Usta sabrindan dolayı tebrik ederim. Şayet ben olmuş olsaydım muhtemeln ilk eli koluma temas ettiği anda kafayı gömmüş olurdum. (Hazır kaskında kafandayken ohh miss .)
Arkadaş akşam akşam gerildim ya,ne kibirli adam direkt indi saldırdı, geçmiş olsun
bizim motor kullanma sebeblerimizden biride bu tip insanlarla muhatap olmamak için
aldırma geç derim kazasız belasız sürüşler.
Görüntüyü savcılığa verin plakadan isim bulunur.işlem yapılır.cezasız kalmasın.karakola giderseniz geçiştirilme ihtimaliniz yüksek
En azından motorunu devirmemiş geri çekilirken, bu şekilde avutabilirsin kendini
Öncelikle geçmiş olsun, sabırlı insanmışsınız kutlarım sizi. Ben açıkcası böyle bi **** çocuğuyla karşılaşsam sizin gibi sakin kalamam.
Yaşını başını almış adam ama o hareketten sonra iş işten geçer.
Valla millette peygamber sabrı var Rabbim bana da bahşeder inşallah şu sizin sabrınızdan. Ben ne zaman şişkoyu aradan çekip amcayı dedeler klibinde oynatacak acaba diye beklerken bayaa bayaa bindin gittin helal olsun valla.
Ben en son geçen hafta daha bıyığı çıkmamış ergen bi polisle böyle kapıştım önümde aniden duran araca aragazı verip bak burdayım ne yapıyosun derken yan taraftan gelen ekip arabasındaki polis sen aragazı veremezsin dedi bağırarak sinirlendim verdim gazı çektim polisin önüne elimle de kenara çek dedim çekti valla polis de kenara hemde önüme geçerek yanında başka bi polis daha vardı indiler ekip otosundan tartıştık o bana bağırdı ben ona, sonuç olarak çenemle yordum özür diledi hatasını anladı az biraz çekti gitti ama sabah sabah iyi macera oldu.
Sabırsızlıkla bekliyorum bi gün birisi bu sinirim yüzünden verecek elime reçetemi ama bakalım ne zaman.
helal olsun.Başıma gelse ilk işim oruç kafayla yeşilli elemanı etkisiz hale getirip amcacığın gözünü patlatmak olurdu
kamera her motorcuya şart oldu. Neyseki yanındaki yeşil eleman aklı başında biriymiş yoksa ambulans, polis akşam akşam uğraş dur, düşünmek bile istemiyorum. Geçmiş olsun. Emekli polis olduğuna iddaaya girerim.
Dayıdaki cesarete bak lan hem suçlu şeyini tutamaz ama yumruk atmaya çalışıyor
Tebrik ederim kardeşim doğru olanı yapmışsın otomobil sürücüsü yorumsuz.
kardeşim çok geçmiş olsun.. eşimle birlikte izledik... gerçekten iyi sabır varmış sende sana helal olsun... bu ve bunun gibilerinde Allah Belasını versin!...! Sesli sövdüm...
Hocam pazartesi ilk yapacağın iş savcılığa gidip şikayet etmek plakasıda varmış sanırım sende direkt git şikayet et tehtid etmekten ve saldırmaktan yargılansın görüntülü delilinde var şerefsiz böyleleri
Ben hep diyorum 50 yaş üstü herkesin ehliyetini alacaksın bende çok yaşadım böyle şeyler
aga koymayın şöyle videolar sinirden tansiyonum çıktı bak yine,olay 1.04te gelişecekti ne güzel ama alttan almışsınız,ben olsam gelişine çakardım ve ölüm kalım savaşı başlardı.ikiye karşı tek biraz zor olur gibi gözüksede aslında öyle değil,adam zaten moruk sağlam yediği ilk yumrukta en az 30 saniye devre dışı kalır,sonra genç olan yetişir onunda işini bitirirdin.ama işte iş orda kalmıyor sonrasında bazen çok daha büyük dertler açılabiliyor başına,neyse yine iyi yapmışsınız.
aslında hiç bulaşmamak lazım laf anlamaz bunlar.
yaşından başından utansın sana da geçmiş olsun, dövsen dövülmez sövsen sövülmez biz yaşa hürmet eden bir insan olarak yetiştirildik ama ben o itmeden sonra karakolluk olurdum
suç duyurusu için dilekçe vermen yeterli, somut olayda TCK 106/1-İLK cümledeki tehdit suçu oluşur, takibi şikayete bağlı değildir, yani şikayet dilekçesi verirsen takip etmene gerek yok, bir şey çıkmaz diyenlere aldırma, kamera kaydı ile az veya çok bir ceza alır ama beraat etmeyeceği kesin..
Günün bütün yorgunluğunu, bu amcaya sözlü hakaret olarak ilettim.
Umarım kulakları çınlamıştır.
dayı pimi çekilmiş el bombası patlıcak yer arıyor sabrın sonu selamettir. en doğrusunu yapmışsın kardeşim.. plaka aklımda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)