Köpeği durduk yere pompalı tüfekle öldüren kansız artçı !
Reklamlar
-
27 Haziran 2015, 21:57
köpek ısırmaz. havlar. motorla giderken havlayan köpek olduğunda yokmuş gibi yoluma devam ediyorum. köpek benimle beraber koşup havladıktan sonra duruyor. ısırıyosa o köpekte sorun vardır.benimde köpeğim var. ama kimseyi ısırmaz.havlamaktan başka bişey yapamaz. ölen köpeğin canı canda ısırılan adamınki patlicanmı.
ayrıca bu tip inşaatlarda bu köpekleri çöp toplayıcıların üstüne salarlar köpek şartlanıyor. nerde o tip insan görse korkutuyor. yol vermiyor bizzat görüyorum. yoldan geçerken insanları korkutmaya bile hakkı yok. beni ısırsa üstünde patanaj yaparım. yalan söylemeye gerek yok. adam yalanmı söylüyo doğrumu söylüyo bilemem. hesabını o verecek allaha. ama durum böyle.
geçen gün bi güvenlik görevlisi 5-6 tane köpek tarafından parçalandı niye konu açıp yırtınmadınız. köpekler ölen adamdan dahamı değerliydi. biraz düşünce.
https://www.youtube.com/watch?v=0vKMe6AJnII
Reklamlar
-
27 Haziran 2015, 23:11
Üzücü gerçekten çok üzücü. İnsanların hala akıllarını ve mantıklarını kullanamamaları çok üzücü.
Eğer bir fabrikada bir köpek birisini ısırıyorsa bu suç köpeğin değildir. Suç o köpeği eğitenindir. Sen askeri eğit vatana düşman sokma de, vatana girene asker saldırınca ona dermişin arkadaş sen niye buna saldırdın. Demezsin. O fabrikalarda bulunan köpekler "İNSANLAR" tarafından nasıl eğitiliyorsa onlara ne öğretiliyorsa onu yapıyor. Bunu neden yaptığını tartışamassınız. Hadi gidin bir koyun sürüsünün içine çoban yokken girin bakalım o çoban köpekleri nasıl tepki verecekler.
Hayvan adı üstünde hayvan. Ha siz derseniz ki o hayvansa bende hayvanım onunla aynı zeka seviyesine sahibim buyrun onunla kapışın intikam alın.
Bu güne kadar 3 kere köpek tarafından ısırıldım hala köpeklerle çok iyi geçinirim. Siz önce içinizde beslediğiniz kini nefreti yok edin. Olay köpek dyada başka bir şey değil olay içinizdeki Hayvani dürtü, kin, nefret ve eziklik. Sizlere köpeklerle ve diğer mahlukatlarla olan hesaplaşmalarınızda kolay gelsin.
Bu arada patanaj değil Patinaj
-
27 Haziran 2015, 23:56
adamın açıklamasını dinledim ama şöyle birşey var. beni ısırdı sonra vurdum. 1 buçuk ay kadar önce benide köpek ısırmıştı ısırdığında gözüm döndü resme döndüm kafasına tekmeyi geçirecekken son anda kendime geldim tabi aşı maşı. ilk aşıyı olduktan sonra kaç defa belediye aradı köpek nerde sokak hayvanımı sahiplimi sahipli ise kimin sokak hayvanı ise nerede ısırdı gibi sorular sordular ki belediye o hayvanı alıp götürmüş. sahipli köpektede köpeğin sahibine sağlam cezalar gidiyor.
ikinci kafama takılan şeyde şu halk tabiri ile bu adam arabacı yani el arabası ile kağıt plastik birşeyler topluyor. kullandığı pompalı tüfek ise en aşşağı 1000 TL buna ruhsat filanda eklersek minimum 1500-2000 tl gibi bir rakam çıkıyor ortaya peki bir hurdacı yani kağıt plastik toplayan biri bu silaha verecek parayı nereden buldu? hırsızlık yapan biri olma ihtimali var ve bence orayı soymaya niyetlendiler köpek oluncada vuralım gitsin akşama veya başka bir gece soyarız mantığı vardı adamlarda. şimdide ayak yapıyor.
-
28 Haziran 2015, 00:04
kimse bir köpeğe ısırılıp kuduz olmak istemez...
https://www.youtube.com/watch?v=-moG6JDmJdc
-
28 Haziran 2015, 00:07
Artçıda pompalı ne arıyor lan nasıl bir ülke oldu burası.
-
28 Haziran 2015, 00:10
Bu arada gözden kaçan bir konu da Motosiklet sitesinin gözden kaçırdığı. Motosikleti süren çocuk 11 yaşında daha ayakları zor yere basıyor.
O çocuğun motosiklet sürmesi mi. Onun önğnde vahşet yapılması mı. Neresinden tutsan elinde kalıyo bu konu.
-
28 Haziran 2015, 00:14
velocity adlı üyeden alıntı
senin bu dediğin görüntü eskilerden arkadaşım.Köpek ısırır aşı falan olmazsan belirtileri meydana çıkar kudurursun.Bende köpek tarafından ısırıldım ama 10 gün boyunca aşı oldum.Bu adamın durumu da benimki gibi aşısını falan olmuş tek sıkıntı şerefsiz gurur meselesi yapıp köpeği vahşi şekilde katletmiş.
-
28 Haziran 2015, 00:21
köpeği bağlayacakmış. ulan videoyu nerenizle izliyosunuz. köpek kapalı alanda. kapalı alanda hayvan mı bağlanır. bu adama nereden ulaşacakta ısıracak bu köpek
-
28 Haziran 2015, 00:41
Elimde olsa şu ülkenin vatandaşlığını sildirip tüm vatan sevgimi içime gömeceğim.
Arkadaş bi ülkede sokaktaki her 10 kişiden 12 si manyakmı olur ya.
Ulan insana saygınız yok bari hayvanları sevin be
-
28 Haziran 2015, 01:44
nines adlı üyeden alıntı
adamın açıklamasını dinledim ama şöyle birşey var. beni ısırdı sonra vurdum. 1 buçuk ay kadar önce benide köpek ısırmıştı ısırdığında gözüm döndü resme döndüm kafasına tekmeyi geçirecekken son anda kendime geldim tabi aşı maşı. ilk aşıyı olduktan sonra kaç defa belediye aradı köpek nerde sokak hayvanımı sahiplimi sahipli ise kimin sokak hayvanı ise nerede ısırdı gibi sorular sordular ki belediye o hayvanı alıp götürmüş. sahipli köpektede köpeğin sahibine sağlam cezalar gidiyor.
ikinci kafama takılan şeyde şu halk tabiri ile bu adam arabacı yani el arabası ile kağıt plastik birşeyler topluyor. kullandığı pompalı tüfek ise en aşşağı 1000 TL buna ruhsat filanda eklersek minimum 1500-2000 tl gibi bir rakam çıkıyor ortaya peki bir hurdacı yani kağıt plastik toplayan biri bu silaha verecek parayı nereden buldu? hırsızlık yapan biri olma ihtimali var ve bence orayı soymaya niyetlendiler köpek oluncada vuralım gitsin akşama veya başka bir gece soyarız mantığı vardı adamlarda. şimdide ayak yapıyor.
yanlışın var tüfek sahibi biri olarak yazıyorum elindeki tüfek taş çatlasın 350 tl hesap yapalım.
pompalı tüfek ucuz olanı 300 ila 350 tl
yivsiz av tüfeği ruhsat harç parası 25 tl
sağlık raporu aile hekimliğinden 13 tl
9 adet resim 15 ila 20 tl
sabıka kaydı bedava e devletten.
borcu yoktur kağıdı bedava vergi dairesinden.
maksimum 410 tl.
ama bende soygun için düşünülmüş bir plan diye düşünüyorum.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
28 Haziran 2015, 10:07
hayvan düşünecek kadar aklı olsa ısırmaz elbet. lakin sen ona mermi sıkmaman gerektiğini düşünmeyecek kadar aptalsın gördüğüm kadarıyla..dili ağzı olmayan hayvana sen o mermiyi sıktınya sende birgün o pompalı tüfekle kendini öldürcek veya yaralayacaksın.bunu bekle ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)