şerefsiz onun bunun çocukları ulan var ya bunun gibileri o tüfeğin üzerine otutturcan.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Dünyada yaşama hakkı tanınmaması gerekir bu şerefsiz evlatlarına, tamam cahilsiniz, eğitim görmemişsiniz ama beyninizde mi yok o hayvana o acıyı çektiriyorsunuz. Şuan o kadar gönülden istiyorum ki umarım yanarak bağıra bağıra ölürsünüz.
Amac ney anlamadim bir tarafina mi batmis kopek
Bunun gibiler ile aynı havayı soluduğum için pişmanım Hayvancağızın ağzı var dili yok yazık. Böylelerin yaşama haklarının elinden alınması lazım. Normal bir insan bunu yapamaz
"Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."
H.z. MEVLANA SÖZÜDÜR.
o. çocuğu hadi havaya ateş at korkut. be ibnenin oğlu 5 kez niye ateş ediyosun. nedir bu canilik. inşallah bir tırın altında kalırsınızda dümdüz eder sizi şerefsizler. bak böyle motorcular ölse vallahi acımam sevinirim. her motor sürene acımıyorum sevmiyorum. allah bu mubarek ayda böyle cani şerefsizlerin üzerine lanet yağdırsın inşallah . amin.
Abi işin kötüsü böyle pislikler ölmüyo masum,zararsız insanlar ölüyo ya en cokta o koyuyo insana :(
Konu daha önceden açıldı http://www.motosiklet.net/forum/moto...-yorumsuz.html
Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.
la şrfszler resmen işi gücü bırakıp köpeği vurmaya gelmişler!
Oro.pu çocuğu adi şerefsiz.Lan sırf onu öldürmek için gelmişler bu nasıl insanlık ya nasıl
büyük ihtimal hırsızlık için gireceklerdi köpek havlayınca öldürdüler zaten tiplerinde hayır yok
Beddua eTmiyeyim ama sebepsiz hiç amaçsız zevk için bunu yaptılar buna silah satan adam bu şekil motora bindiren polis bunu doğuran ana aynı evde kalan kadın utansın ne diyim
ne istedin o hayvandan, hayvan!
arkadaslar yanlış anlasılmak istemem ama yani adamlar isi gücü bırakıp keyfine hayvana ates etmemistir.şuan basımdaki belayı anlatayım.mahallemizde bir isyerinin önünde araçlara sürekli saldıran bir köpek var. bana da çokkez motor üzerinde saldırdı ve en sonuncu saldırı az kalsın canıma sebep olacaktı.sahibiyle konustuk ettik olmadı.belediyeye sikayet ettik olmadı.jandarmaya gittik olmadı.köpek çözük ve serbest.halen saldırmaya devam ediyor.yanlış anlamayın ama ben öleceğime o ölsün.müsayit bir ortam bulursam bende o köpeğin kafasına sıkacağım.canımı sokakta bulmadım.
sehirde yasıyan bilmez tabiki.biz kırsal bölgedeyiz.eve giderken aynaları,trafiği bırakıyoruz acaba nereden köpek saldıracak diye kolluyoruz
kardeşim onla alakası yok. köpekte her cinste olan koruma içgüdüsü vardır. tehdit olarak gördüğü an saldırırlar ki bu köpek kapalı alanda bekçilik yapıyor, adamlar güvenliğe para verceklerini emanet edeceği köpek koymuş işyerine. izinsiz kimse girmezse köpek saldıramaz zaten.
saldıran köpeği mutlaka alıyorlar. barınakları arıyacaksınız orda gereken neyse yapılır ve uygun görüldüğü tekrar da sokağa salınır.
köpekler bisiklete motosiklete arabalara saldırıyor doğrudur ama sadece kovalıyor. herkes saldırıyor diye algı yaratmış. motosikletten geçerken hızlı değilde köpek yanınıza geldiğinde durun. saldırmayı kesecektir. AZCIK ŞEVKAT.
adam motorla gezerken yanında tüfek taşıyor,ne cesaret!sırf kendisine havladı diye çekip vurmuş hayvancağızı.bir haber sitesinde öyle yazıyordu bugün okudum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)