berrakçılardan alıntıdır
Herşey gelip geçer, canını sıkma kardeşim.Her yaşın ayrı bir derdi var gerçekten ilerde gülümseyeceksin geçen bu günlerine.
Kiminin sıkıntısı maddiyat, kiminin sağlık, kiminin maneviyat, kiminin sevgi vs. öyle veya böyle geçiyor günler.Her halimize çok şükür.
(Rencide edici veya dalga geçecek tarzda yazanlarda bi değişikler sanki direk 30 yaşında doğmuşta hic hataya düşmemiş bilgiç kardeşlerim 🚦)
buji kötü olmuş oanda kill switche basılsa bile bayağı çizer ne olup bittiğini anlayana dek...
konu sahibi içinse iki çift lafım var,
18-19 yaş daha hayatın başı otur işine gidiyorsan işine git, dersine çalışıyorsan dersine çalış,
bi rusa git, iki de bira yap bişeyciğin kalmaz pamuk gibi olursun
Şu aşk acısı saçmalığı o kadar mantıksız geliyor ki bana. Belki de 25 yaşında olmama rağmen normal bir kız arkadaşımın dahi olmamış olmasıdır nedeni. Ama aga; uymuyor akla mantığa. Belli ki o önemsememiş, acı falan da çekmemiş, sıkılmış veya aradığını bulamamış ki ayrılmış. Bu mantıkla bakarken kurtulduğuna sevinmek yerine salak gibi acı çekmek niye (konu sahibini tenzih ederim)? Seni istemeyen biri için niye kendini üzüp köpek yerine koydurursun ki? (yine tenzih ederim).
Bu konu sahibine; daha bakmakla yükümlü olan ana baba kanatları altındasın; ne bu şiddet bu celâl? Olmaz o dökülen fuzuli göşyaşları sana helal... Sen hele bir hayata atıl ondan sonra görecez seni.
sen önce askerliğini yap .. sonra çalış paranı kazan. sonra istediğin makinayı al kullan paşam. şimdi özgürlük falan demişsin o işin traşı .. motor bir araçtır seni bir yerden bir yere götürür .. yaşın çok genç kanın kaynıyor .açarsın gazı öpersin asfaltı sonra üzülür anne baba .. bende sen yaşlarda çok arzu ederdim ama 30 yaşında kendi kazandığım parayla aldım motorumu .. hem dikkatli gidiyorsun hemde sağlıklı düşünüyorsun. öle aşk acılarıylada binme yoksa işin dahada zorlaşır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
adamsın hayalet.. hikaye tahminen şu :
kızla eleman kafede oturur yada gezintidedirler.
kız : aa ne güzel motor ben motorların sesine hastayım der.
erkek: sen motor seviyormusun bende kullanıyorum der (!)
kız : aaa çok tatlısın benide gezdir der
erkek : tamam der haftaya gezelim ve motor alma savaşı başlar.baba hayır der almaz .sonuç kız yok motorda yok .... isyaaaaannnnnn :DDDD
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)