amacı tüfeği denemek mi,köpekle arasında önceden husumet geçmiş onun intikamını mı almış çözemedim.Durduk yere böyle bir şerefsizlik yapılmaz !
amacı tüfeği denemek mi,köpekle arasında önceden husumet geçmiş onun intikamını mı almış çözemedim.Durduk yere böyle bir şerefsizlik yapılmaz !
mağara nasıldı soğukmuydu
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
adamı daha önce ısırmış bilip bilmeden sövüyosunuz ama adam haklıymış beyler
https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM
he ya bende durduk yere pompalı tüfekli bi artçı alıp köpek avlıyorum
durduk yere falan vurmamış ben olsam daha çok sıkardım helal olsun https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM&feature=iv&src_vid=OA1ie97aayE &annotation_id=annotation_4215627279
Adama haklı filan demeyin..
Tamam ısırıldığı an kendini korumak için vursa haklı derim ama köpekten intikam almak nedir?
Belediyeye haber ver zabıtaya haber ver ee hadi olmadı git sahibini döv.
Tabi hayvan oldugu için öldürmek kolay madem adam haklı bizde trafikte bize bulaşan her insanı öldürelim.
Hala adama haklı diyenler var , ulan tipini görmüyormusunuz ? Herif hırsız! Köpekte ona engel ! Bu kadar sığ olmayın.
Ulan bu forumda hep seviyeli yazılar yazdım. Ama sizin gibi ne olduğu belirsiz varlıklar insanda ne sabır ne de kullanıcak normal kelime bırakıyosunuz. Siz nasıl bir varlıksınız ki bu tarz bir davranışı haklı bulabiliyorsunuz. Sizden ne insan olur ne de adam.
İkinci olarak ta fabrikanın bekçi köpeği bağlı olmaz. Kapalı alanda fabrika sınırlarını korumak ile görevli bir köpek fabrika sınırının içine girerse tabiki alanını kporur. BU herif nasıl oluyor da kapalı alanda girmemesi gereken yerde köpek tarafından götünden ısırılıyor. Bu adamı da onu destekleyen mahlukları da Allah a havale ediyorum
Bir tane vicdansız da burada. Bu birde insanların güvenliği için çalışıyor. Bu mahlukatın kendine hayrı varmı ki insalara olsun. Köpeğin öldürülmesini savunan her kim varsa cehennemin dibine kadar yolunuz var.
Büyük ihtimalle fabrikanın bahçesine girmiştir bişeler çalmak için köpekte cezasını vermiştir...
yorumları görünce insanlığımdan utandım. her gün motosikletin sesine peşimden havlayan köpeği vurayım o zaman yazık vallahi yazık.
köpek ısırdı diyorda dışardamı saldırmış belki fabrika içine girdi bişeyler çalıcaktı belkide önce köpeği indirdi gece soygun yapıcaktı.
vuran kişi konuştu haklı dediler ölen köpek veya insan kendini nasıl savunacak. ?? yazık size
Adamı neden ısırdı köpek hiç bir köpek çitten atlayıp ısırmaz bu adam içeri girmiş
Adam çöptoplayıcısı. Hırsız değil. Süreki oradan geçecek. Köpeğin vurulmasına sebep olan o iri kıyım hayvanı eğitmemek ve sokağa salmak. Şikayet ederseniz kısırlaştırıyolar. Sanki ırzımıza geçicek. Isırıyo hayvan
Burada adamın ifadesı var,
Yakalamıslar FAKAT SERBEST BIRAKMISLAR,
https://www.facebook.com/418296235156/photos/a.428183520156.374365.418296235156/10155825412585157/?type=1&theater
Farkında mısınız bilmiyorum ancak bu tür olaylar son zamanlarda çok arttı.. Güvenlik kameraları yaygınlaştı hadi daha fazla gözümüze çarpıyor diyelim.. Ama minibüste kalp krizi geçiren yolcu, 2 köpek cinayeti derken tüm ülke delirmenin eşiğine geldi sanki.. Cennet Türkiye geyiği ilgi çekici gelmiyor artık trafikte manyağın biri tarafından öldürülmeden önce bu ülkeyi terk etmek lazım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)