Ben simdi hayvan katilimi oldum ?
Reklamlar
-
26 Haziran 2015, 13:53
snnykt adlı üyeden alıntı
Tamam matrak bişi bekliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum hani :D Artık benim de idolümsun ezici snoopy
Reklamlar
-
26 Haziran 2015, 14:07
kaza bu, olur böyle seyler.. ben manda öldürmüstüm motorla..
» Kurbanda tek başına büyükbaş hayvana girmek..
-
26 Haziran 2015, 14:14
https://m.youtube.com/watch?v=scSIeodctIc
-
26 Haziran 2015, 14:46
selamın aleyküm arkadaşlar
ahmet kardeşim sonunda beni anlayan biri çıktı çok kötü bir duygu biliyorum ama artık ezdikçe ezesin gelecek herşeyin üstünden geçmeye çalışacaksın..
-
26 Haziran 2015, 14:53
snappy x adlı üyeden alıntı
ahmet kardeşim sonunda beni anlayan biri çıktı çok kötü bir duygu biliyorum ama artık ezdikçe ezesin gelecek herşeyin üstünden geçmeye çalışacaksın..
Snappy hoş geldin bizde tam senden bahsediyorduk anlat bakalım
1- tavuk
2- koyun
3- ?
4- ?
kısacası tavuk ve koyundan sonra ne oldu?
-
26 Haziran 2015, 14:58
nines adlı üyeden alıntı
Snappy hoş geldin bizde tam senden bahsediyorduk anlat bakalım
1- tavuk
2- koyun
3- ?
4- ?
kısacası tavuk ve koyundan sonra ne oldu?
artık daha dikkatliyim hocam ama hayvanlar hala atlıyor maks hızım 15 ile geziyorum,ama eminim şu günlerde bir hayvan daha ezeceğim para biriktirip go pro tarzı bişey alıp youtube kanalı açmayı düşünüyorum sizde şahit olun onlar önüme atlıyor ben üzerlerine sürmüyorum
-
26 Haziran 2015, 17:45
Moderatör
artık daha dikkatliyim hocam ama hayvanlar hala atlıyor maks hızım 15 ile geziyorum,ama eminim şu günlerde bir hayvan daha ezeceğim para biriktirip go pro tarzı bişey alıp youtube kanalı açmayı düşünüyorum sizde şahit olun onlar önüme atlıyor ben üzerlerine sürmüyorum
Bence artık imzanı değiştirmelisin, senden yavaşı da mezarda, tavuk kalmadı piyasada tavuk..
-
26 Haziran 2015, 21:22
-
26 Haziran 2015, 21:36
Bak gene gülme aldı ya
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
26 Haziran 2015, 21:45
hatırlayanlar bilir.van gölü canavarı ve mazotci hikayesini,olmaz olmaz demeyin bundan sonra daha dikkatli olun geçmiş olsun..
-
27 Haziran 2015, 03:10
https://www.youtube.com/watch?v=CBPec0of-QE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)