olabilecek senaryo şu şekilde diye tahmin ediyorum.
fiyat uçuk olacak ve fazla tutulmayacak.
R25 gibi baştan millet ucuza kapatıp sonra her yerde satış ilanları verecek,
yine R25 te olduğu gibi satışlar patladıktan 2-3 ay sonra herkes motora çamur atmaya başlayacak...
"bunun kafasını da panigaleden araklamışlar... çok yakıo meret... vs."
çıksın anında 20.000 tl veririm diyen arkadaşlar, ciddi misiniz?
Herkes yüksek hacim kullanacak diye bir kural yok. Görüntü ses performans tatmin ediyorsa 20 değil 30da verilir
Herkese iyi forumlar geçen seneden ninja 300 almaya niyetim vardı alamadım bazı sorunlardan dolayı seneye inşallah mart gibi alıcam ama şuan zz25rr da bana mantıksız gelmiyor istanbulda 3 senelik cbf tecrübem var 300 ccyede geçebilirdim şuan 1.5 senedir avusturya viyanada yaşıyorum devamda ediceğim inşallah ve zz25rr gerçekten 4 silindir olursa ciddi ciddi düşünebilirim burdaki alma kolaylığınıda ve buranın trafiğinide göz önünde bulundurursak 4 silindir sesi 20 rpm olması beni biraz 25rr a itiyor ama kısmet bakalım inş kawa marta kadar çıkartır
Arkadaş bu Kawasaki, egzos emisyonu falan karın ağrısına düşük hacim 2 silindirli motorlarını tek silindire dönüştürmedi mi daha yeni? Şimdi nerden çıktı bu 4 silindir?
Hakikaten öyle bi motorun ömrü ne olur? Bakım masrafı ne olur? Benzin masrafı ne olur?
Bu 20-30 binci arkadaşlar, ne zenginler varmış burda yahu!
Parasızlık bi beni mi vurdu arkadaş?
EDIT: anlatım bozukluğu
Nasıl Honda Grom bir tarz komiklik, vs diye insanlar tarfından seviliyor satılıyorsa. Bu motorunda çok yüksek devir çevirmesi sebebiyle 2. motor olarak eğlenceli birşey almak isteyenlere satılabileceğini düşünüyorum.
Neden 2. motor derseniz 20.000 devir çeviriyor çok kaliteli yağ, buji, bakım maliyetleri gibi yan giderleri yüksek bir motosiklet olacaktır. Günlük sürekli kullanıma gelmez, cep yakar.
Motor gelirse güzel bir alternatif pazar yaratır. Ancak bu motor şehiriçinde tam bir eziyet olur. Alt devirler ve tork cesettir. Tam bir pist motoru bu
R 25 in durumuna düşmez zannetmem. kawasaki mühendisleri ,yamaha mühendislerine benzemez, hep ilklere imza atmışlardır.
şimdi eski konulara gidelim üç beş sene önceki, neler geliyordu neler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)