Plakayi sorgulattim arac bankadan rehinliymis zaten borclu pezevenk acin bi masraf bidaha motor gordune 100m yanindan gecer.
Plakayi sorgulattim arac bankadan rehinliymis zaten borclu pezevenk acin bi masraf bidaha motor gordune 100m yanindan gecer.
Geçmiş olsun.. İyi sabretmişsin.. Şansını çok zorlayan bir tip belli... birgün biyerde sağlam bi dayak yer kesin..
Videodan trafik adına birşey çıkmaz, çünkü sağdan geliyor, anayol işareti yok; trafik kurallarına göre senin kavşağa girerken yavaşlayıp sağdakine yol vermen lazım; biliyorum herif yola bakmadı bile ama işte maalesef şikayet etsen adam haklı olur... Ama saldırı başka birşey tabi..
Her zaman baksada görmeyeceğini düşünerek hareket etmek lazım demek ki.. memlekettekilerin yarısından fazlası böyle.. bakmıyorlar bile..
birgün aynısını bir kamyona filan yapar; kamyon tamponuyla yakın ilişkiye girince anlar bakması gerektiğini..
Hep başıma gelmesini istediğim olay ama hiç denk gelmiyor ki dövelim
Forumları 1414 kişiden
Şu an bu konu içerisinde 940 kullanıcı var. (15 üye ve 925 misafir)
Bu başlığı okuyor
Bi tane tokat atsaydin bari kendine gelirdi
Olay ekşi sözlüğe yansıtılmış ve yine motorculara denilmeyen kalmamış ,yine motorcular sürekli hatalı denmiş .
Madem in aşşa lan filan yaptınız iş o noktada kafayı gömecen hacıen azından kafaya 1 tokat aklı başına gelsin
Elinde görüntüler var. Giderim bir avukatla görüşürüz mahkemeye veririm. Tehditte var sonuçta. Tehdit etmek 6 aydan 2 yıla kadar gidiyor. Senden ricam git şikayette bulun. İzlerken çok sinir oldum. İlk fırsatta ben de kamera alacağım bu tip adamlarla karşılaşmak içten bile değil.
oç dolu ekşi sözlük. hepsi yazmış yok efendim araba sağdaymış sağa yol vermek gerekliymiş. inşallah damperli kamyon bunlar düz yolda giderken gelir sağdan akıllarını alırda. adam olmayı becerebilirler belki o zaman.
Yaşından başından da utanmamış şerefsiz
ana avrat dayı ne varsa saydım itoğluna bak lan. birde artislik yapıyor. yaşına dua etsin, çok sabırlısın. y
son zamanlarda dikkatimi çeken rahatsız edici bir durum var
bu ekşın kameralarla, yaşadıklarınızı çekip, sitelerde paylaşıyorsunuz
sanki biraz da bu durumun verdiği bir gaz, bir güdüleme var
biraz alttan almayı da bilin, her basit hataya sert tepkiler vermeyin; yoktan kavga çıkar böyle
böyle bir şey için kornaya bile basılmaz bence
buna bile kızıyorsanız, her gün minibüsçü, taksici filan öldürüyor olmalısınız
adam bitirim bir tip, ancak hata yapmış olabilirim şeklinde bir kabulle de yaklaşıyor.
şu da var ki yaşlı olması (elden ayaktan düşmüş, bunamaya yaklaşmışları hariç tutuyorum) ziyadesinden fazla müsamahayı gerektiren bir durum değil
genç te olsa yaşlı da olsa baştan sade bir uyarıyla yaklaşın veya çok basit bir durumsa görmezden bile gelseniz olur
insanlık halidir, hata yaparız
ancak dönüm noktasından sonra, kaskı, kameranın sizi göremeyeceği bir yere bırakıp, karşınızdakini, yaşlılığı veya gençliğiyle değil, insanlığıyla değerlendirin
ortada bir insan yok ta eşşek varsa, bu durumları tecrübe etmiş biri olarak diyebilirim ki yaşlısı da genci de ıslak odunu görünce gayet insan taklidi yapabiliyorlar
Hocam aracın gelirken sol tarafa hiç bakış attığını gördün mü ?
Yoksa kontrolsüz kavşakta diye sol tarafını kontrol etmeden çıkmalı mı ?
Bu arkadaşın yerinde bir kamyon olsaydı sence çıkar mıydı ? Çıksa bile sonuç böyle olur muydu ?
Belki bir bisikletli belki bir çocukta çıkabilir yarın bigün karşısına.. Sağını solunu kontrol etmesi gerekir..
Bu şekilde trafikte araç kullanılmaz..
Ayrıca olayların kask kamerası takmakla bir alakası yok bana göre.. "Seni önce döverim, sonra youtube'a koyarım." videosuyla karıştırmışsın sen bunu..
şerefsiz herif hem suçlu hem güçlü utanmadan direk saldırıyor bi de
Yoook kardeş mağdur falan değilsin. Evet adam dikkatsiz davranmış ama kurallara göre sen haksızsın. Böyle in aşşağı gibi hanzoluklara da ayrıca gerek yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)