Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Köpeği durduk yere pompalı tüfekle öldüren kansız artçı !

Motovento
    REKLAM ALANI
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6

amacı tüfeği denemek mi,köpekle arasında önceden husumet geçmiş onun intikamını mı almış çözemedim.Durduk yere böyle bir şerefsizlik yapılmaz !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    mağara nasıldı soğukmuydu
    akbird ve hfz61 bunu beğendiler.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    XJ6
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mağara nasıldı soğukmuydu
    Hâla soğuk.Az önce ufoyla internet bağlattım.Videoyu yeni gördüm.5 nolu mağara buyur gel misafirim ol.

adamı daha önce ısırmış bilip bilmeden sövüyosunuz ama adam haklıymış beyler

https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM
    tozluklu bunu beğendi.

Motosikleti
    XJ6
    Alıntı pcmnyk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamı daha önce ısırmış bilip bilmeden sövüyosunuz ama adam haklıymış beyler

https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM
    ben bu adama inanmam aga götü başı ayrı oynuyor gibime geldi de neyse.

''Hayvanlar benim dilsiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar!.."
    tanertc bunu beğendi.

mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Null
    he ya bende durduk yere pompalı tüfekli bi artçı alıp köpek avlıyorum

Motosikleti
    Kuba CR1
    durduk yere falan vurmamış ben olsam daha çok sıkardım helal olsun https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM&feature=iv&src_vid=OA1ie97aayE &annotation_id=annotation_4215627279

Adama haklı filan demeyin..
    Tamam ısırıldığı an kendini korumak için vursa haklı derim ama köpekten intikam almak nedir?
    Belediyeye haber ver zabıtaya haber ver ee hadi olmadı git sahibini döv.
    Tabi hayvan oldugu için öldürmek kolay madem adam haklı bizde trafikte bize bulaşan her insanı öldürelim.
    bektanist ve spectre bunu beğendiler.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Hala adama haklı diyenler var , ulan tipini görmüyormusunuz ? Herif hırsız! Köpekte ona engel ! Bu kadar sığ olmayın.
    bektanist ve asde06 bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı erensipahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durduk yere falan vurmamış ben olsam daha çok sıkardım helal olsun https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM&feature=iv&src_vid=OA1ie97aayE &annotation_id=annotation_4215627279
    Umarım senin gibi düdüğün biride bir gün sana sıkar.
    bektanist ve asde06 bunu beğendiler.

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Ulan bu forumda hep seviyeli yazılar yazdım. Ama sizin gibi ne olduğu belirsiz varlıklar insanda ne sabır ne de kullanıcak normal kelime bırakıyosunuz. Siz nasıl bir varlıksınız ki bu tarz bir davranışı haklı bulabiliyorsunuz. Sizden ne insan olur ne de adam.

İkinci olarak ta fabrikanın bekçi köpeği bağlı olmaz. Kapalı alanda fabrika sınırlarını korumak ile görevli bir köpek fabrika sınırının içine girerse tabiki alanını kporur. BU herif nasıl oluyor da kapalı alanda girmemesi gereken yerde köpek tarafından götünden ısırılıyor. Bu adamı da onu destekleyen mahlukları da Allah a havale ediyorum
    bektanist, emrb ve tanertc bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Bir tane vicdansız da burada. Bu birde insanların güvenliği için çalışıyor. Bu mahlukatın kendine hayrı varmı ki insalara olsun. Köpeğin öldürülmesini savunan her kim varsa cehennemin dibine kadar yolunuz var.
    bektanist bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Büyük ihtimalle fabrikanın bahçesine girmiştir bişeler çalmak için köpekte cezasını vermiştir...
    bektanist bunu beğendi.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    yorumları görünce insanlığımdan utandım. her gün motosikletin sesine peşimden havlayan köpeği vurayım o zaman yazık vallahi yazık.
    köpek ısırdı diyorda dışardamı saldırmış belki fabrika içine girdi bişeyler çalıcaktı belkide önce köpeği indirdi gece soygun yapıcaktı.
    vuran kişi konuştu haklı dediler ölen köpek veya insan kendini nasıl savunacak. ?? yazık size

Motosikleti
    ybr125
    Adamı neden ısırdı köpek hiç bir köpek çitten atlayıp ısırmaz bu adam içeri girmiş

Motosikleti
    XJ6
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulan bu forumda hep seviyeli yazılar yazdım. Ama sizin gibi ne olduğu belirsiz varlıklar insanda ne sabır ne de kullanıcak normal kelime bırakıyosunuz. Siz nasıl bir varlıksınız ki bu tarz bir davranışı haklı bulabiliyorsunuz. Sizden ne insan olur ne de adam.

İkinci olarak ta fabrikanın bekçi köpeği bağlı olmaz. Kapalı alanda fabrika sınırlarını korumak ile görevli bir köpek fabrika sınırının içine girerse tabiki alanını kporur. BU herif nasıl oluyor da kapalı alanda girmemesi gereken yerde köpek tarafından götünden ısırılıyor. Bu adamı da onu destekleyen mahlukları da Allah a havale ediyorum
    abi sen bu mesajdan sonra seviyeli yazı yazma bu forumda.Gerçekten okurken hem düşündürdün hem eğlendirdin.Çok güzel anlatım biçimin var tebrik ederim.Böyle devam et.

tozluklu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar ns 200
    Adam çöptoplayıcısı. Hırsız değil. Süreki oradan geçecek. Köpeğin vurulmasına sebep olan o iri kıyım hayvanı eğitmemek ve sokağa salmak. Şikayet ederseniz kısırlaştırıyolar. Sanki ırzımıza geçicek. Isırıyo hayvan

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bir duyarlılık karşısında verdiğin tepki bumu senin ? Bana kalırsa mağara adami olan sensin.. Bu arada köpeği vuran o.ç yakalandı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Ulan ayı.. Burda bi hayvanin telef edilmesinden bahsediliyor adama laf edeceğine biraz duyarlı ol. Mağara adami tartışmasız sensin bu belli. Bu arada köpeği vuran o.ç yakalandı.
    bu haber hakkında açılan 3.konu oldu bu. Ondan mağaralar falan işin içine girdi.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Burada adamın ifadesı var,

Yakalamıslar FAKAT SERBEST BIRAKMISLAR,

https://www.facebook.com/418296235156/photos/a.428183520156.374365.418296235156/10155825412585157/?type=1&theater

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Farkında mısınız bilmiyorum ancak bu tür olaylar son zamanlarda çok arttı.. Güvenlik kameraları yaygınlaştı hadi daha fazla gözümüze çarpıyor diyelim.. Ama minibüste kalp krizi geçiren yolcu, 2 köpek cinayeti derken tüm ülke delirmenin eşiğine geldi sanki.. Cennet Türkiye geyiği ilgi çekici gelmiyor artık trafikte manyağın biri tarafından öldürülmeden önce bu ülkeyi terk etmek lazım..

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)