Merhabalar iyi forumlar.
Uzun zamanlardır bugünün düşünceleri ve hayalleriyle kendimi avutuyordum ancak sonunda motorlu iki tekerime bende kavuştum.19 yaşında garip bir üniversite öğrencisiyimdir,neyse konumuz bu değil,2 yıldır hayalini kurduğum motosiklet sevdasına 2 gün önce son verip ikinci el çinli bir scooter alarak başlamış bulunuyorum.Neden ikinci el çinli bir scooter elimdeki nakit para buna yetiyordu ve öğrenci olmanın getirdiği zorluklarla daha fazla beklememek için motoru sağlam kaportasıda orta derecede Mondial 150 RF(2012 trafik çıkışlı,1200 lira) aldım.Motor kalkışlarda çok seri son hız olarakta 120 civarında gidiyor.Kaskım halihazırda vardı ancak mont eldiven dizlik vs. yoktu onlarında siparişini verdim ve birkaç güne elimde olacaklar.1000 liraliık ekipmanla 1200 liralık motosiklet sürmeye evet utanmıyorum çünkü elimdeki tüm parayı gidip motosiklete gömmektense ekipmanımı alıp güvenli bir şekilde seyahat etmek istedim.
Bunlar tabi işin maddi kısmıydı,manevi kısmında ise pek çoğumuzun ailesi gibi benimde ailem motora karşı çıkan insanlardı ancak 2 yıllık bir çaba ve ufak scooterın tatlılığıyla bu korkuyu yavaş yavaş aşmış bulunuyoruz.Ufak çaplı alışverişlere yollanıyorum babam alıp kendi işlerini görmeye gidiyor...
Yani yeni başlayacak kardeşlerime abilerime ablalarıma demem o ki aile baskınız varsa tatlı bir scooter,bilinçli kullanım,emek ve ekipmanlar işinizi kolaylaştıracaktır.
Bu arada büyük cc motor kullanıcılarına sitem etmekteyim,yolda giderken selam verdiğim zaman sanırım şu saate kadar selamıma karşılık veren çıkömadı.