bugün başımdan geçen bir olay yorumlarınızı alayım...
yer: Antalya/merkez
tarih: 27/06/2015
saat: 17:45
bugün başımdan geçen bir olay yorumlarınızı alayım...
yer: Antalya/merkez
tarih: 27/06/2015
saat: 17:45
Usta plakayı yaz gördüğümüz yerde hesabını soralım motor üstündekilere insan muamelesi yapmıyorlar. Birde üste çıkmaya çalışıyor yaşından utansın
Bu arada geçmiş olsun iyi sabır varmış sende
Allah bana da senin gibi sabır versin ben senin yerinde olsam ezerdim o adamı orda. Çocuğuna bakıp acırdım ama belki neyse geçmiş olsun kardaş. Oğluna da bakılırsa oda çok çekmiş elinden belli ki tekerin düz bassın.
ne sabır varmış izlerken gözüm döndü
Tam şerrefs.. Hem suçlu hem güçlü.Kamera olduğunu farkedince "ben hatamı kabul etmemezlik yapmadım." Falan diyor anladığım kadarıyla.Yaşına başına bakmıcan sıçcan böylelerinin ağzına 💥🔫.Siz çok iyi tepki vermişsiniz helal olsun Valla ne altta kalmışsınız nede olumsuz bi hareketiniz var 😀
hem suçlu hem güçlü işte bu gibi ahlak yoksunu sürücüler trafiğe çıkmamalı.
Ah ulan ah bana hiç denk gelmiyor böyleleri arkadaş. Yaşlı, çocuk, kadın, özürlü, sağlam, suriyeli, götü basurlu, az önce babası ölmüş, böbreğini çalmışlar, seçimlerde %47 oy almış, aldığı motor yatak sarmış hiç farketmez yemin ediyorum götünden kan alırım bu nedir lan. Sonlara doğru mahallenin abileri geldi artis artis sorti atıyorlar, onlarada dalacaksın.
artık sabır taşıran bir hareketti bu.......ama inende yaşlı moruk çıktı şansıma vuramadım bile adama kendimden uzaklaştırmakta buldum çareyi...allah korusun gelişine kapatıcam kalp,şeker bişey vardır elimde kalıcak....sabrettik artık napıyım
Neymiş? El üst kısmı sert metal korumalı eldiven alınır, böyle şrfszlerin burnuna sağlam bir tane kondurulur! Yerde kıvranırken, arabanın ön lastiğine bıçakla çizik atılır!
Polise şikayet etsen polis bir şey yapmayacak çünkü.
Yalnız şu dengesiz yaşlının yanındaki genç arkadaş galiba çocuğu falan o bile adamın yaptıkları yüzünden yerin dibine girdi.Allah sabır versin dostum ben olsam senin kadar sabırlı olamayabilirdim.Tam dozunda ve yerinde bir tepki vermişin.
Saat 17:45 bütün gün aç susuz, Ramazanın huzuru vurmuş başına olur öyle alttan almak lazım.
Dostum çok geçmiş olsun iyikide vurmamışsın vursaydın büyük ihtimalle yerden kalkamayacaktı. birde geberir filan sonra al başına belayı. MT'liler o totoşa antalyayı dar eder merak etme. ama gidip adamı dövmezde arabayı gördüğü yerde anahtarla çift şeridi çakar aynayı indirir. hırsımı alamadım dersen video ile direk savcılığa git çünkü ilk saldırıyı o yapmış.
Geçmiş olsun ne diyelim, trafikte insan faktörü işte...
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
bende antalyada yasiyorum bunu gorursem çakıyı lastigine sokmazsam namertim
üstat, baştan sona haklısın da, trafikte nabıyosun yav? yani benim de her motora binişimde en az 5 tane karşıma çıkıyor böyle. en az 5. keşke boşverip devam etseydin. gerçi muhtemelen öyle yapıyorsundur, kırılma noktana gelmiştir bu seferki muhtemelen ama belimize silah alsak, her böylesini vursak ömür boyu bitiremeyiz bunları. o yüzden geçecen yav en iyisi. yarın bi gün sana bi şey olur ondan diyorum.
Kardesim sonuna kadar haklisin hataliydi.Yapilan terbiyesizlige de uymadigin icin seni tebrik ederim.Oruc bahanesi yok mu bi de niyetli olunca daha da pislik oluyorlar tersine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)