Evet abilerim ve kardeslerim basta hepinizi selamliyor, hayirli ramazanlar diliyorum. Kendi kendime bogazimi doyurabildigim, ev gecindirecek iyi bir meslegimi elime alasiya kadar motor aşkımı bir kenara atmaya karar verdim. Tabi ki tek neden bu degil az sonra neden boyle bir sey yaptigimi, neden boyle bir karar verdigimi anlayacksiniz.Yaklasik iki-iki bucuk aydir mondial 100 loyal marka babamin arkadasinin scooterini kullaniyorum haftaya onuda verecegim geri kendisine. Annem ve babam sagolsunlar motorumu alacaklar ama bi isteksizler gonulleri el vermiyor, istemeye isteme almalarida benide etkiler. Babam arabasi konusunda biraz hashassidir pimpiriktir, gecen gun motor almayalim ben b sinifini alayim arabayi al istedigin kadar kullan dedi. Cok sasirdim, biraz dusundum ama motosikletten ozgurlugumden nasil vaz gecebilirdim ki diye uzunca bir sure(2-3 hafta) dusundum. Ve aslinda benim ozgurlugum megerse hic yokmus, kalbim kafeste bagli, kacmaya calisiyor cani aciyor, bekliyor kendine eziyet ediyor. Motor acimi biraz olsun azaltmiyor, acimi hafifletmiyor, o yanimda yokken motorda zevk vermiyor. Hem o yok, hem motor zevk vermiyor. Her iki durumdada ortada kalmis kalbi kirilmis, gozleri yasli ben. Sonra kendi kendime diyorum ki s**tir et anasini satayim, ama oda olmuyor ve ben, herseyimi kaybetmis olan ben ozgurlugumu bir kiz ugruna feda ediyorum. Ama o kizda yanimda degil. Onun yokluguda etkiler varligida. Yanindayken o gozlerine bakmaktan nefes almayi, kendini unutursun, yaninda olmasa da gozlerinin kalbinin biraktigi etki devam eder cok aci ceker yine nefes alamassin. Yani yasayamassin. Arada motora binersin kafam dagilsin diye, ama bilmessin gercek kafan bacagin kirilacak. 2 aydir dalginlik sebebiyle 10`u askin kaza atlatmis durumda kalirsin ve bakarsin ki kaza yapma olasiligin cok yuksek kendi kendine hesap yaparsin. Ölum en kolay kacis yolu, belki rahatlatici. Kazada olusabilecek en iyi durum ölum, sonucta kendime. Ama sakat kalmak var isin ucunda ve aileye bagli kalmak, bakima muhtac olmak.. Ben bu yuzden vazgectim iste motordan hem zevk vermiyor o yokken, hem onun yoklugu bana tehlike. Sonuc mu? Sonuc basit motora kendime gelesiye kadar elveda. Arada yine girerim foruma. He birde sunu soylemek istiyorum daha yasim 18-19 kucuklerime nasihat benden buyuklerime tavsiye olsun..
""ASLA ADAM GİBİ KİMSEYİ SEVMEYİN"" çünkü çok üzülursunuz ve hayat zevkiniz kalmaz. Motorunuzdan fazla kimseyi sevmeyin... Sağlıcakla Kalın...