binip bastılar gaza bi sağa bi sola.abi su verdi durumu kısaca özet geçtim ve bende o aracın peşine gittim.plakayı almam lazımdı dayım polis ona vericektim durumu anlatıp.derken yolda yakaladım evlerine kadar takip ettim onlar eve çıkınca lastiklerine çakıyı sapladım ve plakasını aldım.yarın cumhuriyet baş savcılığına gidip şikayette bulunucam.bu serserilerden nefret ediyorum gecemi berbat ettiler....