Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

yorumsuz !!!

REKLAM ALANI

kardesim kovalasa sıkıntı yok ama 4 ay içinde kaçarken bir kez düştüm yaralandım.3 kerede ısırıldım.yetkililer görevini yapmıyor.buarada belirtmek isterim köpek hariç aşırı hayvanseverim.

@Kur4y köpeğin sahibide hayvan olduğu icin sorun yok.10 defa konuştuk insan olsa anlardı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı by*cambaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesim kovalasa sıkıntı yok ama 4 ay içinde kaçarken bir kez düştüm yaralandım.3 kerede ısırıldım.yetkililer görevini yapmıyor.buarada belirtmek isterim köpek hariç aşırı hayvanseverim.
    eğer bahsettiğin köpek saldırgan ise yetkililer görevini yerine getirmiyorsa bence sıkacağın ilk kurşunu köpekten önce onlara sıkmak lazım bunu belirtmek isterim
    '' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu videoda havlamasına durmamış bence sırf bu köpeği öldürmek için gelmişler.
    Kur4y bunu beğendi.

motoru kullanan küçük çocuk mu yoksa ben mi yanlış gördüm?ilginç bir olay araştırılması lazım neden böyle bişey yaptı acaba.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)

adam yakalanmış,daha önceden köpek tarafından ısırılmış,köpeğin sahiplerini uyarmış ama tedbir almadılar falan filan demiş.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    arkadaslar yanlış anlasılmak istemem ama yani adamlar isi gücü bırakıp keyfine hayvana ates etmemistir.şuan basımdaki belayı anlatayım.mahallemizde bir isyerinin önünde araçlara sürekli saldıran bir köpek var. bana da çokkez motor üzerinde saldırdı ve en sonuncu saldırı az kalsın canıma sebep olacaktı.sahibiyle konustuk ettik olmadı.belediyeye sikayet ettik olmadı.jandarmaya gittik olmadı.köpek çözük ve serbest.halen saldırmaya devam ediyor.yanlış anlamayın ama ben öleceğime o ölsün.müsayit bir ortam bulursam bende o köpeğin kafasına sıkacağım.canımı sokakta bulmadım.

sehirde yasıyan bilmez tabiki.biz kırsal bölgedeyiz.eve giderken aynaları,trafiği bırakıyoruz acaba nereden köpek saldıracak diye kolluyoruz
    Savcılığa zarar gördüğünüzü söyleyerek köpek sahibi hakkında suç duyurusunda bulunun. Çok hızlı sonuç alırsınız. Köpeği vurursanız emin olun o kişi 5 10 tane köpekle devam eder. Sahipli köpek tarafından ilk ısırıldıgınızda yapmanız gereken buydu yada abartıyorsunuz. 3 kere kuduz aşısı oldunuz mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaslar yanlış anlasılmak istemem ama yani adamlar isi gücü bırakıp keyfine hayvana ates etmemistir.şuan basımdaki belayı anlatayım.mahallemizde bir isyerinin önünde araçlara sürekli saldıran bir köpek var. bana da çokkez motor üzerinde saldırdı ve en sonuncu saldırı az kalsın canıma sebep olacaktı.sahibiyle konustuk ettik olmadı.belediyeye sikayet ettik olmadı.jandarmaya gittik olmadı.köpek çözük ve serbest.halen saldırmaya devam ediyor.yanlış anlamayın ama ben öleceğime o ölsün.müsayit bir ortam bulursam bende o köpeğin kafasına sıkacağım.canımı sokakta bulmadım.

sehirde yasıyan bilmez tabiki.biz kırsal bölgedeyiz.eve giderken aynaları,trafiği bırakıyoruz acaba nereden köpek saldıracak diye kolluyoruz
    Ne kadar meraklısınız kafaya sıkmaya. O kafaya sıkma hakkını sana kim veriyor, sen bunu neyine güvenerek yazıyorsun. Hangi insani, vicdani sıfata sığdırdın ki sen bunu yazdın. Sanki Allahtan sana bir hak verilmiş de istediğinin kafasına sıkabilirmişsin gibi. Sen, bu haberdeki cani ve benzerleriniz olmasa bu dünya, canlılar için çok daha güzel olacak . Umarım çok kalmazsınız bu dünyada ve giderken derdini anlatamayan canlılara yaptıklarınızın kahrını çekerek gidersiniz.
    Arda_Karaca bunu beğendi.

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    yazıklar olsun o köpeği öldürene o köpeğin işi görevi o, alanını canı pahasına korumak kapalı bir yerde zaten elin köpeğini neden vurdun zalim,şerefsiz. inşallah hesabın bir gün sorulduğunda cezaların en ağırını alırsın

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Yazık olmuş ya

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    hayvanlara ve çocuklara taciz, işkence yapana benim nezdimde müsamaha yok. umarım kendi gözümle böyle bir olaya şahit olmam, nevrim döner bunun gibi birini öldürdük diye içerde yatmak var adaletini sevdiğimin memleketinde.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vurduğu sırada oruçluymuş öfke patlaması yaşamış. Tutma lan o zaman oruç şerefsiz. Kendini savunurken bile din tüccarlığına soyunuyor. Koduğumun piçi. Tabii ki serbest bırakıldılar. Böyle ülkenin a.k.
    Mengu16 ve braveguy bunu beğendiler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar meraklısınız kafaya sıkmaya. O kafaya sıkma hakkını sana kim veriyor, sen bunu neyine güvenerek yazıyorsun. Hangi insani, vicdani sıfata sığdırdın ki sen bunu yazdın. Sanki Allahtan sana bir hak verilmiş de istediğinin kafasına sıkabilirmişsin gibi. Sen, bu haberdeki cani ve benzerleriniz olmasa bu dünya, canlılar için çok daha güzel olacak . Umarım çok kalmazsınız bu dünyada ve giderken derdini anlatamayan canlılara yaptıklarınızın kahrını çekerek gidersiniz.
    Dünyada neler olurken çinde diri diri pisirirken ne oldu durdurabildim.bu adam hakli olmayabilir bircok kez ates etmis ama dinimizde de hayvan 3 defa size zarar verdiyse 4 uncude oldurmeye hakkin var.Benim evimin yaninda da basi bos dolasan kopekler kende kopegime verdiğim yiyecekleri almasinlar diye onlarada verdim. Onunla yetinmediler kucuk bi tavuk yeri yaptim 5. 6 tavugum vardi her gun 1 tane yediler tavugum kalmadi disarida bana aileme saldiriyolar yetkililere her kim varsa haber verdik bise yapamayiz dediler eee ben bu durumda ne yapayim aa ısırdı bosver nasil olsa o da bi canli mi diyim sen sole nasi kurtulucam bu kopeklerden oyle oturduğunuz yerden yorum yapmayin

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    change.org'da ki kampanyayı imzalayın arkadaşlar

68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    Ya varya şimdi okudum bu nasıl adalet ben bu memleketin savcılarına hakimlerine....

Hapis olmasada öyle bir ceza vereceksin ki sürüm sürüm sürünerek bin pişman olacak bir sineği dahi incetemeyecek! Ama bizde nerde öyle adalet öyle savcı hakim kanun ve insiyatif.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    böyle canileri halka bırakacaksın
    bunun 2 elinide kesmek lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    change.org'da ki kampanyayı imzalayın arkadaşlar
    link varmı bulamadım

Ahmet_Tascı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Cg 200
    kıyamam benn o köpeğe ya.işte bu it oğlu iti arabayla arkaya bağlayıp şehirde sürükliceksin allah belasını versin.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı doğan81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünyada neler olurken çinde diri diri pisirirken ne oldu durdurabildim.bu adam hakli olmayabilir bircok kez ates etmis ama dinimizde de hayvan 3 defa size zarar verdiyse 4 uncude oldurmeye hakkin var.Benim evimin yaninda da basi bos dolasan kopekler kende kopegime verdiğim yiyecekleri almasinlar diye onlarada verdim. Onunla yetinmediler kucuk bi tavuk yeri yaptim 5. 6 tavugum vardi her gun 1 tane yediler tavugum kalmadi disarida bana aileme saldiriyolar yetkililere her kim varsa haber verdik bise yapamayiz dediler eee ben bu durumda ne yapayim aa ısırdı bosver nasil olsa o da bi canli mi diyim sen sole nasi kurtulucam bu kopeklerden oyle oturduğunuz yerden yorum yapmayin
    Belkide köpeklerin senden kurtulması gerekiyordur.
    braveguy bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)