obk11 adlı üyeden alıntı
Biz daha iki sene once basladik iliskimize 1.5-2 ay surdu. Taa birinci siniftan arkadasim ve yan apartmanimizda oturuyor. Ayrildik filen. Ama hergun goruyorum, bir sure sonra alisiyor insan orasi kesin belli bi yerden sonra acitmiyor canini takmiyorsun. Ama biraz zaman geciyor tak msj geliyor napiyorsun seni ozledim vs. Bi an noluyorsun diyorsun senle eglenmeye basliyor konusuyorsun konusuyorsun...
Hani ustunden 1 yila yakin zaman gectide seviyorsun ya onu deli gibi sevdin ya, bi umut diyorsun icinden 1 hafta konusuyorsun, acaba diyorsun beni hala seviyormu diye. O malum soruyu soruyorsun sana olmaz diyor. Noldu simdi yaranin kabugunu kaldirdin yine kaniyor yine kaniyor.. Aradan yaklasik 1yil yine geciyor ve sana ilkokul ogretmenimiz iftar veriyormus beraber gidelim mi? diyor.
Sende bir kuskulanma ortaya cikiyor acaba yinemi yarami kanatacak diye. Sonra bir gerizekali gibi dusunuyorsun bana oyun yapsa duygularimla oynamaya kalksa beraber gitmeyi davet etmezdi diye dusunursun. Sonucta yanyana goz goze geliyorsun bunu goze aldigina gore busefer akillanmis diyorsun. Iki gun telefondan konusuyorsun mesajlasiyorsun bir yandan is icin vardiyami ayarlama calisiyorum ve vardiyami ayarlamis bulunuyorum onun icin.. Mesajlarda canim cicim konusuyorsun, bir yandan lan noluyoz diyorsun sonucta eski sevgilin ve sana zamaninda bir oyun yapip yarani kanatmis. Iyi niyete vuruyorsun her seyi. Sabaha kadar uyuyamiyorsun yaklasik 7 de uyuyup 9 da kalkip 2 saatlik uykuyla ise gidersin aksam yorgun argin sirf o mutlu olsun diye yemege beraber gidersin ama onun sevgilisi oldugunu ogrenirsin be bitersin iste. Nedir simdi bu anasini satayim busefer yaramin ustune yine yara acti busefer cok acitti canimi her seyimi tum istegimi aldi goturdu sadece uyumak istiyorum bu saatten sonra ama ise gidiyoruz allah rizasi icin napicam abi ben yaa